- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
3 haftada 1 çagirdi şimdiye kadar.. 3 ayi bitirince nasil olur bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar şuan 7+5 deyim doktor 2 haftada bir kontrole çağırıyor siz ne sıklıkla gidiyorsunuz duyduklarım hep ayda 1 diypr
Canım beni de 2 haftada çağırıyor..Bir süre böyle olacak dedi ama benim tüp bebek olduğu icinMerhaba arkadaşlar şuan 7+5 deyim doktor 2 haftada bir kontrole çağırıyor siz ne sıklıkla gidiyorsunuz duyduklarım hep ayda 1 diypr
Benim de ayni sekilde, yani baska zamanlarda da uzun sure ac kaldigimda falan oluyor ama regl doneminde tavan yapiyor her zaman. Insallah geciyordur gercektenAynen arkadaşım. Bir de benim migren regl migreniydi.. yani sadece adet dönemlerinde migrenim tutardı.. su an 11+5'teyim ve bu zamana kadar 3 kere atak geçirdim. En sin atagim 4 gun surdu. 4 aydan itibaren azalır diyorlar. İnsallah oyle olur zira dayanmasi cok zor. Allah yardımcımız olsun..
Babada bu sıralar sık sık çağırcam sesi sonra ayda 1 kez gelirsin dediCanım beni de 2 haftada çağırıyor..Bir süre böyle olacak dedi ama benim tüp bebek olduğu icin
Ben 9. haftadayim, ilk kontrol bu hafta, sonrasinda da 12.haftada ultrason varmis.Merhaba arkadaşlar şuan 7+5 deyim doktor 2 haftada bir kontrole çağırıyor siz ne sıklıkla gidiyorsunuz duyduklarım hep ayda 1 diypr
Çok geçmiş olsun mid bulantısı hayattan bezdirir.Ben 19+5 oldum ve hiç bulantı sorunu yaşamadım.Aksine iştah artması ve ben kadar yersem yiyeyim doymama sorunu yaşıyorum15 haftalık hamileyim
6. Haftada başlayıp 8. Haftada bir hafta yok olan ve 9. Haftadan itibaren tekrar geri dönen mide bulantılarım var .
İlk başlarda da çok zorlarken sadece sabah çekerdim .
Şuan gece gündüz hiç farketmiyor .
Yemek dahi zoraki yiyorum midem hem ağzımda .
Geçmiyorda , bebeğim kız
Kız gebelikler nazlı olurmuş
Arkadaşım da doğuma kadar devam etti benim diyor
İyice gözüm korktu artık
Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?
Valla geçmedi.. simdiye kadar 3 kere migrenim tuttu. İnternetten sürekli bakıyorum. 3.aydan sonra geçecek diyorlar. İnşallah geçer. Bir de dogumun hemen ardından başlıyormuş.. ondan da korkuyorum cok.Benim de ayni sekilde, yani baska zamanlarda da uzun sure ac kaldigimda falan oluyor ama regl doneminde tavan yapiyor her zaman. Insallah geciyordur gercekten
Devlet hastanesini mi özel miBen 9. haftadayim, ilk kontrol bu hafta, sonrasinda da 12.haftada ultrason varmis.
sizinle ayni haftadayiz benimse sabah bulantilarim oluyor cook9+1 olduk hayırlısıyla.. 6. Haftadan itibaren bulantım başladı hiç eksilmedi sürekli halsizim. Doktorum zofer diye bir bulantı hapı verdi en etkili bu dedi fakat o bile etki etmedi yine de zorla yemeye çalışıyorum bebeğim sağlıklı olsun inşallah annelik kolay değil
Ben de emzirirken olmadigini duymustum.Valla geçmedi.. simdiye kadar 3 kere migrenim tuttu. İnternetten sürekli bakıyorum. 3.aydan sonra geçecek diyorlar. İnşallah geçer. Bir de dogumun hemen ardından başlıyormuş.. ondan da korkuyorum cok.
Yurt disinda yasiyorum ben, klinige gidecegim simdilik.Devlet hastanesini mi özel mi
Ayyyy ben işte..Aman iyi varmış benim gibi..Potansiyel yiyiciyim..Şimdi icim rahatladıÇok geçmiş olsun mid bulantısı hayattan bezdirir.Ben 19+5 oldum ve hiç bulantı sorunu yaşamadım.Aksine iştah artması ve ben kadar yersem yiyeyim doymama sorunu yaşıyorum
Bizim kızımız olacakmış.Sizin?Ayyyy ben işte..Aman iyi varmış benim gibi..Potansiyel yiyiciyim..Şimdi icim rahatladı
Merhaba canim hamilelik zamanımız hemen hemen aynı doktora gittin miMerhabalar kızlar ben de yeni hamileyim 2 gün önce öğrendim ilk cocugumda 9 ay çıkardım ama şuan daha yok bulantim Inşallah olmasın hem çalışıp hem ev işleri hem de çocuk o bulantılarla dayanılmaz olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar şuan 7+5 deyim doktor 2 haftada bir kontrole çağırıyor siz ne sıklıkla gidiyorsunuz duyduklarım hep ayda 1 diypr
Evet gittim keseyi gördü doktor 14 nisanda kalp atışı için gidicem insallah Allahim herkesin yuzunu güldürsünMerhaba canim hamilelik zamanımız hemen hemen aynı doktora gittin mi
Benimki saha sadece kanda çıktı 12 Nisan'da ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı bir gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?