ben 25 yaşımda evlendim... hazır hissetmediğimden hemen çocuk istemedim. şimdi 30 yaşımdayım. çocuk gelmek istemiyor bu sefer. kendisini o hazır hissetmiyor demekki. işin açıkçası ilk zamanlar istemediğime pişmanım..
ama yinede sen bilirsin. milletin dediğine bakma...
derdim kararsızlık 25 yaşımdayım arkadaşlar senin yerinde olsak erknden yapar büyütürdük diyorlar çok da erken evlenmedim gerçi
18 yasim da anne oldum simdi 30 yasindayim oglum 12 yasinda gorenler kardesin mi diyor.okuluna gidiyorum arkadaslari ablasi saniyor
Bunlar guzel taraflar ama bence 25 den sonra anne olmaliymis diye dusunuyorum.
Bu yaşla ilgili karar verilecek bir konu değil ki. Burada herkes 35 yaşında dese sende 35 ini mi bekleyeceksin. Keske biraz evliliğinden ortamından çalışıp çalışmadığından bahsedip ona göre derdini yazsaydın.
Ben 28 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ama anne olmayı düşünmüyorum henüz çünkü kpss ye hazırlanıyorum
hadi ya cnm kaç yıldır olsun die karar verdin(
yukarıları okuduysan yazdım tüm bilgileri kamuda mühendisim sözleşmeliden kadroya yeni geçtim yüksek lisans yapıorum bitmesine 2 3 yıl var yavaş gidiyor
neden öyle düşünüyorsunuz
bu gidişle diğer tarafa saklıyorum hakkımı
Ben de sizin gibi anladım başta.araya virgül koymadığınız için ben evlenmedim anladım da o yüzden öyle yazdım:)
kimse söyledi diye değil,sadece kendiniz istediğiniz için yapın bence çocuğu.herkesin hayata bakışı bambaşka.geç anne olanlar genelde keşke daha erken yapsaymışım derler ama erken anne olanlar da çocukla beraber büyüdkleri için pek bişey anlamazlar..en ideal yaş mı,herkese göre farklı:)
yukarıları okuduysan yazdım tüm bilgileri kamuda mühendisim sözleşmeliden kadroya yeni geçtim yüksek lisans yapıorum bitmesine 2 3 yıl var yavaş gidiyor
Deme öyle , zira ben de diyeceğim.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 31 yaşındayım, erken anne olmak isterdim. 24 - 25 - 26 falan!
Ama bırak bebeği, babası olacak aday adayı yok hayatımda...
Fakat sorun bende... Kolay sevemiyorum. Aşık olamıyorum.
Evlenmek vs dert değil de, bazen insan bir omuz arıyor yaslanacak bir de anne olmak istiyor falan.
Hayırlısı tabii her şeyin!
Ben de sizin gibi anladım başta.
Çok erken de iyi değil, çünkü o zamanda daha insan kendisini tanıyamıyor falan filan derken bakıyor ki çocuk büyüyor.vermeyince mabut,neylesin mabut.otuzu geçeli oldu benim de.geçiyor zaman işte.her geeçn gün de zor geliyor
açıkçası.erken yaşta anne olmanın avantajlarından biri de bezmemiş vaziyette doğurup büyütmek.
Canım burada konular 5-6 sayfa okunup oyle yorum yapılmıyor. basta derdini yazarken acıklayıcı yazarsan, daha çok yorum alırsın, daha çok görüş sahibi olursun.
2-3 yıl çok uzun bir süre, biraz kendinden feda edip cocukla işlerini birlikte yürütmeni tavsiye ederim.
Cunku annelik sevgi ve sabir isi hep kendinden veriyorsun.yas ilerledikce olgunlasiyorsun.eskiden sinirlendigim seylere simdi guluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?