Kızlar son 2 ay evdeydim 5.ay plasentam kanamıştı ve problemli bir hamilelik dönemi geçirmiştim o yüzden evde hiç iş yapmadım dışarıyada çıkmadım 8.ay 5 kilo 9. ay 10 kilo aldım 58 le hamile kalmıştım81 le doğuma girdim tek avantajım boyumun kısa olmamasıydı 1.70 boyum gören aa sadece karnın var diyordu ama 23 kilo almıştım :) karnım füze gibi birşeydi 3.900 doğurdum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sana sınır buay 64ü geçmek yok,ben 61.3lerdeyim 62yle kapatmak istiyorum bu ayı allah kısmet ederse :)))Ben tartılmıyacağım ay sonuna kadar:umursamaz:
Kızlar bu topiği yeni gördüm aferin bana. Ya bende fazla alanlardanım sanırım. 62 ile başladım son kontrolümde 70 olmuştum. Yani 8 kilo. Biraz fazla değil mi? görünüşte o kadar yok gibi ama yanlarım :) aldı başını gidiyor((
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sana sınır buay 64ü geçmek yok,ben 61.3lerdeyim 62yle kapatmak istiyorum bu ayı allah kısmet ederse :)))
aferin sana :))kaydirigubbakcemile3 olurmu canım ya bende 9 kilodayım işte 61 oldum, normal normal toplamda 13-15te bitirdikmi tamamdır işte,iyi gidiyosun
ufacık bir ayrıntı bebekim :))) Sen henüz benim hamile kaldığım kilodasın. Hiç demiyon tabi onu. Amaaan canımız sağolsun yahu. Daha kaçkere hamile kalacağız ki hem. Demi Sinem'cim...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sana sınır buay 64ü geçmek yok,ben 61.3lerdeyim 62yle kapatmak istiyorum bu ayı allah kısmet ederse :)))
aferin sana :))kaydirigubbakcemile3 olurmu canım ya bende 9 kilodayım işte 61 oldum, normal normal toplamda 13-15te bitirdikmi tamamdır işte,iyi gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?