Kac kilo aldik?

22+4 te 61,5 geliyorum yani +3,5 kg
Eylulun 1 i ve 8 i arasi tr ye tatile geliyoz, onu pilanliyarak cok almak istemiyorum, cunku otel acik bufe, alirim en az 1 kilo 1 haftada sanirimbilmiyorumkismile su 6. ayi 4-5kilo ile kapatsaydim bir :))))

21+4 61 kiloyum 5 kilo almışım toplam bakalım şimdilik memnunum ama sonumuz nolur onu bilmiyorum :))

51.5 olmuşum 22+4 de. yani 6,5kilo. ama doktorum artık kilo almaya başla dedi. demek ki çok almamışm kendimi böle teselli edicm:)

Selam güzel anneler.ben de 2008 aralık annesiyim.Son üç ay zaten çok kilo alınıyor,bir de son aylarımız kışa denk gelince aktivite azalıyor.

çok doğru söylemişsin dandini,bende tam 24teyim şuan ve tamı tamına 5kg aldım 52ydim 57 çıkıyorum şimdi ve hesaplarıma göre ilk defa 15. haftada kilo almaya başlamıştım yani 9 haftada 5kg almışım,dicek bişey bulamıyorum :)))

slm kızlar .. ben 24+0 da doktora gitmiştim ve 59 idim .. yani 52 den 59 olmuşum ... 7 kilo çok almışsın dedi doktorum ... ama şeker de 148 çıkınca bu cumartesi 100 lük şeker yüklemesi yapılacak. diyet yapma dedi... şu an 25+4 üm ve 60 oldum bilmiyorumkismile toplam 8 kilo ... çok mu almışım ya gerçekten ...6. aym bitti ama .. görselde anlaşılmıyor o kadar çok olduğu ama ... 60 işte :gitme:

canım zayıfsan belli olmaz.
doktorun son aylarda daha fzla alınacağı içn öle demiştir.
son zamanlarda haftalık kilolr alıcaz malesef.

canım zayıfsan belli olmaz.
doktorun son aylarda daha fzla alınacağı içn öle demiştir.
son zamanlarda haftalık kilolr alıcaz malesef.

hedefim max. 65 idi... son 3 ayda 2 şer kilo diye hesaplamıştım .. her şey yolunda gibi gelmişti bana 60+ (6 daha alsam) : 66 normal gibi... doktordan doktora da farkediyor sanırım .. aselciğin doktoru da kilo al demiş ...

he kuzum tam onu dicektm şimdi. sen 7.ayına girmişsin artık 7klo normal. nette kilo hesaplayıcılara bakıorum benim haftamda bile 6-9 kiloya normal diolar ki sen benden 2hafta öndesin. bu ayda 7kiloya fazla dien doktorlara anlam veremiorm ben ya. walla doktorum daha bana hiç fazla almışsın demedi. ben bu ay kızar die düşünmüştüm ki kilo almaya başla artık dedi.. sanırım dediğin gibi bu kilo olayı doktordan doktora deişio.. ama bence normalsin hayatım. hamileyiz sonuçta kilo almadan olurmu:)

bu cumartesi de şeker yüklemem var .. doktor yine görecek beni .. ama ben 60 oldum.. 59 ile gitmek istiyordum kaydirigubbakcemile3 olmadı .. bi de şeker çıkarsa ; diyet diyecek ... diyetisyene yollayacak .. bunu da istemiyorum ... ben kendi kendime dikkat etmek istiyorum .. diyet listesi ile değiiil... kaydirigubbakcemile

doktorun bu kez fena yapıcak ozamn kaydirigubbakcemile3

inşallah şeker çıkmaz canım. hamilelikte diyet zor olur

kizlar sanirim bende toplamda hafta 23+3 te 4 kilo aldim diyebilirim , valla hem istahim cok hemde kac gundur kilom 62 ve uzeri görunuyo, e bu durumda en azindan 4 kilo almis bulunuyorum, benim asil korkum ayin 1 inde gidecegimiz 1 haftalik tatil sonucu ne olucameyvahedigeldismileneyse sagsalim gidip gelelimde en önemlisi buboshayallersmile

o 62 kilo nerende acaba? kız incecik görünüyosun. boyun mu çok uzun?

21+4 te 3 kilo aldım.
bundan sonra alıcam gibi görünüyo snki.

denizim seninle günü gününe aynıyız canım..;:)))
ikimiz de kız bebeiş bekliyoruz galiba....
ben de 6 kilo aldım şimdiye kadar...60 tım 66 çıkıyom sabahları ama akşam tartıldığımda 68 e vuruyo....kaydirigubbakcemile3
ismini ne koycaksın bebişinin?

aaaaaaaaa ölemi.
ne güzel.
ben 66yla başladım.
şimdi 69um.
ben yağmur nil koymayı düşünüyorum tabi değiştirmezsem
sen

Ben de 7,5 kilo aldım, çoook fazla, tek tesellim 50yşe hamile kalmış olmam. En fazla 65 le doğuma girmem gerek diyodum ama bu gidişle 70 i bulucam galiab

Bende 57 ile kalmıştım şimdi 64 üm...
Geçen ay 3 kilo birden aldığım için bu ay dikkat ettim 1 kilo aldım...
Kızlar bence aldığımız kilolar hiç fazla değil...
Ben toplam 15 kilo alsam ki alırım bana göre normal çünkü ilk gebelikler insanlar 25-30 kilo alıyor...
Halimize şükredelim...

ben de duru istiyorum...
annemler filan beğenmedi ama beğenenler de var...
başka isim düşüniyim diyorum ama yok beğenemiyorum...DD
Duru olcak galiba bizimki de...:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…