Kac kilo aldik?

bugün tam 16haftalığız ve 4kiloyu çoktan cebe indirmiş bulunmaktayız. allahtan zayıf hamile kaldım (45 kg) o yüzden kendime 60kg'a kadar izin verdim. 15kilo çok da sayılmaz sanırım. umarım daha fazla almam. 20. haftaya kadar en fazla 5kg almayı umut ediorum. geri kalan 4aydada 10kg'ı geçmezsem sorun yok..

ben dün dr gittim.herşey güzel, yolunda falan dedi.şu ana kadar 3 kilo aldım deyince gebelik haftana göre hızlı gidiyorsun daha az kilo alman gerekirdi dedi. 3 kilo çok mu ki taktım şimdi kafaya.zaten devamlı midem bulanıyor.iyice yemekten nefret ettirecekler beni.

bencede canim sen zaten cok zayif hamile kalmissin, moralini bozmadan guzel guzel beslen canim, ben kendim zayif degilde tam normal kilo ile hamile kaldim o yuzden cok asiriya kacamiycam malesef, ama sureklide uykum geldigi icin baslarda birazda olsa kilo alicam gibime geliyo sempatiksalakcinni

bence hicte cok degil, özellikle dusuk kilo ile basladiysan hamilelige ozaman hicte cok degil, ama doktorun belki son 3 ay icin endiseli, cunku son 3 ayda hakikaten cook kilo aliyo insan, ben ilk hamileligimden bilirim 9 kilo aldim son 3 aydaklava:

bende sıkı bi diyetle verdiğim 4 kilonunardından hamile kalıp diyeti bırakınca fazlasıyla alıverdim. 68 kilo hamile kalmıştım 73 kiloyum. Sizce kaç kilo olurum hamilelik bitiminde ? takıntı yapmıyorum ama çok ta ağırlaşmak istemiyorum. Son aylarda rahat edemem çünküüü (((((((((

Bende Bugün itibari ile 55 olmuşumkaydirigubbakcemile3 15+4 haftalığım. Bu ay'ı 55 ile bitirirsem pek sevineceğim yani : ) Toplamda 3 kilo aldım.O kadar çok kendimi besinsiz vitaminsiz bırakmışım ki ne yesem yarıyor valaha : )Vücudum aç anacığım.

Lalova canım 13 kilo en fazla 15 kio ile tamamlamaya çalış.Herhalde en fazla 15 kilo alırsın biraz dikkat ederek.Ben bu 3 kiloyu dikkat ederek aldım düşün, etmesek ne olucak şaşırıyorum doğrusu.:1rolleyes:

Son düzenleme:

canım aynen bende ne yesem yarıo. hamileliğimden önceki 1,5yılı sürekli diyette geçirdiim, sürekli kalori hesabı yaparak beslendiim için şimdi ne yesem hoop kilo olarak geri dönüo. 45le başladım ben şuan 49'um. çok gibi ama napim. doktorum her ay 1kilo alsan yeter demişti. 5.ayı 50ile tamamlarsam bende çok mutlu olucam. en fazla 15 kilo alıp 60kg olma hakkını tanıdım kendime.umarım uygulayabilirim planımı... kaydirigubbakcemile2

bende 52 kg ile hamile kalmistim
56 kg oldum
4 kg almisim
normali olan 15 kg almakmis
umarim bu siniri gecmeyiz

Aynen aynen bende kalori hesabı yaparak besleniyordum .Yani ben kendimi bildim bileli bu şekilde besleniyorum aslında, beyaz ekmeğin tadını unuttum beeee : )Şekeriz çay içerim vs..

Amann artık takmıyorum alıcaksak da alalım çok kasmıyaceğüm.Doğurucaz, yine kalori hesabı yapıcaz, gerçi ben alıştım zorlanmıyorum.Ama şu 9 ay da takmayıverelim:1hug:

ben de öle canım beyaz kepekli farketmez hiç ekmek yemiodum. ağzıma hamur işi sürmüodum. ama şimdi günde en az bir dilim beyaz ekmk yiorm. çayı hala sadece sabhları olmak üzere şekersiz içiorum. hamileliğim boyunca çok kasmıcam kendimi. tabi dikkat edicem ama abartmicam eskisi gibi. bi daha böle rahat yemek yiyebilcemiz dönemi nerde bulucaz dimi ama cokacimcoook doğumdan sora emzirme dönemi de bitince rejime devam. süprizzzzz

Bende 60 olmuşum kızlar :)) kilo almışım ama memnumun halimden önceden çok zayıf dururdum elim yüzüm doldu :))) Bugünde kendime hamile pantolanu aldım :)

selam hanımlar.dün televizyonda taylan kümeli vardı.asıl önemli olan gebelik sonrası alınan kilolar diyor.doğumdan sonra aman ye süt olsun aman ye sütün kesilmesin diye boşu boşuna anneyi yedirip kilo aldırıyorlar bu kiloların verilmesi hamilelikten kalan kiloların verilmesinden çok daha zor dedi.

kızLar ben de daha tık yokk yaaa..o kadar da yiyiorum ama nereme gidiyoo biLmiyorum ki

merhaba arkadaşlar bende 18 haftalığım 61 ile başladım 65 ' im şuanda (( böyle devam ederse ne olur bilmem... boyumda 1,55 :)) 9 aya kadar top gibi olurum heral :))...........ohaoldumsmile

kizlar ben bisey merak ediyorum, hamileligin basinda kilo verip simdide bir kac kilo alan varmi aranizda? ben hic kilo vermedim ama 2-2,5 kilo arasi almis gibiyim, cok olmadigini biliyorum ,ama merakim kilo verip te kac kilo alan var burda, birde haftalari da yazsak bari sonradan geriye dönup okunuldugunda hangi haftada oldugu bilinsin :)

76 kilo ile hamile kaldım boyum 1.72 ama yinede kilolu sayılırım.
Fakat hamileliğimin ilk 2 ayında aşırı kusma ve bulantıdan,halsizlikten 5 kiloya yakın kilo verdim son 1,5 ayda ise henüz 2 kilosunu geri aldım yani şu an 74 kiloyum iştahsızlığım yemek yememe isteksizliği halen devam ediyor ama ilk aylara göre biraz daha iyiyim.
Dilerim ki fazla kilo almam ama çok rahat 85'i bulurum hatta geçerim gibime geliyor.:çok üzgünüm:
Aman napalım Allah sağlıklı evlat versinde alınan kilo olsun elbet verilir.:)

valla ben 70 le başladım boyum 1.62 şu an 76,5 çıktım ama nereme aldım kilo bilmiyorum çünki sadece göğüslerim ve karnım var ayaklarımda çok şişme ödem oluyor. bu kiloların hepsi bizim değil hem rahim büyüdükçe içindeki sıvı,kan akışımızın hızlanıp artması,göğüslerimizin büyüyüp süt üretmeye hazırlanması ayrıca bebek ayrıca şişlik ve ödem bunların hepsi kilomuzda görünüyo

bakalim 20 inci haftayi 3 kilo veya altinda bitirirsem cok sevinicem :))) sonraki aya 1,5kilo hakkim oluyo ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…