Kac kilo aldik?

esracım kayınvalidem biraz benden uzun heralde şuan 1.70 falan vardır ama kendi 46 yaşında sanırım gençken daha uzundu :) yaşlanınca insanlar kısalıyolar ya o tam bir arnavut kadını ince ve uzun boylu bizde tam TÜRK KADINIYIZ etli butlu tombul yuvarlak hatlı :)TÜRKÜM DOGRUYUM ÇALIŞKANIM :) :)

aman hadi Türk kadını standardı 160 işte, kim ne derse desin, biz de standartız:) Zaten arkadaşlarımla yan yana gelince bi fabrikadan çıkmış gibi duruyoruz, hepimiz aynı boy. Bu durumda sen standartların baya üstündesin. Kayınvaliden de uzunmuş baya ama napalım, gen meselesi :kedi:

52 olmuşum ben yaaa. dün tartıya bi çıktım 52yi gösteriodu. aman allahım 3ay daha nolurum ben bu gidişle. 7kilo almışım. kendime en fazla 8kilo daha alma hakkı veriorum. fazlası kesinlkle olmamalı...

Ya sizin kiloları okudukça kendime çok kızıyorum. Bende 70'le hamile kaldım şimdi 75 kiloyum. Zaten kilolu olduğum için görenler çok kilo almamışsın diyoda. Benide eşim çok kızdırıyo tombiş karım bana yetiştin artık deyince sinir oluyorum. Ben ilk hamileliğimden hiç kilo veremedim. Doğum yaptığım kiloda kaldım. İnşallah bunda böyle olmaz. Eşime diyorum hamileyken her ay kadın doğuma gidiyorum. Bebek oluncada diyetisyene başlayacağım artık.

ya bu kocişler niye böyle,zaten hepimiz kilo alıyoruz diye içten içe bi tedirginlik yaşıyoruz, onların şakaları da tuz biber oluyo. Benim ki de bana Koca Göbek diyo kafamçokkarıştı Ben önceden zayıftım ve hep kilo almaya çalışırdım ama alamazdım. Başlarda da kilo almaya başlayınca hoşuma gidiyodu ama artık dur demek lazım. Kocam da hala kilo alıyorum diye seviniyorum sanıyo galiba, ben yine kilo almışım diye endişelenirken o bana "bak kilo aldım diye nasıl da seviniyo" diyo. Deli mi ne bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selam kızlar bende 63 ıle baslamıstım sımdı 62,5 gelıyorum ... karnım baya bı buyudu aslında ama kılom aynı. ınsallah hepmızın hamılelıgı yolunda gıder kendınıze dıkkat edın..

Hamileliğimin 24. haftasındayım ve 78 kiloyum.
Allahtan boyum uzun sayılır 1.72'yim 75 kilo ile hamile kaldım hamileliğimin ilk aylarında kusmaktan 3 kilodan fazlası gitti sonra toparladım ve 24. hafta itibariyle hamile kaldığımın kilomun üstüne 3 kilo koymuş bulunmaktayım.
Bakalım hamileliğimi kaç kilo ile tamamlayacağım umarım 85'i geçmem.
Göbeğim çok büyük olmadığı için ve zayıf hamile kalmadığım için görenler ilk başta hamile olduğumu anlamıyor bu da benim için işin komik tarafı oluyor.kaydirigubbakcemile3

geçen hafta 52'ye çıkmıştım yani 7kilo almıştım ama bu hafta iş yerindekiyoğunluktan pek ii beslenemedm 51 olmuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…