derdim kararsızlık 25 yaşımdayım arkadaşlar senin yerinde olsak erknden yapar büyütürdük diyorlar çok da erken evlenmedim gerçi
banada hep öyle diyolar bende kararsızım aah ah napcaz ehehemmmm
Süper bir konumdasin, yerinde olmus olmayi cok isterdim.:16
Kamudasin ve bu haklar kesinlikle kacmayacak, o yüzden acele etmene gerek yok bence.
Yüksek lisans da yapiyormussun, uf ben calismiyorken zor hallediyorum, sen calisip, yüksek yapip bir de cocuk bakacak misin?
Becerebilen de vardir mutlaka ama güc ister, sabir ister...
Bence de biraz daha esinle vakit gecirin, gezin tozun, beraber cikilan tatillerin cocuk olduktan sonra özlendigi söylenir genelde. Yüksek de 2 yila biterse :) 28`de anne olabilirsin mesela.
kaç yaşında anne oldunuz kızlar
bilemedim ki isteklerimizi gerçekleştircez derken yıllar geçiyor 21-22 yaşlarında anne olanlara özenmiyor değilim keşke üniversite bitirme yaşı erken olsaydı da daha erken evlenseydik:)
birde şunuda düşünmüyor değilim, belki olmayacak ? şuan boşa konuşuyoruz belki Allah bize nasip etmeyecek. Tabi inşallah eder ama biraz riskli bi konu yaa
valla aynı şeyleri düşünüyoruz benim de aklıma geliyor belki hiç nasip olmayacak boşuna hayal kuruyoruz
denesek mi napsak denemeden öğrenemeyiz
hep aklıma gelio denemk olursa pişman olmıcağımdan emininim de:)okul fln yalan olur tabi
bilemedim ki isteklerimizi gerçekleştircez derken yıllar geçiyor 21-22 yaşlarında anne olanlara özenmiyor değilim keşke üniversite bitirme yaşı erken olsaydı da daha erken evlenseydik:)
aslında ünv bitirme yaşı ile ilgisi yok bence..mühendislik bitirdim 22 yaşımda, 6 ay sonra evlendim, 1 yıl sonra anne oldum yani 23 ümde..isteklerimden de vazgeçmedim çok şükür işim gücüm yerinde..
bu arada 25 de bi kere daha anne oldum..
aslına bakarsan benim de hayallerimde hiç evlilik ve çocuk yoktu, kısmet yani bu işler..
niyeki benim bi çok arkadaşım var bebeği olduğu halde her işi beraber yürüten, banada diyor ki bebek hiçbir şeye engel değil elkelleciimm biz herşeyi kızçemle yapıyoruz, yalnız kalmıyorum, bu hayatta tadabileceğin en güzel duygu diyorrrrr, ben çok özeniyorum onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?