Kac kilo aldik?

bence hicte cok almamissin canim, takma kafaya, nerdeyse minimumda gidiyosun zatenkaydirigubbakcemile5

ne kadar guzel, hic almamissin, ama ikinci hamilelikler de insan daha dikkatli oluyo , en azindan ilk aylarda kilo almanin iyi olmadiginin farkinda oluyo o yuzdende az kilo aliniyo zaten, ama ben 5 kilo aldim bile simdiye kadar ikinci hamileligimolmasina ragmen, ama yinede normalin altinda kilo alimim.

bizde 29 haftalık olduk bugün ve 10 kilo almış durumdayım.62.5 kilo oldumeyvahedigeldismile

30 haftalığız 12 kilo aldık bence çok daha 10 haftamız var bi 8-9 alırmısım gibi gelio günler geçtikçe yemek yerken kendimi duruduramıyorum...

şulecim aynen bende senin gibiyim oğluş tam 30haftalık olsu 1 hafta önden gidio...satı yakalıdık artık orantılı gidi ve şuan 12 kilo almış bulunmaktayım...

27 hafta 65 kiloyum 9 kilo aldım nereme aldım bende bilmemekteyim ama :)) Safi göbek gitcem doğuma heralde :))

Arkadaşlar kiloları bence bu kadar takmayalım artık tartıda bebişlerimizin kilosuda bize eşlik ediyor bunu unutmayalım.zemuszemus
İnşallah hepimiz doğum sonrasında sağlıkla en kısa zamanda eski formumuza döneriz şimdi anın tadını çıkarma zamanı diye düşünüyorum.bayanssulusmile

canım maaşallah sana ben de 28+3 teyim ama maalesef 11 kilo aldımeyvahedigeldismile

canim bende ilk hamileligimde aynen senin kadar almistim 29 uncu haftada, ama inanki hepsi veriliyo geri, hatta dogumdan 5 ay sonra normal kilomunda 6 kilo altina dustum, yani istersen yaparsin, simdilik kendini kilo stresine koyma bence , alsan alsan bir 5 kilo daha alirsin en fazla 16 ile tamamlarsin.

Ben kiloyu takmayanlardanım hatta mutlu olanlardanım :) Boyum 170 56 kiloydum zayıf duruyordum ki o kilo almış halimdi bir türlü kilo alamayanlardım ben :)) Anladım ki bana kilo aldırabilen tek aktifite hamilelelikmiş sırnaşık şey Hiç değilse elim yüzüm toparladı :)))

Ohh ne güzel senin gibi şanslı olanlarda var.:)
Benimde boyum 1.72 ama 75 kilo ile hamile kaldım bende aldığım kiloları fazla takmıyorum ama kalçalarım fena halde tüm kilolar sanki orada depolanmış gibi duruyor.:umursamaz:
Zaten hamilelik kadınların özgürce yemek yedikleri aktivitedir sonrasında yine eskisi gibi yediklerimize dikkat etmeye devam edeceğiz.
Hatta hamileyken eşlerimiz bile ye deyip önümüze daha fazla yemek koyuyor eskiden olsa kilo aldın, fazla yeme derlerdi valla hamileyken bunun keyfini sürmek lazım diye düşünüyorum.kaydirigubbakcemile3

27+0 bugün ve 52 ile başladım şu an 61 kiloyum. kilomdan çok memnunum hayatım boyunca hep zayıftım. şimdi çok güzel iltifatlar alıyotum herkes yakıştırıyor demek ki sorun yoksempatiksalakcinni bu ay 2 kilo almışım. yarım kilosu oğluma, 1.5 kilosu bana

Yok bizim ki normalde de bana ye diyip tabağıma kaoyardı :))) Şimdide öyle :)) Bu arada 66 oldum 10 kiloyu tamammladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…