canım zayıfsan belli olmaz.
doktorun son aylarda daha fzla alınacağı içn öle demiştir.
son zamanlarda haftalık kilolr alıcaz malesef.
hedefim max. 65 idi... son 3 ayda 2 şer kilo diye hesaplamıştım .. her şey yolunda gibi gelmişti bana 60+ (6 daha alsam) : 66 normal gibi... doktordan doktora da farkediyor sanırım .. aselciğin doktoru da kilo al demiş ...
he kuzum tam onu dicektm şimdi. sen 7.ayına girmişsin artık 7klo normal. nette kilo hesaplayıcılara bakıorum benim haftamda bile 6-9 kiloya normal diolar ki sen benden 2hafta öndesin. bu ayda 7kiloya fazla dien doktorlara anlam veremiorm ben ya. walla doktorum daha bana hiç fazla almışsın demedi. ben bu ay kızar die düşünmüştüm ki kilo almaya başla artık dedi.. sanırım dediğin gibi bu kilo olayı doktordan doktora deişio.. ama bence normalsin hayatım. hamileyiz sonuçta kilo almadan olurmu:)
bu cumartesi de şeker yüklemem var .. doktor yine görecek beni .. ama ben 60 oldum.. 59 ile gitmek istiyordum kaydirigubbakcemile3 olmadı .. bi de şeker çıkarsa ; diyet diyecek ... diyetisyene yollayacak .. bunu da istemiyorum ... ben kendi kendime dikkat etmek istiyorum .. diyet listesi ile değiiil... kaydirigubbakcemile
kizlar sanirim bende toplamda hafta 23+3 te 4 kilo aldim diyebilirim , valla hem istahim cok hemde kac gundur kilom 62 ve uzeri görunuyo, e bu durumda en azindan 4 kilo almis bulunuyorum, benim asil korkum ayin 1 inde gidecegimiz 1 haftalik tatil sonucu ne olucameyvahedigeldismileneyse sagsalim gidip gelelimde en önemlisi buboshayallersmile
21+4 te 3 kilo aldım.
bundan sonra alıcam gibi görünüyo snki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?