Arkadaslar kimse bu konudan bahsetmemis benim 6 yumurtam toplandi 4 u dollendi yarin gidicem transfer icin kac kaldi onu bilmiyorum tup bebek yaptiranlar yanitlarlarsa sevinirim
canim sikma canini Rab bim insallah ol der ve olur bol bol dua et ve icini ferah tut sorun neydi bu arada
canim insallah ucuncusunde pozitifi gorursun sikma sende canini bu bizim sinavimiz maalesef cabalamak zorundayiz anne olmak icin cok sukurki umudumuz var cok sukurki hazinesi sonsuz Rab bimiz var bu arada pko var galiba sende bukadar yumurta olduna gore dogrumu
canim sikma canini Rab bim insallah ol der ve olur bol bol dua et ve icini ferah tut sorun neydi bu arada
canim insallah ucuncusunde pozitifi gorursun sikma sende canini bu bizim sinavimiz maalesef cabalamak zorundayiz anne olmak icin cok sukurki umudumuz var cok sukurki hazinesi sonsuz Rab bimiz var bu arada pko var galiba sende bukadar yumurta olduna gore dogrumu
canim benimse cikolata kisti hikayem var birkez laporoskopi ile onu aldirdim birkezde tani amacli hosteroskopi polip cikti rezeke edildi hemen arkasina tupe basladim ben evleneli iki bucuk sene oldu raporu bekleyemedim eurofertile basladim simdi kafam karisti esimdede ileri harekette biraz sorun cikiyodu dr lar dogal gebelige engel degil diyolardi bakalim yarin durum ne olacak hakkimizda hayirlisi test tarihlerimiz yakin olacak benimkinide dorduncu gun transfer ediyolar bu arada
insallah problem orada cikar ve cok basit bi sekilde probleminden kurtulmus uyanirsin canim bende histeroskopi bir oldum polip varmis uc ad kimisi cok kucuk bunlar gebelige engel degil desede histeroskopiyi yapan doktorum engel olabilir dedi insallah onlar engel olmustur ve su an bi sorunum kalmamistir diyorum bende
canim benimse cikolata kisti hikayem var birkez laporoskopi ile onu aldirdim birkezde tani amacli hosteroskopi polip cikti rezeke edildi hemen arkasina tupe basladim ben evleneli iki bucuk sene oldu raporu bekleyemedim eurofertile basladim simdi kafam karisti esimdede ileri harekette biraz sorun cikiyodu dr lar dogal gebelige engel degil diyolardi bakalim yarin durum ne olacak hakkimizda hayirlisi test tarihlerimiz yakin olacak benimkinide dorduncu gun transfer ediyolar bu arada
insallah problem orada cikar ve cok basit bi sekilde probleminden kurtulmus uyanirsin canim bende histeroskopi bir oldum polip varmis uc ad kimisi cok kucuk bunlar gebelige engel degil desede histeroskopiyi yapan doktorum engel olabilir dedi insallah onlar engel olmustur ve su an bi sorunum kalmamistir diyorum bende
Onlar zaten ogullarina toz konsun istemez bunu hic bir anne istemez ama soyle bir ayet vardir ki unuturlar hep tam hatirlamasamda soyleyeyim sen anlarsin her kimki birinin bir kusurunu hatasini kinarsa o sey basina gelmeden olmeyecektir cahil olan her kaynana gelini kotu olsun ister o kotu olsunki benim kadinligima madalya taksinlar ama mantikli olan bu degildir gelini iyi olunca oglum iyi olacak diye sevinmektir torunlarim iyi olacak diye sevinmektirr
İnşallah olur canım, bunca sıkıntılar ve çileleri unuturuz bir gün inşallah.
Bizede öyle denildi, her iki taraftada sorun yok sanıyordum. raporumuz erkek faktörü diye çıkmış. Ama bunu hiç söylemedim . Dün kayınvalideme dedim, oda bana kızıyor, yok öyle bir şey, nerden çıkarıyorlar diyor. Bende artık ben sebep ondamı bendemi kısmını aştım, nasıl olur, biran önce olsun kısmındayım dedim. Bizde 2,5 yıllık evliyiz fakat yaşlarımız 37, ondan dolayı raporumuz çıktı.
canım bence eşine söylemlisin diye düşünüyorum neden sen içinde yaşıycaksınki budurumu eğer yine olmazsa ozamn hep senden mi bilicekler...
Canım eşimin şöyle özel bir durumu var, yıllar önce bir trafik kazası geçirmiş, beyin ameliyatı olmuş. Allaha çok şükürki bir özrü bir şeyi yok fakat bu kazadan ona kalan şey epilepsi hastalığı. Yoğun bir şekilde ilaç kullanıyor. Allaha çok şükürkü uzun zamandır nöbet geçirmiyor, . Kısacası üzülmeye, strese gelmeyen bir hastalık. Hastalanıp nöbet geçirmesinden endişe ettiğimiz için saklıyoruz..Çünkü öyle olduğunda hem ben mahvoluyorum hemde eşim..
canim gecmis olsun uzuldum tabii en dogrusunu yapiyosun ama altidan fazla yumurtan olmamasi senin bunyenle alakali bir durum cok fazla yumurta degil yeterli kaliteli yumurta onemli bak spermi sifir olanlar normal yolla gebe kaliyor sakin pes etme stress yapma olmazsa biraz kendini topla sonra cok beklemeden yola devam insallah sonunda bizimde olacak bunuda candan inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?