Kac kilo aldik?

30+5 itibariyle 82,5 olmuş bulunmaktayım toplamda 7,5 kilo ediyor.
Hedefim 85le tamamlamaktı ama sanırım 90'ı bulacak gözüküyorum.eyvahedigeldismilemafoldumben

31+0 baskülün alçak ibresi 56'ya vuruo. totalde 11kilo :sinifsinif: pis ibre hain ibre. akşama kontrol var. umarım doktorcuğum yine kilo al der bana..

31+0 baskülün alçak ibresi 56'ya vuruo. totalde 11kilo :sinifsinif: pis ibre hain ibre. akşama kontrol var. umarım doktorcuğum yine kilo al der bana..

Ulen 56 bişiy mi ben o kilo ile hamile kaldım alsanaalsanasmile
Üzülüyo birde :dilcikar:

15 kiloya kadar rahat gidiyor,emzirmeyle birlikte de,sonrası bize hatıra kalıyor boshayallersmile

kizlar bir sorunum var benim, ya ben karnim buyudu diye sanirim hic bisey yiyemiyorum, canim cok istiyo ama hemen migde yanmasi oluyo, bogazim felaket yaniyo, onun disinda zaten kucucuk bir tabagin biraz fazlasini yesem direk cikaracakmisim gibi hiossediyorum kendimi.sizdede ayni durum varmi yoksa benim migdemi tembellesmis.Ilk bebisimde böyle bir problemim yoktu mesela....

Ben 70 i gördüm kızlar :kedi:
Boyumda yok ki...akannehir
59 ile kaldım 70 oldum bilmiyorumkismile

kız bende de o kadar boy yok. 1.63'lük bi hatunum.. ama kemikliyim birde eti sıkı derler ya ondan.. pek belli etmem kilomu.. yanaklarım felan şişti yaw 60'ı görünce ona sinir oluyorum zaten yanaklar tombik

kızlarr bende 30+4 14 kilo almışım dün tartıldım 3 haftadır kilo almamaşım
89 u gördüm allahtan boy varda belli etmiyorum

ya bende 31+5 deyim benim de kaburgalarıma dayanıyor bazen bebişim bende azcık yiyorum midem kaburga hepsi birbirine girdi iyice tabağımı elime alıp yiyorum yani o derece bide nefes darlığı,mide bulantısı yapıyor bu durum

ben 59 kiloydum hamile kaldığım 31+1de 69.1 olmuşum yani 10 kilo aldım geçen ay 900 gr almışım 759 gramını bebişim almış 4. aya kadar bayağı kilo vermiştim sonra ayda 2 kilo falan aldım geçen ayda 150 gram almışım daha önceki aylarda doktorum kızıyordu çok kilo alıyorsun diye :))

mide yanması bende de var hanımlar.. hemde ne yanma. sürekli devam edio.. bu aralar iştahımda azaldı sanki sabah kahvaltı yapıorum hemen midem yanmaya başlıo akşama kadar yiyemiorum bi daha. akşam eşime eşlik etmek için oturuorm sofraya biraz atıştırıorm tıkanıorum hemen.. sadece meyveyi rahatlıkla yiyorum.. bu aydan sora daha da artıcakmış yanmalar...

12 kilo almış bulunmaktayım.doğuma kadar kaç olucam acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…