Kac kilo aldik?

anaaaaaaaaaaa artik 30+0 yeni hafta basladi ama bugun tartiya ciktigimda hala 6 kilo almis oldugumu göruyorum, geriye 8 ile 10 hafta arasi bisey kaldi bakalim sonumuz ne olur....
Ayrica Seyra cim neden okadar kilo aliverdinki canim?
aslinda ben son 2 ayda 25 kilo alanida duymustum cok sasirmistim o arkadas butun gunler boyunca tursu yedigini söylemisti oda su toplamis sanirim akannehir

Son düzenleme:
Ben de 32+2 deyim 8 kilo aldım.
Son 2 hafta hiç kilo almamışım.Ama almıyorum almıyorum, sonra bir tartılıyorum 1,5-2 kilo almışım sempatiksalakcinni
Son iki ayda ben de çok kilo almaktan korkuyorum.
Zaten tontiş bir anne adayıyım, tontişlikten dobişliğe geçmek istemiyorum kafamçokkarıştı

Kızlar son 2 ay evdeydim 5.ay plasentam kanamıştı ve problemli bir hamilelik dönemi geçirmiştim o yüzden evde hiç iş yapmadım dışarıyada çıkmadım 8.ay 5 kilo 9. ay 10 kilo aldım 58 le hamile kalmıştım81 le doğuma girdim tek avantajım boyumun kısa olmamasıydı 1.70 boyum gören aa sadece karnın var diyordu ama 23 kilo almıştım :) karnım füze gibi birşeydi 3.900 doğurdum

yinede toplaminda cok ta almamissin, cogu hamile zaten 15 ile 20 kilo arasi bitiriyo, yani senin dezavantajin son aylar hareketsiz kalmak zorunda kalman, bence simdi bir problemin yoksa o konuda sikma canini , almassin sanirim bu defada 15 kilo.

Kızlar bu topiği yeni gördüm aferin bana. Ya bende fazla alanlardanım sanırım. 62 ile başladım son kontrolümde 70 olmuştum. Yani 8 kilo. Biraz fazla değil mi? görünüşte o kadar yok gibi ama yanlarım :) aldı başını gidiyor ((

Ben tartılmıyacağım ay sonuna kadar:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sana sınır buay 64ü geçmek yok,ben 61.3lerdeyim 62yle kapatmak istiyorum bu ayı allah kısmet ederse :)))

aferin sana :))kaydirigubbakcemile3 olurmu canım ya bende 9 kilodayım işte 61 oldum, normal normal toplamda 13-15te bitirdikmi tamamdır işte,iyi gidiyosun

Son düzenleme:

ufacık bir ayrıntı bebekim :))) Sen henüz benim hamile kaldığım kilodasın. Hiç demiyon tabi onu. Amaaan canımız sağolsun yahu. Daha kaçkere hamile kalacağız ki hem. Demi Sinem'cim...

ufacık bir ayrıntı bebekim :))) Sen henüz benim hamile kaldığım kilodasın. Hiç demiyon tabi onu. Amaaan canımız sağolsun yahu. Daha kaçkere hamile kalacağız ki hem. Demi Sinem'cim...

ama yinede çok iyi gidiyosunki canım ilk gebelikler genelde 20ye yakın sonuçlanıyo,sen bu gidişle en fazla 15le tamamlıcaksın işte, buda çok iyi 10u gidiyo zaten,görsel olarak kimse bişey diyemez zaten kafana takma hiç öle genişledim şiştim diye falan,bence süper gidiyosun,benimde hedefim 13-15 arası umarım geçmem :))

Hiç sanmıyorum valaha.Su içsem yarıyor (bir gün bunu söyliyeceğimi hiç tahmin etmezdim)

Bende bu ay 3 kilo alıp 69 u bulmuş bulunuyorum :gitme:
Toplamda 10 kilo

Son düzenleme:
Ben de 12 kilo alarak 62 ye ulaştım. Sanırım bu aralar daha hızlı kilo alıyorum, nedir bu yaa, su içsem yarıyo :kedi: Gerçi ben suyun yanında börekler çörekler önüme ne gelirse yiyorum, kızım beni oburix yaptı opuyorumnanaktan

ya ben artık hergün kilo aldıımı düşünüorum hakkaten su içsem yarıo delircem yaa... esracım dediğin gibi cidden oburix oldum bende:)

33+2 de 9 kilo aldım. her gün tartıya çıkmıyorum artık, daha hızlı almaya başladım bu ay.

kizlar sonlara dogru daha cabuk kilo almak cok normal,artik hepimiz son 2 ayin icindeyiz ve bebislerde 2 haftada en az yarim kilo aliyo ve buda ayda 1 kilo eder, tabi sislikler, su toplamalar, kan hacmi ve bebisin suyu derken zaten aldigimiz kilolarin cogu bebelere gidiyo anlicaniz, önemli olan ilk 4 ayda kilo almamis olmamizdi ve saniyorum cogumuzda cok kilo almadi ilk aylarda.
bence sikmayin caninizi, ben henuz 6 kilo almis görunuyorum ama bundan sonrada hizli bir artis bekliyorum dogrusu, zaten olmasa sasarimyerimseniben

ya ben 15 kilo aldım napcam bilmiyorum gerçi yüzüm gözüm şiş değil sadece karnım var ama 85 oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…