- 21 Haziran 2017
- 183
- 113
- 33
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Teşekkür ederim tavsiyelerin için ama ne yazıkki ne yufka ne ekmek ne de peynir gibi süt ürünleri yiyebiliyorum. Aklınıza gelebilecek herşeyden midem bulanıyor. Geçecek diye sabrediyorum bakalım.Canım bana kuru yufka ve beyaz peynir iyi geliyordu. Dene istersen. Tüh üzüldüm valla. Ama geçiçi ya bak 11 olmuşsun şunun şurasında ne kaldı,
Bulantı hapını neden vermedi size bana verdi doktor. Daha 10 haftalıkken hemde. Çok fazla yan etkisi oluyor bana aslında. Acaba içmesem mi? Bebek için zararı var mıdır ki?Bende 9 +2 yim sürekli mide bulantısı ve kusma şikayetim var inşallah gecer.ilk hamileliğimde 9 ay kustum buda böyle geçmez umarım .doktorum 12. Hafta bitmeden bulantı hapı veremem dedi.ara ara serum taktırıyorum 2 gün idare ediyor beni sonra yine ayni .allah yardımcımız olsun
İnşallah kolay atlatırsın canım. Gerçekten çok zor bulantı kusma. Ben hele ki su bile içemeyen birisi olarak çok zor geçiriyorum hamileliğimi.artik bulantiyla ilgili hangi sayfa vsr ise okur yazar oldum bulanti yeni basladi ama basima.ne gelcek.tahmin.edebiliyorum dua ediyorum.ilk.gibi olmasin diye nolur sizde dua edin bana cok ama cok zor bulanti hic bisey fayda etmezmi
Bilmiyorum . Ben çok kötü durumdaydım artık öğürmekten tansiyonum düşüyordu 7-4 tü hastaneye gittiğimde serum taktılar yatıralım dedi ama evde 5 yasında oğlum var onu yalnız bırakmak istemedim .ben birde çalışıyorum sabah kalk işe git wc den çıkma çok zor .lütfen hap verin dedim ama , 12. Haftaya kadar sabredecez dedi .bitkisel haplar var ama hiç bir işe yaramıyor dedi.benim doktorum biraz ilaç hap sanırım tavırlı çünkü folik asitte bitkisel birşey kullanıyorum . Bu arada ilk hamileliğimde 7. Haftada bulantı ilacı kullandığımı biliyorum ozaman ki doktorum vermiştiBulantı hapını neden vermedi size bana verdi doktor. Daha 10 haftalıkken hemde. Çok fazla yan etkisi oluyor bana aslında. Acaba içmesem mi? Bebek için zararı var mıdır ki?
Anladım :) evde ultrasonu da ilk defa duydum :))Beni ayda bir çağırıyor zaten doktor.sadece evdeki ultrasonu hafta bir bebeğin kalbi atıyo mu diye bakıyorum.ama rahatsızlık vermesin bebeğe diye hergün hergün bakmıyorum.onu demek istedim
Teşekkür ederim tavsiyelerin için ama ne yazıkki ne yufka ne ekmek ne de peynir gibi süt ürünleri yiyebiliyorum. Aklınıza gelebilecek herşeyden midem bulanıyor. Geçecek diye sabrediyorum bakalım.
arkadaşlar biliyorum geçmeyecek gibi geliyor
hayattan soğuyorsunuz
24 saat geçmiyor
2 kere de serum takıldı bana. ilaç da kullandım kar etmedi.
ama sabredin
11. haftadan sonra sadece sabah bulantı kusma olmaya başladı bende
12. hafta ve 13. haftada çok çok azaldı ama her sabah uyandığım gibi kustum
14. hafta başından itibaren sadece 1 kere kustum, iştahım geri geldi, çok acıkıyorum, yemekleri rahatça yiyebiliyorum.
(et ve domates dışında)
dayanın arkadaşlar..
Sanırım bende senin yolunda ilerliyorum.biraz azalmaya başladı bulantılarım.ama et domates bikaç yiyecek daha var yiyemiyorumarkadaşlar biliyorum geçmeyecek gibi geliyor
hayattan soğuyorsunuz
24 saat geçmiyor
2 kere de serum takıldı bana. ilaç da kullandım kar etmedi.
ama sabredin
11. haftadan sonra sadece sabah bulantı kusma olmaya başladı bende
12. hafta ve 13. haftada çok çok azaldı ama her sabah uyandığım gibi kustum
14. hafta başından itibaren sadece 1 kere kustum, iştahım geri geldi, çok acıkıyorum, yemekleri rahatça yiyebiliyorum.
