bence hicte cok almamissin canim, takma kafaya, nerdeyse minimumda gidiyosun zatenkaydirigubbakcemile528. haftaya 2 kala 5 kilo almış bulunmaktayım ama kalçalarım felaket duruma geldi sinir oluyorum.:sinifsinif:
Zaten yuvarlak hatları olan biriydim ne kadar zayıf olursam olayım o kalçalar yuvarlacık yerinde duruyordu ama hamilelikte kendime mavna gibi oldun kızım deyip duruyorum.boshayallersmile
Tek dileğim son 12 haftayı minimum kilo ile tamamlayıp doğum sonrası en kısa zamanda eski fiziğime dönebilmek kafaya koydum kesin spora gidicim.:)
merhaba foruma yeni üye oldum bende 20 haftalık erkek bebişe hamileyim.22 aylık bir kızım var onda 15 kilo almıştım ilk aylardan itibaren almaya başlamıştım bu hamileliğimde 59 a hamile kaldım 2 kilo ilk 3 ayda verdim şimdi 5 aylık tekrar 59 oldum yani kilo almamış sayılırım :)
Tam 6 kilo almis bulunmaktayim ve 28+2 deyiz :)
canım maaşallah sana ben de 28+3 teyim ama maalesef 11 kilo aldımeyvahedigeldismile
Arkadaşlar kiloları bence bu kadar takmayalım artık tartıda bebişlerimizin kilosuda bize eşlik ediyor bunu unutmayalım.zemuszemus
İnşallah hepimiz doğum sonrasında sağlıkla en kısa zamanda eski formumuza döneriz şimdi anın tadını çıkarma zamanı diye düşünüyorum.bayanssulusmile
Ben kiloyu takmayanlardanım hatta mutlu olanlardanım :) Boyum 170 56 kiloydum zayıf duruyordum ki o kilo almış halimdi bir türlü kilo alamayanlardım ben :)) Anladım ki bana kilo aldırabilen tek aktifite hamilelelikmiş sırnaşık şey Hiç değilse elim yüzüm toparladı :)))
Ohh ne güzel senin gibi şanslı olanlarda var.:)
Benimde boyum 1.72 ama 75 kilo ile hamile kaldım bende aldığım kiloları fazla takmıyorum ama kalçalarım fena halde tüm kilolar sanki orada depolanmış gibi duruyor.:umursamaz:
Zaten hamilelik kadınların özgürce yemek yedikleri aktivitedir sonrasında yine eskisi gibi yediklerimize dikkat etmeye devam edeceğiz.
Hatta hamileyken eşlerimiz bile ye deyip önümüze daha fazla yemek koyuyor eskiden olsa kilo aldın, fazla yeme derlerdi valla hamileyken bunun keyfini sürmek lazım diye düşünüyorum.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?