Kac kilo aldik?

Kızlar lütfen kiloları sorun yapmayın...
Ya yolun yarısını çoktan geçtik düşnün bundan sonra 6-8 kilo arası bile alsak çok iyi bence...
Bu arada bende tam 7 kilo aldım gebelik başından beri ...
Bundan sonra 6-7 kilo bile alsam en fazla 15 kilo ile tamamlıyorum...
Oğlum gelsin gerisi hikaye bee boshayallersmile

Zaten emzirme döneminde ve doğumda bu kiloların çoğu gidecek
O yuzden ben kendimi kısıtlamıyorum
İstediğimi yiyiyorum yavrularımıza sağ salim kavuşalım da..

27+6 dayız ve ben 10 kilo aldım, rekor bende kızlar :) Tek tesellim 50 kiloyla zayıf hamile kalmış olmam, zaten kime 10 kilo aldım desem inanmıyo, nerende bu 10 kilo diyo, ama galiba biraz göbişim büyük, suyum filan çok galiba, tabi bunlar da dışardan gelen yorumlar. Ama o kiloları nasıl vericem diye hiç düşünmüyorum, Allah bebeklerimize de bize de sağlık sıhat versin de bi şekilde hallederiz, şimdiden stres yapmanın hiç bi anlamı yok. Hem zaten insan stres yaptıkça daha çok kilo alıyomuş, hamilelikte alının kilolar verilir de asıl bizim doğumdan sonra süt olsun mantığıyla kaçırmamamız lazım, eğer o zaman kilo alırsak işimiz yaş

26+5 te 5 kilo almis görunuyorum, artik bundan sonra her ay 2 kilo alirim gibi geliyo bana, e ozamanda geriye kalan 3 ayda 6 kilo almis olsam 11 le tamamlarim,bakalim evdeki hesap insallah carsiyada uyarrrr:jeyyar:

benim durumumda geriye sadece en fazla 12 hafta kalmis oluyo, ilk oglusum gibi biraz erken gelirsede sadece 10 hafta kalmis bulunmaktazemuszemus Allah´in izni ile

hej kizlar kimseden haber cikmiyo , kimse yazmiyo kilolari, gercekten ikinci hamileliklerinizde cok isinize yariyacak buraya kaydettikleriniz, ben hep gecen defaki hamileligimde kaydettigim kilolarimi simdi karsilastiriyorum mesela :)
kimse kendini tartmiyomu yoksa?

gunaydın kızlar bende su an ıtıbarıyle 63,5 kılooyum sabah tartıldım. verdıgım kıloları aldım artık yarım kılo fazlamla ..

26 hafta itibari ile 64 kiloyum 10 kiloya 2 kilo kaldı :)) Bakalım bebişim ne kadar olmuş o da ayın 30da :))

slm kızlar bende 2 hafta önce tartıldığımda 3,5 kilo almıştım haftaya dr. amcaya gidecem bakalım 3 haftada kaç kilo almışım toplamda 8,5 kilo allahtan boy uzunda belli olmuyo 1,81 75 kiloyla hamiş kalmıştım
90 la bitirebilirmiyim hiçte öyle görünmüyo ama 2 hafta önce 83,5 kiloydum
hayırlısı melekler sağlıkla gelsinlerde kilolar verilir

27+2 de 5 ile 5,5 kg arasi gidip geliyorum:) kilo alimi inanilmaz hizlandi bu aradabilmiyorumkismile

O nasıl oluyor gızz ? : ) Şu az kilo almanın formülü nedir yahu?

Öhö öhö efenim biz 52 ile yola çıktık, 60, buççuk kilocuk olmuşuz:icecream: Totel de: 8,5 kilo hayy maşallah

şimdi şekerim şöyle oluyo. ilk 4 ay sürekli kusuyosun ve serumlarla ayakta duruyosun. tabi güzel kilo veriyosun bu arada. 5. ayda eski kilona dönüyosun. 6. ayda tam kilo almaya başlamışken ve "iştahım açılıyo mu ne" diye düşünürken şeker çıkıyo. sıkı bi diyetle olduğun kiloda çakılıp kalıyosun. yağsız, tuzsuz, şekersiz beslenmeye çalışıyosun ve sonuç bu oluyo. yani bu şekilde az kilo almayı eminim istemezsin...

Yok canım ben almimmm :)) Zor tabi öyle ya Allah bebişede sanada sağlık sıhhat versin canım.Az almımışız çok almışız ne farkeder onlar ve biz sağlıklı olalımda yerimseniben

zaten cok az kilo alanlarin ya seker problemi oldugundan alamiyorlar, yada dedigin gibi hamileligin basinda kusmaktan 7 kiloya kadar vereni duydum:1shok: gercektende kendi kilolarina gelipte biraz alalim diyene kadar cok cok 4-5kilo arasiyla hamileliklerini tamamliyolar.umarim bebisin ve sen hamileligi saglikla sonuclandirirsiniz:Saruboceq:ve tabiki diger butun anneler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…