kaç yumurtanz oluştu kaçı döllendi kaçı transfer edildi ?

7 yumurta toplandı 5 i iyi kalite 2 si yeterli olgunlukta değildi. ve 5 de dollendi. 3. gün transferime kadar sadece 3 embriyo yola devam dedi. 3 embriyo transfer edildi. 1 tanesi tutunmayı başardı. Hayırlısı ile kucağıma almayı istiyorum.

evet öyle de ama 2 kez 2 tane transfer edildi 1 kez 3 tane edildi ve 3 tane olan tuttugu icin ben 3 tane yi inaniyorum artik tutacagini...almanya da 3 ten fazla konulmuyor canim tr deki gibi....

eee arkadaşlar bu başlığa başka cevap verecek kimse yok mu? bir sürü kişiyiz. hadi lütfen.

merhaba,
benim ilk denemem.yaşım 33..
8 folikül oluştu, bunlardan 5 tane yumurta toplandı, 5 i de döllendi.
1 tanesi çok küçük kalmış.1 tanesi 5 hücreliydi,onu bölünmeye devam ederse donduracaklardı ama aramadılar sanırım büyümedi. 3 tanesi güzel gelişmiş, 3 ü de transfer edildi. 23 ü cuma günü ilk tahlili yaptıracağız..heyecanla bekliyoruz.

ben 32 yaşındayım ilk denememde 8 yumurta toplandı. 7'si olgundu. 4'ü döllendi. 3. gün 3 tane kalmıştı hepsi transfer edildi. ancak tutan olmadı. bu ay ikinci deneme için hazırlanıyorum.

peki arkadaşlar döllenenler kaç hücreliydi?en iyisi 8 die biliyorum.sonra 6.

canım transfer edılen gune gore değişir o. benım çok hucrelı transfer edıldı. ama bunun bellı bır krıterı yok. gelınımızın 8 hucrelı transfer edıoldı. bebek dogdu bıle.

benim 9-8-7-6- hücreli transfer edildi ki doktorum yinede çok kaliteli değil dedi kaliteli olmayanın hepsi tutuyosa kaliteli olanın ne olur bilemiyorum vallahi 3. gün transfer olmuştu

embriyoların gününe göre değişiyor....benim 5. günde artık 60 ve üstü hücreliydiler...ama genelde trsnsferler 3. günde yapılıyor....embriyo sayısı fazla ve bölünme iyi ise risk alıp bekliyorlar....

Yaşım 28
İlk deneme: 28 yumurta toplandı, 25 i olgun çıktı, 8 tane döllendi, 4 tane transfer edildi, sonuç negatif..
İkinci deneme:25 yumurta toplandı, 22 si olgun çıktı, 11 tane döllendi, genetik testte 4 ü sağlıklı çıktı, sağlıklı ama kalitesiz olan 4 embriyo transfer edildi, sonuç negatif..
Üçüncü deneme mart ayında...

anladığım kadarıyla arkadaşlar bu işler belli olmuyor.pek yumurta sayısıyla alakası yok gibi.kısmeti varsa allahın izniyle oluyor işte.

xolix06 karışma da yazsın kızlar :)

hem cuma günü de seni de buraya bekliyoruz sayılarınla beraber. allahın izniyle. :)

cannim saglikli ama kalitesiz embryoda ne demek ikisi ayri seylermiki???yani saglikli embryo kalitelidir zaten...

benim 9-8-7-6- hücreli transfer edildi ki doktorum yinede çok kaliteli değil dedi kaliteli olmayanın hepsi tutuyosa kaliteli olanın ne olur bilemiyorum vallahi 3. gün transfer olmuştu

bana transfer edilen embriyolar 4 hücreli idi. 2.gün transfer edildiler.
kalitesine gelince 2 tanesi çok kaliteliydi 1 tanesi orta idi.
kaliteli olanlarda hiç parçacıklar olmuyormuş .hücre büyüklükleri eşit oluyormuş vss.

Kızlar herkese slm.Hayırlı bebişler diliyorum.
Tüp bebek merkezlerinde yumurta sayısıyla başarı oranı paralel gösteriliyor ama ben 28 yaşımda olmama rağmen 6 yumurtam toplandı ve 5 i döllendi.3 tanesi teransfer edildi ve bunlardan biri ikinci kaliteydi.ama yine de çok şükür rabbime üçü de tutundu.Şimdi üçüzlerimin doğumunu bekliyoruz.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

maşallah canım ne güzel....benim biri 2 ikisi3 biri 4 hücreli.az bölünmüşler dimi?inşallah yarına kadar daha bölünürler.çünkü yarın transferim var.kızlar daha bölünürmü?yoksa fire verirmiyim?durumum nasıl sizce?

benimde 29 yumurta toplandi.26si saglikli döllendi.2 tanesi transfer edildi ancak tutmadi.8 tane donduruldu.20 aralikta dondurulmuslardan transferim oldu ve cok sükür tuttu.2 tane transfer edilmisti ve bütün embriyolar 8 hücreliydi.daha 6 tane dondurulmus embriyom var.

kızlar transfer oldu.4 tane 5,6,6,7hücreliler.sanırım çok kaliteli olmadığı için bukadar transfer ettiler.bakalımhayırlısı.. rabbim isterse olur..

kızlar transfer oldu.4 tane 5,6,6,7hücreliler.sanırım çok kaliteli olmadığı için bukadar transfer ettiler.bakalımhayırlısı.. rabbim isterse olur..

hayırlı olsun canım tabiki allahın dediği olur ama takılma bu kadar hücrelerine inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın o istedikten sonra hepsi bölünürde çoğalırda tutarda sakin bir şekilde test gününü bekle ve stres yapma olurmu inşallah güzel haberlerinle de burdan sevineceğiz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…