Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Benim de ayni sekilde, yani baska zamanlarda da uzun sure ac kaldigimda falan oluyor ama regl doneminde tavan yapiyor her zaman. Insallah geciyordur gercekten

Çok geçmiş olsun mid bulantısı hayattan bezdirir.Ben 19+5 oldum ve hiç bulantı sorunu yaşamadım.Aksine iştah artması ve ben kadar yersem yiyeyim doymama sorunu yaşıyorum

Benim de ayni sekilde, yani baska zamanlarda da uzun sure ac kaldigimda falan oluyor ama regl doneminde tavan yapiyor her zaman. Insallah geciyordur gercekten
Valla geçmedi.. simdiye kadar 3 kere migrenim tuttu. İnternetten sürekli bakıyorum. 3.aydan sonra geçecek diyorlar. İnşallah geçer. Bir de dogumun hemen ardından başlıyormuş.. ondan da korkuyorum cok.

sizinle ayni haftadayiz benimse sabah bulantilarim oluyor cook

İlk çocuğumda 6. Haftadan 16. Haftaya kadar hayattan bezdim böyle bir istifra yok her seferinde ogurmekten burnum kaniyordu. Şimdi yeniden hamileyim henüz sadece hafif bulantım var istifra olmadı ve olmaması için dua ediyorum çekilecek gibi değil çünkü. 4 yaşında kızım var hamilelik sıkıntıları yüzünden onu ilgisiz bırakmak istemiyorum kızıma hamileyken hep hastanede serum almıştım ne yesem çıkarıyordum umarım bu öyle olmaz

Merhabalar kızlar ben de yeni hamileyim 2 gün önce öğrendim ilk cocugumda 9 ay çıkardım ama şuan daha yok bulantim Inşallah olmasın hem çalışıp hem ev işleri hem de çocuk o bulantılarla dayanılmaz olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba canim hamilelik zamanımız hemen hemen aynı doktora gittin mi
Benimki saha sadece kanda çıktı 12 Nisan'da ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Çok sıkıntlıyım ya bu kusma meselesinden
Sabah akşam oluyor
Dün ilk kez akşam yemeğinden hemen sonra çıkardım
Ondan önceleri gece yatmadan önce oluyordu

İlaç kullanan var mı?
Yaklaşık 2 kilo kaybettim

Merhaba canim hamilelik zamanımız hemen hemen aynı doktora gittin mi
Benimki saha sadece kanda çıktı 12 Nisan'da ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Evet gittim keseyi gördü doktor 14 nisanda kalp atışı için gidicem insallah Allahim herkesin yuzunu güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…