canım tabi böyle özel bir durum varsa olur..haklısın
canim gecmis olsun uzuldum tabii en dogrusunu yapiyosun ama altidan fazla yumurtan olmamasi senin bunyenle alakali bir durum cok fazla yumurta degil yeterli kaliteli yumurta onemli bak spermi sifir olanlar normal yolla gebe kaliyor sakin pes etme stress yapma olmazsa biraz kendini topla sonra cok beklemeden yola devam insallah sonunda bizimde olacak bunuda candan inan
kesme canim olumlu dusun inan olur insallah
canim saglicakla kucagina alırsın inşallah kacinci denemeydi problem neydi6 yumi toplandi 1 inin olgun olmadigi soylendi ertesi gun 4 u dollendi 6.gune 2 si gitti ve donduruldu, yasim 34 bu arada..1 ini transfer ettirdik ve kanda pozitifi gorduk cok sukur..Allahim herkese nasip etsin..
ooohhh masallah saglicakla kucagina al inşallah canim benim sizin neden olmuyordu
canim saglicakla kucagina alırsın inşallah kacinci denemeydi problem neydi
canim saglicakla kucagina alırsın inşallah kacinci denemeydi problem neydi
yaaa boyle okuyunca ilk denemde tutan okadar srviniyorumki coook tesekkur ederim :)
aynen öyle canım cok doğru ama insan yinede arastirmak istiyor istte cokkk teşekkür ederim :)
yaaa boyle okuyunca ilk denemde tutan okadar srviniyorumki coook tesekkur ederim :)
Inşallah canim yaa inşallah sen hamilesin bol bol dua et banadayaaa boyle okuyunca ilk denemde tutan okadar srviniyorumki coook tesekkur ederim :)
insallah seninde oyle olur canim, Allah kimseye fazla aratmasin..
maasallah yaaa ALLAH kucagina almayi nanip etsin canim sizde problem neydi neden olmuyordu
Teşekkur ederım canım, bu 2.tüp denememızdı. daha once 2 aşılama ve 1 tüp deneyımım vardı.2.tüp bebekte oğlumuza kavuşacagız ınş.maasallah yaaa ALLAH kucagina almayi nanip etsin canim sizde problem neydi neden olmuyordu
anladim canim bende birazdan cikicam 12 bucukta transferim olacak bakalim benim sipalar ne durumda donunce yazarim ve inşallah 12 gun sonra mutlu haberide paylasirim dualariniza cok ihtiyacim var şimdiden tesekkurler saglikli kalinnn
maasallah canim benim alti yumurtadan dordu dollenmisti gittigimde birinin gelisimi cok geriden geldigi icin ne transfer edebildiler nede dondurabildiler yani kaldi uc ucununde biri orta kalitede idi diger ikisi ise iyi benimkiler besinci gune gidemedi cunki elde cok yumurta yoktu riske atmak demek oluyordu besinci gunu beklemek oyuzden ucuncu gun transfer oldu ve uc yumurtanin ya iyi kalite olan ikisini transfer ettirecektim orta kalite dondurulamicak oldugu icim ona byby dicektim yada bir kaliteli bir orta kaliteyi transfer ettirip bir iyi kaliteyi dondurtacaktim ilk secenegi secip evime dondum tranfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus buna gore hesaplarsak bugun besinci gunum ben eurofertil i sectim nedeni paket tedavi seceneklero cazip geldi raporumuda beklemek istemediğim icin burayi tercih ettim iki kez taze tup bebek ikisindede toplanan tum yumurtalarin dondurulmasi ve transferi dahil ilaclar haric 6950 tl odedik baska merak ettigin bisey varsa canim ister burdan istersen varsa whatsapptan konusabiliriz ama buraya cok bakmamaya calisiyorum seninde tedavin hayirli olsun bu arada yaslarimiz ayniymis :) ins bidaha o ilaclari kullanmana gerek kalmicak gibi maasallah insallah cok ugrasmayiz biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakma malum kafa cok karisik :)))
maasallah canim benim alti yumurtadan dordu dollenmisti gittigimde birinin gelisimi cok geriden geldigi icin ne transfer edebildiler nede dondurabildiler yani kaldi uc ucununde biri orta kalitede idi diger ikisi ise iyi benimkiler besinci gune gidemedi cunki elde cok yumurta yoktu riske atmak demek oluyordu besinci gunu beklemek oyuzden ucuncu gun transfer oldu ve uc yumurtanin ya iyi kalite olan ikisini transfer ettirecektim orta kalite dondurulamicak oldugu icim ona byby dicektim yada bir kaliteli bir orta kaliteyi transfer ettirip bir iyi kaliteyi dondurtacaktim ilk secenegi secip evime dondum tranfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus buna gore hesaplarsak bugun besinci gunum ben eurofertil i sectim nedeni paket tedavi seceneklero cazip geldi raporumuda beklemek istemediğim icin burayi tercih ettim iki kez taze tup bebek ikisindede toplanan tum yumurtalarin dondurulmasi ve transferi dahil ilaclar haric 6950 tl odedik baska merak ettigin bisey varsa canim ister burdan istersen varsa whatsapptan konusabiliriz ama buraya cok bakmamaya calisiyorum seninde tedavin hayirli olsun bu arada yaslarimiz ayniymis :) ins bidaha o ilaclari kullanmana gerek kalmicak gibi maasallah insallah cok ugrasmayiz biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakma malum kafa cok karisik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?