Kac kilo aldik?

hazir sekerden bahsedilmisken;bu arada benimde bugun seker yuklemem yapildi, cok zordu, aksam saat 10 dan sonra ne su ne yiycekbisey uzerine birde uykumda gec geldi, tam uyudum derken oglusum bugunlerde hasta her öksurdugunde yataktan firliyodum, susuzluktan dogruduzgun uyuyamadim, neyseki zamanim 8 deydi ve saat 10 da ikinci kan kontrolude temiz cikti sukur :) ama ilerki haftalarda tekrar yapmamiz gerektigini söyledi doktor ben bir daha ayni seyi yapmak istemiyorummmmm, cunku susuzluga dayanamiyorum gercekten!!!!

Yok canım ben almimmm :)) Zor tabi öyle ya Allah bebişede sanada sağlık sıhhat versin canım.Az almımışız çok almışız ne farkeder onlar ve biz sağlıklı olalımda yerimseniben

sağolun kızlar, umarım hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir. kilodan çok korkmuyorum açıkçası. doğumdan sonra nasıl gittiğini anlamıyo bile insan biliyorum. çok abartmadığımız sürece tabi 12-15 kilo normal. yarısından fazlası doğumda ve sonraki iki haftada şişliklerin inmesi ile gidiyo zaten. gerisi için de emzirmek yeter. günde 500 kalori harcıyomuşuz emzirirken. daha ne olsun... benim şimdi tek korkum doğumdan sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldırmak herşeye. o dönemde alırsam hiç veremem işte...

canım şeker çıkmamasına çok sevindim. 100'lük yükleme çok zor oluyo. yüklemeden sonra 3 kere kan alıyolar çünkü saatbaşı. benim şekerim çok düşmüştü 100lükte. bayılıyodum az daha. en son 15 günlük diyetten sonra açlık-tokluk bakıldı. onda da sıra gelmedi sabah bi türlü. eşim araya girdi,doktorun hemşiresinden rica etti "en azından tahlilleri yazın da biz tahlilleri yaptıralım, sonra kontrole geliriz, eşim akşamdan beri aç dayanamayacak artık" diye.

Uvvv istemem valaha.Ben ilk aylardan beri düzenli ve sistematik bir şekilde alıyorum Allah'tan zayıf başladım da çok sırıtmıyor .Ya ben bu kadar kilo aldım ama şöyle doyasıya yemedim vallahi : ) Ben çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum açıkcası.(züğürt tesellisi: )))

Bu arada sana da çok geçmiş olsun, bir diyet listesine uymak emimin çok zordur.Bu hafta bende şeker yüklemesi yaptıracağım umarım bir şey çıkmaz.Zaten tatlı yemediğim zaman kötü oluyorum :sinifsinif:

sağol canım. umarım çıkmaz sende de şeker... benim tek tesellim de normalde tatlıya dayanamadığım halde hamileliklerimde fazla tatlı yiyememem... zor olmuyo tatlıya dayanmak bu yüzden ama tek tatlıyı kesmekle bitmiyo işte... sen de fazla kilo almadın bence iyi gidiyosun...

BEN 17 MARTTA HAMİLE KALMIŞIM:) OZAMANLAR 73-74 KILO İDİM.
ŞİMDİ 26.HAFTADAYIM 82 KİLO OLMUŞUM.BEBİŞİM DAHA 1 KILO DEĞİL 880 GR DA .
8 kılo almışım 6 .aydayım.
çok mu olmuş bilmiyorum...
doktor iyi gidiyorsunuz diyor ama ne kadar doğru

canim benim, baya zorlanmissindir :teselli: ben ilk defa yaptirdim ve cok zordu valla, bende bir an kendimi kötu hissettim, geceden kalma uykusuzlukta mahvetti beni, verdikleri yatakta yatamadim bile,izin vermediler, uyumak yasak ve uzanmiyacaksin sadece dik otur dediler yemin ederim o 2 saat gecmek bilmedi o yorgunlukla, uyumama izin verilseydi cok zorlanmazdim ben, ama birdaha yaptirmak istemiyorum valla, kimsede yapmak zorunda kalmaz insallah:Saruboceq: ve normalde öyle cok hemen acikan bir tip olmamama ragmen acliga dayanamadim ilk defa kaydirigubbakcemile3

MERHABA ARKADAŞIM BENCE PEKTE NORMAL DEĞİL BİRAZ FAZLA ALMIŞSIN SENİNLE AYNI KİLODA HAMİLE KALMIŞIZ BENDE 73 TÜM,ŞU AN 83 OLMUŞUM NASIL GİDİCEK BU KİLOLARReyvahedigeldismile

İnci merhaba,

canım bende 73 kilo ile hamile kaldım. geçen hafta doktor kontrolümde (27. hafta) 81. kiloydum. doktorum dikkat et diyor. her akşam yürüş ve hafta da 3-4 gün yüzme yap diyor. Yüzemiyorum tabi ama yürümeye çalışıyorum. Kilo almaya çok müsait bir yapım var.
İncicim doğumdan sonra veririz inşallah onu dert etmiyorum da, doğumum kilodan dolay zor olmasın diye dua ediyorum, tek korkum o.

29+6'dayım. Bu sabah aç karnımla tartıldım. Ben de tam 7 kilo almışım eyvahedigeldismile

28+5 hafta ve 9 kilo (

benim kaç kilo aldığım değil de kaç kilo olduğum canımı sıkıyor. 81,5 kiloyuum ((

neyseki herşey oğlum için , bir mucize yaratıyorum diye kenidimi teselli ediyorum :))

walla kızlar bende 8kilo aldım. yuvarlaya yuvarlaya götürcekler bizi doğuma.. taşıma zorluğu olmick böle teselli ediorum kendimi:)

28. haftaya 2 kala 5 kilo almış bulunmaktayım ama kalçalarım felaket duruma geldi sinir oluyorum.:sinifsinif:
Zaten yuvarlak hatları olan biriydim ne kadar zayıf olursam olayım o kalçalar yuvarlacık yerinde duruyordu ama hamilelikte kendime mavna gibi oldun kızım deyip duruyorum.boshayallersmile
Tek dileğim son 12 haftayı minimum kilo ile tamamlayıp doğum sonrası en kısa zamanda eski fiziğime dönebilmek kafaya koydum kesin spora gidicim.:)

merhaba foruma yeni üye oldum bende 20 haftalık erkek bebişe hamileyim.22 aylık bir kızım var onda 15 kilo almıştım ilk aylardan itibaren almaya başlamıştım bu hamileliğimde 59 a hamile kaldım 2 kilo ilk 3 ayda verdim şimdi 5 aylık tekrar 59 oldum yani kilo almamış sayılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…