(et ve domates dışında)
dayanın arkadaşlar..
Offf seni çok iyi anlıyorum cnm.bıkıyo insan.beziyo hayatından.bebeği olduğuna sevinmeye fırsat kalmıyo.ben daha yeni yeni açılmaya başladım.çok kötüydü.arada yine midem bulanıyo ama eskiye nazaran çok çok çok iyiyim diyebilirim.Allah yardımcın olsun.cok fenayim ben sabh acile.gittim bulanti hapi verdi gonderdi dayanacak gibi degil nolurr gecsinnn nolur dua edin
Offf seni çok iyi anlıyorum cnm.bıkıyo insan.beziyo hayatından.bebeği olduğuna sevinmeye fırsat kalmıyo.ben daha yeni yeni açılmaya başladım.çok kötüydü.arada yine midem bulanıyo ama eskiye nazaran çok çok çok iyiyim diyebilirim.Allah yardımcın olsun.
Benim birazcık olsun rahat atlatmamın sebebi eşim ve annem.kokuyo dedim annem kendi evinde yaptı yemek taşıdı.bana eşime.eşim hiç kızmadı niye yemek yok yada temizlik yapamadım.çamaşır yıkayamadım.hep o yaptı işleri gıkını çıkarmadı.ben hep yattım.kustum başımda durdular.annem ayaklarıma bile masaj yaptı Allah razı olsun.ben banyoya yapamadım.tansiyonum düşüyodu.eşim geldi yıkadı.Ondan da Allah razı olsun.şimdi daha iyiyim.Artık geçti kötü günler.sag salim kucagina al insallah bebegini canim cok saol bukadar zor geceri derdim geciyomus 1 yudum sudan tksindim agzim zehir gibi oluyor caresi 4ay sabretmekmis insalah daha cabuk bter bugunler gecer
cok fenayim ben sabh acile.gittim bulanti hapi verdi gonderdi dayanacak gibi degil nolurr gecsinnn nolur dua edin
Sanırım bende senin yolunda ilerliyorum.biraz azalmaya başladı bulantılarım.ama et domates bikaç yiyecek daha var yiyemiyorum
Yapcak bişi yok.en azından kendilerine baksınlar ben kendime çok bişi istemiyorum.üzülüyorum eşime bi yandan.seninkide yapıyomuş bak ne güzelOff keşke duayla geçse de geçmiyor
Ancak zaman lazım başka hiçbir şey çare değil
Gerçi dün yazdıktan sonra öğlen yine kustum
Bugün de sabah
Ben de geçti derken geri geldihayattan bezdim artık!
Ama çok şükür ki sadece 5 dk bulantı oluyor istifra edip rahatlıyorum. Bi daha olmuyor
En azından azaldı ya
Geçmiş olsun gerçekten zor
Bi de senin annen varmış yakınında
Benim yazık eşim her şeye koşturur oldu
İşten gelip yemek temizlik yapıyor
Ona da eziyet oldum
.Sevindim cnm.hayırlı olsun.benim ilk gebeliğim.iki cinsiyette makbül bana.gönlüm hep kız çocuğunu sevse de.Allah hayırlı sağlıklı ve imanlı bi çocuk nasip etsin.ben oruç tutuyorum ramazanda.oruçluyken çok rahat ve enerjiğim.ama iftarı yapıyorum.sahura kadar midem bulanıyor ve yatıyorum.bi şekilde geçiyorr günler.acaba mide bulantılarımız ne zaman geçicek.lezzetli yemek yemeyi özledim.
Yok daha gitmedim doktora.cinsiyeti bilmiyorum.merak ediyorum ama çıldırmıyorum.ilk çocuk ya.kız erkek farketmiyo..
.Maşallah canım Allah kabul etsin. Ben mümkün değil tutamam. Normalde bile tansiyonum düşüyor iftara yakın baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Senin cinsiyetle ilgili birşey demedi mi doktorun. Merak ediyor insan çok. Ben de hep kız çocuklarının saçlarını örerdim çok seviyorum Ama rabbim bize oğluş hayırlı görmüş. Sağlıkla alalım inşallah.
.
Yok daha gitmedim doktora.cinsiyeti bilmiyorum.merak ediyorum ama çıldırmıyorum.ilk çocuk ya.kız erkek farketmiyo.eşim erkek istiyo.onunla hep takılcaklarmış oyun oynucaklarmış.Allahım dedim ki “ben sana kardeş doğurmuyorum farkındasın değilmi?”.onun ailede hiç kız çocuğu yok.kız çocuğun olursa ne yapacaksın diyorum.”bilmiyorum diyo.çok komik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?