kaç yaşında anne oldunuz?

24 yaşımda anne oldum. 28yaşında tekrar anne oldum ve şimdi 29 yaşımdayim. Nasip olursa 31 32gibi tekrar düşünüyorum.

banada hep öyle diyolar bende kararsızım aah ah napcaz ehehemmmm

bilemedim ki isteklerimizi gerçekleştircez derken yıllar geçiyor 21-22 yaşlarında anne olanlara özenmiyor değilim keşke üniversite bitirme yaşı erken olsaydı da daha erken evlenseydik:)

şu an o kadar zor ki okul, iş, ev.. okul beni işten daha çok yoruyor hocalar aşırı zorluyor bitmesi 2 seneyi geçer bitince olması daha mantıklı

bilemedim ki isteklerimizi gerçekleştircez derken yıllar geçiyor 21-22 yaşlarında anne olanlara özenmiyor değilim keşke üniversite bitirme yaşı erken olsaydı da daha erken evlenseydik:)

birde şunuda düşünmüyor değilim, belki olmayacak ? şuan boşa konuşuyoruz belki Allah bize nasip etmeyecek. Tabi inşallah eder ama biraz riskli bi konu yaa

25 yaşında anne oldum kızım 6 yaşında dün işyerime geldi okul çıkışı arkadaşlarımın tepkilerine bayıldım :) insnaın hoşuna gidiyor aaa ne kadar büyükmüş kızın demeleri :) ama şu var 2 sene daha bekleseydim diye herzaman düşünmüşümdür. ikinci çocuk için hayalim isteğim yada sağlığım yok ama bir tane olsun bizim olsun :)

birde şunuda düşünmüyor değilim, belki olmayacak ? şuan boşa konuşuyoruz belki Allah bize nasip etmeyecek. Tabi inşallah eder ama biraz riskli bi konu yaa

valla aynı şeyleri düşünüyoruz benim de aklıma geliyor belki hiç nasip olmayacak boşuna hayal kuruyoruz

34 yaşında anne oldum şimdi 36 yım ikinci bebeği düşünüyoruz, ideal yaş kendinizi hazır hissettiğiniz yaş, çok da geç kalmayın yıllar geçtikçe enerjiniz azalıyor helak oluyorsunuz, çalışan annelere hayretle ve gıptayla bakıyorum açıkcası nasıl bu kadar her şeye yetişebiliyorlar diye.

hep aklıma gelio denemk olursa pişman olmıcağımdan emininim de:)okul fln yalan olur tabi

niyeki benim bi çok arkadaşım var bebeği olduğu halde her işi beraber yürüten, banada diyor ki bebek hiçbir şeye engel değil elkelleciimm biz herşeyi kızçemle yapıyoruz, yalnız kalmıyorum, bu hayatta tadabileceğin en güzel duygu diyorrrrr, ben çok özeniyorum onaa

aslında ünv bitirme yaşı ile ilgisi yok bence..mühendislik bitirdim 22 yaşımda, 6 ay sonra evlendim, 1 yıl sonra anne oldum yani 23 ümde..isteklerimden de vazgeçmedim çok şükür işim gücüm yerinde..

bu arada 25 de bi kere daha anne oldum..

aslına bakarsan benim de hayallerimde hiç evlilik ve çocuk yoktu, kısmet yani bu işler..

bnde mühendislik bitirdim önceleri evlilik fln hiç aklıma gelmedi kariyer yapacaktım fln sonra devlette memur olmayı tercih ettim kariyer fln yalan ya asıl olan mutlu huzurlu bir hayat bunu anladım çok iyi yerlere gelip de yalnız olmak istemezdim çocu konusu hala çok kafamı kurcalıyor

ne güzel yaa

18.5 yaşında falanım :) Evli değilim çocuğumda yok .. Ama sanırım tahminen düşünürsem 26'sında falan anne olmak mantıklı geliyo bana .

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 25 yaşımda evlendim... hazır hissetmediğimden hemen çocuk istemedim. şimdi 30 yaşımdayım. çocuk gelmek istemiyor bu sefer. kendisini o hazır hissetmiyor demekki. işin açıkçası ilk zamanlar istemediğime pişmanım..

ama yinede sen bilirsin. milletin dediğine bakma...

bu arada bebeğin olunca kariyerde yapabilirsin. hatta hamişken şehir şehir yüksek lisans için dolaşan arkadaşım vardı. bebeğin kesin akademisyen olacak diyorduk ona... bir sürü ders dinledi. tezinide çocuk doğduktan sonra verdi. yapan yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…