annem beni 35 yaşında dünyaya getirmiş. okula giderken annemi gördüklerinde annen babannen mı diye sorarlardı çocuktum tabi zoruma giderdi böyle denmesi. insanlar annemi gördüklerinde direk tepkisi aaa annen yaşlıymış oluyor hala kaç yaşında diye soruyorlar direk. ne kadar arkadaş olmaya çalışssak da olmuyor maalesef başaramıyoruz bunu. çocukken çocuk aklıyla annemin biraz daha genç olmasını isterdim arkadaşlarımın annelerini görünce üzülürdüm çocukken insanın zoruna gidiyor gerçekten. yaşadığım için çok iyi biliyorum erken yaşda anne olmayı çok isterdim ama erken evlenme gibi bir imkanım olmadı galiba benim çocuğumda benimle aynı kaderi paylaşacak
annem beni 35 yaşında dünyaya getirmiş. okula giderken annemi gördüklerinde annen babannen mı diye sorarlardı çocuktum tabi zoruma giderdi böyle denmesi. insanlar annemi gördüklerinde direk tepkisi aaa annen yaşlıymış oluyor hala kaç yaşında diye soruyorlar direk. ne kadar arkadaş olmaya çalışssak da olmuyor maalesef başaramıyoruz bunu. çocukken çocuk aklıyla annemin biraz daha genç olmasını isterdim arkadaşlarımın annelerini görünce üzülürdüm çocukken insanın zoruna gidiyor gerçekten. yaşadığım için çok iyi biliyorum erken yaşda anne olmayı çok isterdim ama erken evlenme gibi bir imkanım olmadı galiba benim çocuğumda benimle aynı kaderi paylaşacak
benim durumum da aynı sizinki gibiydi, benim de annemle aramda 36 yaş var ve ben de sizin gibi düşünüyordum çocukken :) ama büyüdükçe kapanıyor o ara, tabii ki bir genç anne- kız ilişkisi gibi olamıyor hiçbir zaman ama en azından kapanıyor biraz biraz. Ben de bu yıl 24 olacağım , ortada ne aday var,ne evlilik ve ne de haliyle çocuk. Bir de kariyer planlarım var tabi.. Dediğiniz gibi benim de çocuğum benimle aynı kaderi paylaşacak, yazık oldu :)
35 yasinda hiç geç degilki. Bende sasiriyorum nasil senin annen yasli yada anneanne muamelisi gördü diye. Sanirim küçüklügünüzde herkez erken evlenip erken dogum yaparmis.
Ayrica annen ile geçinip, geçinemen yas ile alakasi degil. Bazen insan annesi ile sadece 20 yas farki bile olsa geçinemiyor mesela karakter farkindan dolayi.
Artik simdiler kadinlar daha geç bebeklere basliyor, benim etrafimdada 30'undan sonra bebeye basliyanlar var. Bende 28 yasindayim, büyük ihtimalle bebegimi 30-31 yasimda kucagima alacagim ve bu beni hiç üzmüyor. Önemli olan bir anne olarak mutlu ve huzurlu olman ve bebegini saglikli bir sekilde kucagina alabilmen.
tabi önemli olan sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek. ben sadece kendi açımdan baktım olaya çocukken yaşadıklarımdan yola çıkarak. ben ilk okula başladığımda annem 41 yaşındaydı ee herkesin annesi 20 li 30 yaşlarda felandı dolayısıyla çocuk herkes sonuçta kendi annelerine bakıp birde benim anneme bakınca bir garip geliyordu. anneme de sorarsanız oda en zor seni büyüttüm der 40 yaşında seni okula getirip götürmek çok zor geliyordu der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?