kizlar ben bisey merak ediyorum, hamileligin basinda kilo verip simdide bir kac kilo alan varmi aranizda? ben hic kilo vermedim ama 2-2,5 kilo arasi almis gibiyim, cok olmadigini biliyorum ,ama merakim kilo verip te kac kilo alan var burda, birde haftalari da yazsak bari sonradan geriye dönup okunuldugunda hangi haftada oldugu bilinsin :)
canım ben ilk 3 ay kustuğum için sürekli kilo verdim ama 2 kilo falan..şimdi 5 aylık olduk 1.5 kilo almış durumdayım...iştahım da fena halde açılmş durumda...:icecream:
tam olarak kacinci haftandasin canim ?ben daha 19+1 im :) bi turlu zaman gecmek bilmiyo boshayallersmile
Şuan için 5 çok şükürr
takipçinim şekerim... bende 4,5 kilo almış durumdayım.. idealim senin haftana 5kiloyla girmek. zaten doktorum da her ay 1kilo alman gayet uygun demişti. gerçi zayıf yapılı olduğun için çok alsan da sorun olmaz diyip içime su da serpmişti. :lepi:
Benim vücudum kilo almaya müsait ama dikkat etmiyordum 5 bucuk aylık olucaz 5 kiloda sabitim bu araa :)))
ya galiba ben çok kilo alıyorum...ama 46 ile hamile kaldım şuanda eğer tartı yanlış değilse arkadaşta tartıldım 52 çıktım şok oldum 3 haftada 3 kiloya yakın almışım ya.....
ayyy ne güzel.benim vücudumda kilo almaya çok müsait maalesef biraz fazla kaçırsam hemen alıorum. şuara çok dikkat ediorm ama sanırım su da topluo vücudum...
doğumdan sora hep beraber zayıflarız inşallah canım.. napalım artık bi daha bu kadar rahat yemek yiyebilcemiz bi dönem olmayabilir... az şımartalım kendimizi..
kizlar hala ayni kiloda sayiyorum, 19+5 im ve 21 inci haftaya girerken 2,5 kilo almis olarak giriyorum, kac gundur sislik vardi ve 61 kilo geliyodum tartida, ve bugun tartildigimda 60,5 geldim, yani aslinda sis oldugumda anliyorum bir iki gun bekliyorum o sisligin gecmesini:jeyyar:zaten tek istedigim bu ayi en fazla 3 kilo ile tamamlamakti en fazla biraz daha aziyla kapamis oldukama baskada istahim iyicokacimcoook, ama fazla yedigim zaman kendimi cok kötu hissediyorum ve nerdeyse nefes alamiyorum ve migdem eritmiyo malesef o durumda, o yuzden cok buyuk porsiyonlar yiyemiyorum istesemde,belkide o yuzden almadim okadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?