Kac kilo aldik?

29+2 10kilo cepte bilee. allahım napıcam ben. doktorum en son kilo al demişti bakalım bu ay ne dicek hızıma.. umarım yine zayıfsın al der:)

aaa edit gerigelmiş. hoş gelmiş :lepi:

Son düzenleme:
Carnacım
30+3 deyim 11-11,5 kilo aldım. Ben de takmıyorum kiloyu, ilk doğum için 15-18 kilo almak normalmiş zaten. Sen de zayıf hamile kalanlardansın, bence hiç kafana takma. Tabi abartmamak lazım yine de....

Canım zaten kilo alacağız normal ben 15 kiloya kadar alırım demiştim sinirime dokunan; ayy valaha şöyle gönlüme göre yemiyorum.Bari ''ohh yedim sefam olsun'' diyebilseydimkaydirigubbakcemile3

Evet Allah'tan zayıf hamile kalmışım yoksa tekerlek gibi yuvarlanırdım: )

Son düzenleme:
30+0'da tam 9kg,buay çok almak istemiyorum ama geçen 3kg almıştım inşallah bu ayı 1-2 kg ile tamamlarım boshayallersmile

oooo tellinaz valla hamilelik sana yaramis, aramizda en az kilo alan sensin, valla ben her iki hamileliklerimdede hic migdem bulanmadigindan kilo vermedim ,ama bu ikincisinde cokta almadim sayilir :)saglikli gebelikler diliyorum...

saol canımmsositosositosositososito bizim ailede genetik kilo vermek hamilelikde hiç almazlar ilk defa ben aldım kilo

Ben 15 gün filan hiç almıyorum gibi geliyor sonra bir bakıyorumki 1 haftada 1-2 kilo almışım.Aslında hergün tartılmak yanıltıyor haftada bir tartılmak veya ayda bir doğrusu

29+1 ve 10 kiloo aldım sonuna kadar kaç kilo olur bilmiyorum ohaoldumsmile

ben ayin 15 ine kadar 7 kiloyu gecmezsem tam 7. ayimi 7 kilo ile tamamlamis oluyorum, sonrada zaten her ay 2 kilo bile alsam maximum 11 ile biter heralde :) ( tabiki su toplamasam cok :)))

Son düzenleme:
ben ayin 15 ine kadar 7 kiloyu gecmezsem tam 7. ayimi 7 kilo ile tamamlamis oluyorum, sonrada zaten her ay 2 kilo bile alsam maximum 11 ile biter heralde :) ( tabiki su toplamasam cok :)))

Ya selin sen bir şey yemiyor musun? : ) Ne yapıyorsun inan çok merak ediyorum.

Ya selin sen bir şey yemiyor musun? : ) Ne yapıyorsun inan çok merak ediyorum.

canim aslinda her zamanki halimden daha cok yiyorum, ama sagolsun benim oglusum var onun sayesinde sanirim surekli hareket halinde oldugumdan fazla kilo almadim, aslinda azda almamisim ama , simdilik hersey karinda görunuyo.tek dikkat ettigim sey haddinden fazla yiyip migdemi tikabasa doldurmamak, hep porsiyonlarim kucuk, yoksa hazmedemiyorum yediklerimi ,baskada benimde herkes gibi istahimin cok acildigi dönemler var ama sonradan rahatsiz olacagimi bildigimden abartmamaya calisiyorum okadar :)))

27+4 deyim,9 kilo aldımmm:CüvCüv:
56 ile başladım,hayatımda ilk kez 60 ın üstündeyimm:teytey:

önceden aman kilo aldım mi die hergün tartılan ben artık doktorda doktora tartılıorum. korkudan basküle çıkamıorm... :S

önceden aman kilo aldım mi die hergün tartılan ben artık doktorda doktora tartılıorum. korkudan basküle çıkamıorm... :S

Ahanda aynı ben :jeyyar:
Hamile kalınca her gün tartılıyordum, şimdi aydan aya kaydirigubbakcemile5
Baş edemiyorum çünkü kilolarla sempatiksalakcinni

29+4 81,5 olmuşum.eyvahedigeldismile
75 ile hamile kaldım son 10 haftaya girmeye çeyrek kala 6,5 kilo almış bulunmaktayım.
Hedefim 85 ile hamileliğimi tamamlamaktı ama pek mümkün olacak gibi gözükmüyor.boshayallersmile

Ahanda aynı ben :jeyyar:
Hamile kalınca her gün tartılıyordum, şimdi aydan aya kaydirigubbakcemile5
Baş edemiyorum çünkü kilolarla sempatiksalakcinni

doğurduktan sora hep beraber vericez kiloları şekerim inşallah. gerçi benim kocam 50nin altına düşmiceksin dio ama walla kendimi koca popolu koca göğüslü ve koca göbekli bi halde görmek çok ilginç gelio... her tarafım kocamn oldu eyvahedigeldismile

Sizlerin kilolarınızı okuyunca bunalıma girdim
30+4 teyim 56 ile başladım 70 deyim 14 kilo aldım. Artık bıraktım tartılmayı falan.
Zaten sigarayı bıraktığım için 49 dan 56 ya çıkmıştım. Ömrümde bende ilk defa 50 üzerine çıkmıştım tam düzene gireyim diyordum ki bebişimizin yolda olduğunu öğrendim.

31+4 8 kg aldım ama ratık evdeyim çalışmıyorum fazla kilo almaktan korkuyorum önceki hamileliğimde son 2 ay 15 kilo almıştım yesek bir dert yemesek bir dert :)

Henüz koca göğüslü olmadım ama koca popolu oldum bu kalçalar nasıl eriyecek ya benneyaptımki

Seyra'cım son 2 ay 15 kilo mu amanın son 10 haftaya girerken umarım fazla şişmem.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…