Kac kilo aldik?

iyi akşamlar arkadaşlar bende hızlı kilo alma dönemine girdim sanırım 52 ile başlamıştım 4. ayda 2kg, 5 ayda 1.8kg aldım ve artık 55.8le başlıyorum güne :))) dr. 1.5 kilo en normali ayda diyor ama bana tölerans geçip 2kg alabilirsin diyor bakalım 4 ya daha 2şer kilo gidersek yandık :))

bende doktoruna katiliyorum,canimbenim zaten cok zayifsin, biraz extra alsanda fazlada zarari olmaz, senin yerinde olsam tadini cikaririm bu durumun, geride cabucak veriliyo kilolar, ama belkide vermek istemezsin sen birkac kilo kalirsa cunku dedigim gibi sanslisin cok zayif basladin hamisligeopuyorumnanaktan

kızlar sanırım benim kadar hızlı kilo alan yok
tatildeydim yeni geldim ve 3 kilo almışım şok oldumm
şuan itibariyle 52.7 den 59a çıkmış durumdayım

haklısın cnm emzirme döneminde de lazım fazladan bikaç kilo,sonra zaten koşturmaca derken veririz korkmuyorum o konuda amann vermezsekte acelesi yok napalım,sağlık olsun önemli olan :))

slm güzel anneler ben 86 kilo ile hamile kaldım şuanda 20+1 deyim ve toplam 10 kilo verdim ohaoldumsmile henüz hiç kilo almadım ama bu bizim sülalenin kadınlarında genetik..zayıflamak isteyen hamile kalır bizde :lepi: bebeğimin gelişimi ise çok çok iyi hatta doktorum kilo vermen çok iyi diyorlaelaelaelaelae:lepi:

kızlar selammm bende 4 günlük tatilin ardından bu gün gittim doktora ve 4,5 kilo almışım tatilde o kadar çok yedim ki anlatamam 1 kilo farketmiş hemen :) toplamda 4,5 kilo bende...

kıslar bende 21 haftamdayım 53 kg idim toplamda 7 kilo aldımsuan 60 kiloyum nasıl:)bana cok fazla geliyor çokda yemıyorum ama bundan sonra daa dikkat edim diyorum

canım bende 21+4 deyim. 45le başladım 51 olmuşum. toplamda 6kilo yani. bana da çok gelio ama dediğin gibi bende çok yemiorum. bende ödem de oluo. sanırım ondan da kaynaklanıo. bacaklarm çok şişio benim..

kızllar bende 55 kılo ıle basladım 50 ye dusmustum 3 aylıkken,şimdi 58 kiloyum...sanırım biraz çok aldımmkaydirigubbakcemile3

selam hanımlar bende 22+1 günlük hamileyim 61 ile başlamıştım 66 kilo oldum ayrıca ayaklarım çok şişiyo benim çok fazla yemek yemiyorum, herşeyi normal yiyorum ama 5 kiloyu nasıl aldım bilmem ( zaten normalde de çok çabuk kilo alan bir yapım var benim, çok merak ediyorum 9 ayın sonunda kaç kilo olucam ve nasıl vericem bu kiloları :)) 1,55 boyum var davul gibi dolaşırım ortalıkda artık :)) Allah hepimize sağlık sıhhat versin hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah (Hamilelik çoook güzel bir şeyy)

75 kiloyla hamile kaldım ama ilk 2 ayda aşırı kusmaktan 3 kilo verdim.
Şimdi 22. haftaya girdim ve 78 kiloyum yani son 2,5 ayda verdiğim kiloyu alıp bir de üstüne 3 kilo almışım tek avantajım boyumun uzun olması yoksa yandıydım.:çok üzgünüm:
Hedefim 85 ile hamileliğimi bitirebilmek umarım başarırım hamur işi yemiyorum bol bol sebze, meyve ve yağsız et yemeye çalışıyorum aynı şekilde bol sıvı tüketiyorum süt, komposto falan ama son 20 günde bendede ödem başladı.
Özellikle ayaklarımda şişlik oluyor bende akşamları yarım saat ayaklarımı yukarıya kaldırıyorum biraz kan dolaşımım hızlansın diye zaten hamileliğin son 2 ayında bebeğinde kilosu ve vücudun su toplamasınıda eklemek lazım bu sebeple en az 3-4 kilo yapay kilo olacak.
Napalım bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinde elbet bir şekilde aldığımız kiloları veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…