Kac kilo aldik?

kizlar bende bugun itibariyle 30 uncu haftaya girdim 29+1 de hala +6 kilodayim
ama daha önumuzde 2 aydan fazlasi var,yani bu son ayda cokmu alinir azmi alinir bilinmez , cunku kimi aliyo bu aylara kadar sonra nerdeyse hic almiyo, kimide almiyo almiyo en sonunda herkesten fazla aliyo, yani bunyeye ve hormonlara bagli anliycaginiz :)

27+5 10 kilo aldım ohaoldumsmile topiğin en hızlı kilo alanı benim sanırım:çok üzgünüm:

Bende 10 kilo aldım canım.Veriirz merak etme.BEnim hemşirem bana iyi gidiyorsun diyor.O yüzden çok takmıyorum kiloyu kafaya.

Bende 10 kilo aldım canım.Veriirz merak etme.BEnim hemşirem bana iyi gidiyorsun diyor.O yüzden çok takmıyorum kiloyu kafaya.
40 gun once 6 kiloo almıstım dr hızlı gidiosun dedi simdi gidince ne der bilmiorum sempatiksalakcinni canım bide boy kısa kalcalar kocaman oldu akannehir bari bundan sonra 4 kilodan fazla almasam diyorum ama kendimi de frenleyemiyorum napcam bilmiorum walla :sinifsinif: ya hamileyken alınan kilolar kolay verilir diolar lohusayken alınanlar ustune yapısıyomus bunu duyunca da veririm heralde aldıklarımı diyorum .. bi de 6 kg dogumda gitcek diyolar ne biliyim eyvahedigeldismile

Canım geçen kabaca hesap yaptım bebiş 1 kilo şimdi öyle böyle toplamı şu an 3 kilosu onun olsa 7 kendime aldım diyorum :)) Benim doktorum kiloma hızlı falan demedi aynıyız seninle ama.Evet önemli olan emzirirken almamak.Benim arkadaşım 30 kilo aldı bebiş 4.5dan fazla doğdu şu an 15 kiloyu verdi bile.Vermeyede devam ediyor.Lohusayken zaten sütü arttıran gıdalar belli onlara dikkat edersek çok sıkınrtı olmaz canım.Allah sağlıkla sıhattle kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi boş a.s

dogru diyosun canım saglıklı sıhhatli, bi dunyaya gelseler ne kilolar ne başka bişey dusunmicez olumunekankayizsmile

ben 86 kiloyla başladım boyum 170 cm. ilk 5 ay 10 kilo verdim 76 oldum bu gün itibariyle toplamda 3 kilo almışım 79 kilo oldum ama gebelik öncesi kiloma kavuşamadım daha lülülülülülü o 3 kiloda bebişimin yağı-suyudur heraldesositososito

ben de 30+2 yim ve 11 kilo aldım şimdiye kadar, 15 le bitirmek hayal oldu, heralde en az 18 le biticek hamilelik. Benim doktorum kilom konusunda herhangi bi sıkıntı yapmıyo, zayıf kaldığım için heralde istediği kadar alsın diyo :)

oooo tellinaz valla hamilelik sana yaramis, aramizda en az kilo alan sensin, valla ben her iki hamileliklerimdede hic migdem bulanmadigindan kilo vermedim ,ama bu ikincisinde cokta almadim sayilir :)saglikli gebelikler diliyorum...

Sabah sabah şok oldum geçen hafta 60 buçuk kilo çıkıyordum tardı da bu sabah 62 çıktı.Nasıl oluyor anlamış değilim yani 1 insan bir hafta da ne yerde 2 kilo alır çok ilginç.Tamam çok fazla hareketli değildim bu hafta, hastaydım ama abartı yemem de olmadı yani.Benim gibi yiyen bir insan ya kilosunu korur ya da ay'da en fazla 1 2 kilo alır .

Aman takmıyorum artık yaa, yesen de yemesen de alıyorsun işte.En azından benim hamileliğim böyle geçiyor çünkü ilk aylardan beri ilginç bir şekilde kilo alıyorum.Toplam 10 kilo aldım,62 kilo oldum,70 doğuma gidicem ben.Eyvahh diyorum artık.

Son düzenleme:

carna cım o aldıkların kilo değildir. hakikaten bir hafta da 2 kilo alınmaz.
ödemdir muhtemelen. yarın ya da öbür gün tartıldığunda da vermiş görürüsün kendini.
merak etme canım, dikkat edecek durumda değiliz zaten.hamişiz biz :CüvCüv:
bende 9 kilo aldım bu güne kadar ama başlangıç kilom 73 :kedi: ben ne yapayım ?

Ya vermemiş görürsem kaydirigubbakcemile3

27+3 te 5 kilo bakalım kontrole kadar ne olucak
ama doktorda daah çok çıkıyorum.

Carnacım
30+3 deyim 11-11,5 kilo aldım. Ben de takmıyorum kiloyu, ilk doğum için 15-18 kilo almak normalmiş zaten. Sen de zayıf hamile kalanlardansın, bence hiç kafana takma. Tabi abartmamak lazım yine de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…