kamillie bence üzülme olmayacağı varsa üçle de tutmayabilirdi. ben bir şey öğrenmek istiyorum almanya'da, transfer edilecek embriyo sayısı konusunda yasal bir sınırlama yok mu? maksimun 2 ya da 3 gibi?
rananurr, hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
peki arkadaşlar döllenenler kaç hücreliydi?en iyisi 8 die biliyorum.sonra 6.
peki arkadaşlar döllenenler kaç hücreliydi?en iyisi 8 die biliyorum.sonra 6.
embriyoların gününe göre değişiyor....benim 5. günde artık 60 ve üstü hücreliydiler...ama genelde trsnsferler 3. günde yapılıyor....embriyo sayısı fazla ve bölünme iyi ise risk alıp bekliyorlar....peki arkadaşlar döllenenler kaç hücreliydi?en iyisi 8 die biliyorum.sonra 6.
Yaşım 28
İlk deneme: 28 yumurta toplandı, 25 i olgun çıktı, 8 tane döllendi, 4 tane transfer edildi, sonuç negatif..
İkinci deneme:25 yumurta toplandı, 22 si olgun çıktı, 11 tane döllendi, genetik testte 4 ü sağlıklı çıktı, sağlıklı ama kalitesiz olan 4 embriyo transfer edildi, sonuç negatif..
Üçüncü deneme mart ayında...
benim 9-8-7-6- hücreli transfer edildi ki doktorum yinede çok kaliteli değil dedi kaliteli olmayanın hepsi tutuyosa kaliteli olanın ne olur bilemiyorum vallahi 3. gün transfer olmuştu
kızlar transfer oldu.4 tane 5,6,6,7hücreliler.sanırım çok kaliteli olmadığı için bukadar transfer ettiler.bakalımhayırlısı.. rabbim isterse olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?