kader çok iyi bence maşallah...allah sağlık versin bebişine de sana da..:)
denizim ben de senin gibi ticker yapmak istiyorum alta..nasıl yapılıyo o?
67 kiloyla başladım sağolsun tatilde annem ablam dışında akrabalar hamileliğimden nefret etmeme sebeb oldu
aaaaa çok şişşşmişşsin ne kadar çirkinleşmişsin
74 oldum şuan çelişkideyim yemek istemiyorum ama bebeğime şart .....
çok pişmanım kilolu hamile kaldım bayramda gitmek istemiyorum
bazen bebişime bile kızıyorumbenneyaptımki
67 kiloyla başladım sağolsun tatilde annem ablam dışında akrabalar hamileliğimden nefret etmeme sebeb oldu
aaaaa çok şişşşmişşsin ne kadar çirkinleşmişsin
74 oldum şuan çelişkideyim yemek istemiyorum ama bebeğime şart .....
çok pişmanım kilolu hamile kaldım bayramda gitmek istemiyorum
bazen bebişime bile kızıyorumbenneyaptımki
burayı okudukça biraz moralim düzeliyo, göbeğim kocaman oldu, 8 kilo aldım ve kendimi bazen kötü hissediyorum. Bu da hormonlardan heralde, ama sonra bebeğimi düşünüp onunla konuşup mutlu oluyorum, iyiki varsın diyorum ona. Şimdi beni en tedirgin eden şey okulların açılıyo olması. Okullar kapandığında karnım daha belli değildi, öğrencilerin büyük kısmının haberi yok, eh öğretmen arkadaşlarla da yaz döneminde görüşmedik. İlk tepkileri ne olacak merak ediyorum. Çok kilo almışsın filan derlerse ben de üzülürüm galiba
ay kızlar ya bu kilo beni mahvedecek galiba...
ya 3 haftada 2 kilo alınırmı,alınırmış demekki çünkü 3 haftada 2 kilo aldım..
tek tesellim 46ile hamile kalmamdı..
şuan 55m kiloyum ama yemeklerden sonra 56 oluyrm...
yani kızlar anlıcanız tam tamına 9 kilo almış bulunmaktayım...
bu gidişle rekor kırcam herhalde...
valla bende katılıyorum bu moral bozmak isteyenlerin varlığına...boyum 1,67 kilom 82idi 5 ayımı geride bırakcam şuan 76 ile 77 arasıgidip geliyor tamam ilk başta gerrçekten kilom fazlaydı kabul edıyorum kışdan yenı çıkmıştım malum soğuk havalarda insan daha çok yemek yiyo :) birazda daha hareketsız yaşamımız oluyo doğal olarak..tam hamilelik planları yaptım uygun bir dyetisyen ile akşamları gide bileceğim spor salonuna yazılayım derken adet olmadımı farkettim ama imkan vermedim :)olurum diyodum ama bi türlü adet olmuyorum derkennn..doktora gittim 7 haftalık hamilesin dedi :) :) çok sevindim ama öncesinde kilo verip hamile kalmak istiyodum eee napayım yaniii şimdi doğumdan sonra podyuma çıkmıcam aldığım gibi veririm şimdi şişkoyum diye özlemini çektiğim bebişimden mi olayım Allah korusun..kilo falan umrumda deil şimdi herşeyım ona endekslı gelsinde annesinin yakışıklı aşkı annesi onun etrafında pervane olurda verir kiloları..bu arada hamileliktenmidir nedir alınganmıyım yoksa alınmammı gerekıyo tam kestiremedimhala hamile olmadığıma inanan cümle akraba eş dost tanıdık ramazan yaramış kilo vermişsin diyor :) bende gülerek 5 aya -5 kilo diyorum kayın valıdem ısrarla diyo alma alma sakın kılo alma zaten boyun kısa yuh beee1,67 cm ben bende kısaysam artık cümle türk hatunlar cüce galiba :) beni aydınlatsınlar :) yanı laf olsun moral bozsun yeter konuşalım da nereye giderrse gitsinnn..
aman zaten kayınvalideler sırf moral bozmak için ellerinden geleni yapar, sen takma onu, bence de gayet iyi boyun. Ben 1.60 ım, kaynanan beni görmesin ohaoldumsmile Herkese inat güzel hamileleriz işte, kıskananlar çatlasın... lülülülülülü
Ben kayınvalidenin boyunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?