bencede canim sen zaten cok zayif hamile kalmissin, moralini bozmadan guzel guzel beslen canim, ben kendim zayif degilde tam normal kilo ile hamile kaldim o yuzden cok asiriya kacamiycam malesef, ama sureklide uykum geldigi icin baslarda birazda olsa kilo alicam gibime geliyo sempatiksalakcinnibugün tam 16haftalığız ve 4kiloyu çoktan cebe indirmiş bulunmaktayız. allahtan zayıf hamile kaldım (45 kg) o yüzden kendime 60kg'a kadar izin verdim. 15kilo çok da sayılmaz sanırım. umarım daha fazla almam. 20. haftaya kadar en fazla 5kg almayı umut ediorum. geri kalan 4aydada 10kg'ı geçmezsem sorun yok..
ben dün dr gittim.herşey güzel, yolunda falan dedi.şu ana kadar 3 kilo aldım deyince gebelik haftana göre hızlı gidiyorsun daha az kilo alman gerekirdi dedi. 3 kilo çok mu ki taktım şimdi kafaya.zaten devamlı midem bulanıyor.iyice yemekten nefret ettirecekler beni.
Bende Bugün itibarile ile 55 olmuşumkaydirigubbakcemile3 15+4 haftalığım. Bu ay'ı 55 ile bitirirsem pek sevineceğim yani : ) Toplamda 3 kilo aldım.O kadar çok kendimi besinsiz vitaminsiz bırakmışım ki ne yesem yarıyor valaha : )Vücudum aç anacığım.
Lalova canım 13 kilo en fazla 15 kio ile tamamlamaya çalış.Herhalde en fazla 15 kilo alırsın biraz dikkat ederek.Ben bu 3 kiloyu dikkat ederek aldım düşün, etmesek ne olucak şaşırıyorum doğrusu.:1rolleyes:
canım aynen bende ne yesem yarıo. hamileliğimden önceki 1,5yılı sürekli diyette geçirdiim, sürekli kalori hesabı yaparak beslendiim için şimdi ne yesem hoop kilo olarak geri dönüo. 45le başladım ben şuan 49'um. çok gibi ama napim. doktorum her ay 1kilo alsan yeter demişti. 5.ayı 50ile tamamlarsam bende çok mutlu olucam. en fazla 15 kilo alıp 60kg olma hakkını tanıdım kendime.umarım uygulayabilirim planımı... kaydirigubbakcemile2
Aynen aynen bende kalori hesabı yaparak besleniyordum .Yani ben kendimi bildim bileli bu şekilde besleniyorum aslında, beyaz ekmeğin tadını unuttum beeee : )Şekeriz çay içerim vs..
Amann artık takmıyorum alıcaksak da alalım çok kasmıyaceğüm.Doğurucaz, yine kalori hesabı yapıcaz, gerçi ben alıştım zorlanmıyorum.Ama şu 9 ay da takmayıverelim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?