Yok canım ben almimmm :)) Zor tabi öyle ya Allah bebişede sanada sağlık sıhhat versin canım.Az almımışız çok almışız ne farkeder onlar ve biz sağlıklı olalımda yerimseniben
zaten cok az kilo alanlarin ya seker problemi oldugundan alamiyorlar, yada dedigin gibi hamileligin basinda kusmaktan 7 kiloya kadar vereni duydum:1shok: gercektende kendi kilolarina gelipte biraz alalim diyene kadar cok cok 4-5kilo arasiyla hamileliklerini tamamliyolar.umarim bebisin ve sen hamileligi saglikla sonuclandirirsiniz:Saruboceq:ve tabiki diger butun anneler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hazir sekerden bahsedilmisken;bu arada benimde bugun seker yuklemem yapildi, cok zordu, aksam saat 10 dan sonra ne su ne yiycekbisey uzerine birde uykumda gec geldi, tam uyudum derken oglusum bugunlerde hasta her öksurdugunde yataktan firliyodum, susuzluktan dogruduzgun uyuyamadim, neyseki zamanim 8 deydi ve saat 10 da ikinci kan kontrolude temiz cikti sukur :) ama ilerki haftalarda tekrar yapmamiz gerektigini söyledi doktorben bir daha ayni seyi yapmak istemiyorummmmm, cunku susuzluga dayanamiyorum gercekten!!!!
şimdi şekerim şöyle oluyo. ilk 4 ay sürekli kusuyosun ve serumlarla ayakta duruyosun. tabi güzel kilo veriyosun bu arada. 5. ayda eski kilona dönüyosun. 6. ayda tam kilo almaya başlamışken ve "iştahım açılıyo mu ne" diye düşünürken şeker çıkıyo. sıkı bi diyetle olduğun kiloda çakılıp kalıyosun. yağsız, tuzsuz, şekersiz beslenmeye çalışıyosun ve sonuç bu oluyo. yani bu şekilde az kilo almayı eminim istemezsin...
Uvvv istemem valaha.Ben ilk aylardan beri düzenli ve sistematik bir şekilde alıyorumAllah'tan zayıf başladım da çok sırıtmıyor .Ya ben bu kadar kilo aldım ama şöyle doyasıya yemedim vallahi : ) Ben çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum açıkcası.(züğürt tesellisi: )))
Bu arada sana da çok geçmiş olsun, bir diyet listesine uymak emimin çok zordur.Bu hafta bende şeker yüklemesi yaptıracağım umarım bir şey çıkmaz.Zaten tatlı yemediğim zaman kötü oluyorum :sinifsinif:
canım şeker çıkmamasına çok sevindim. 100'lük yükleme çok zor oluyo. yüklemeden sonra 3 kere kan alıyolar çünkü saatbaşı. benim şekerim çok düşmüştü 100lükte. bayılıyodum az daha. en son 15 günlük diyetten sonra açlık-tokluk bakıldı. onda da sıra gelmedi sabah bi türlü. eşim araya girdi,doktorun hemşiresinden rica etti "en azından tahlilleri yazın da biz tahlilleri yaptıralım, sonra kontrole geliriz, eşim akşamdan beri aç dayanamayacak artık" diye.
BEN 17 MARTTA HAMİLE KALMIŞIM:) OZAMANLAR 73-74 KILO İDİM.
ŞİMDİ 26.HAFTADAYIM 82 KİLO OLMUŞUM.BEBİŞİM DAHA 1 KILO DEĞİL 880 GR DA .
8 kılo almışım 6 .aydayım.
çok mu olmuş bilmiyorum...
doktor iyi gidiyorsunuz diyor ama ne kadar doğru
BEN 17 MARTTA HAMİLE KALMIŞIM:) OZAMANLAR 73-74 KILO İDİM.
ŞİMDİ 26.HAFTADAYIM 82 KİLO OLMUŞUM.BEBİŞİM DAHA 1 KILO DEĞİL 880 GR DA .
8 kılo almışım 6 .aydayım.
çok mu olmuş bilmiyorum...
doktor iyi gidiyorsunuz diyor ama ne kadar doğru
yaa kızlar masallah ben daha 26+2 yim 8 hatta 9 kilo aldım :çok üzgünüm:
kız sen benden 2 hafta ondesin bakalım ben 2 hafta sonra kac kilo olurum dr dan fırca yicem :kedi:ben de 10,5 kilo :kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?