kaç yumurtanz oluştu kaçı döllendi kaçı transfer edildi ?

arkadaşlar,kızlaaar...sevgili tüp kardişlerimm!!:)tedavi sürecinizde kaç yumurtanız toplandı?kaçı döllendi?kaçı transfer edildi?tuttuysa kaçı tuttu?vsvs.sewgiler..........

once basarılar..benım 14 yumurta olustu 8 ı dollendı... 3 tanesıde konuldu....veee bugunku 12.testınden sonra pozıtıfff oldu....ALLAHIM herkese bu sevın:Saruboceq::Saruboceq:cı tattırsın ınsallah

16bursa konulan 3 tanesi kaçar hücreliydi ve kaliteleri nasıldı canım?

canım yeniden hoşgeldin bende seni merak ediyordum.4 embriyo transfer edilmiş ne güzel.inşaallah bunlardan bir süpermen çıkacak ve hayırlısıyla sağlıkla sana sımsıkı tutunacak.Allaha emanet ol canım sevgiler...

kızlar öncelikle merhabalar benim ilk denememde 7tane 5 dollendi ve 3tane verildi sonuç kımyasal gebelik sonra başka bir merkeze başladım 18 yumurta 9 dollendi dediler 2tane tıransver 3tanesi donduruldu sonuç negatif sonra dondurulmuşlar verildi sonuç gene kimyasal gebelik RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık benim hiç gücüm kalmadı hem maddi yonden de çoktük birdaha deneyemecem diye korkuyorum ama elden ne gelir eşime gene deneyelimmi demeye bile yüzüm kalmadı çunku yok daha ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

canim simdiye kadar olmadi diye umutsuzluga kapilma gücüm kalmadi diyede kendini birakma allah bir sekilde sabrini veriyor kendini üzme lütfen allah yeterki istesin ozaman hersey olur simdilik herseyi zamanina birak ilerde tekrar denersiniz hic bir seye canini sikma kendine iyi bak tamam mi.......

bende dün yumurta toplandi 8 tane 8ide iyi kaliteliymis ve sekizide döllendi 6si dondurulmus persembe günü ikisi transfer edilecek sabirsizlikla bekliyoruz-- :)

hituci inşallah canım..beklemedeyim..allahım yaşdıklarımız bi biz biliriz...
ukba lütfen umutsuzluğa kapılma.maddi olark çk zor biliyorum.bizde kredi çektik.durumunu biraz toparla sonra ya allah de ynidn dene akadaşım.allah kolaylık versin.
curry hadi kolaygelsin.iyi dölenmişle maşallah.

slm kizlar,yas 26, 3 tane yumurtam toplandi,ikisi döllendi kaliteli cikti ve 2 transfer edildi,ilk denememizdi ve tuttu 1tanesi,10 haftalik hamileyim.Allah tüm isteyenlerin basina versin insallah:)

kızlar benim yaşım 34. ilk tüp denemem. 2 doğal yolla hamilelik var ama düşükle sonuçlandı ilk 3 ay içinde. ardından 1 başarısız aşılama,inşallah bu sefer Allahım kucağımıza almayı nasip etsin.
bugün 17 yumoş toplandı. 16 tanesi döllendi. yarın sonucu alacağım, kaçı kaliteli diye. cumartesi de sanırım transferim var.

hoho inşallah hayırlı haberlerle dönersin ve bekleme sürenin sonundada bebişin seninle olur inşallah hadi hayırlısı arkadaşım

21 yumurta toplandi 15 tanesi iyi kaliteydi
9 tane embriyo oldu
2 tanesi 8 hucreli transfer edildi
digerleri olmusler dondurmadilar
sonuc bekliyorum

turser saol canım. bugün 14 tanesinin döllendiği haberini aldım. bakalım artık yarın inşallah güzel güzel, kaliteli bölünürler :)
cumartesi sabah transferim var.
sonra da inşallah heyecanlı bekleyiş.
Allahım hepimizin kucağına sağılıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah :)

asicim maşallh 8 hücreli iyiymiş.mutlu sonuçlarınıda bklioruz inşallah.
hoho seninkilerde güzelgüzel bölünsünler inşllah...

kızlar benim 13 tane yumurtam toplantı 10 tanesi döllendi yumurta toplama işleminden 2 gün sonra 3 tane 4 ve 5 hücreli embriyo transfer edildi kalan 7 tane sağlıksız olduğu gerekçesi ile dondurulmadı.sonuç Rabbime şükürler olsun hamileyim darısı isteyen herkezin başına inşallahhhhhhh.sonuç bekleyen tüm arkadaşlar inşallah güzel haberler alırsınız bebek bekleyenlerde inşallah hayırlısı ile bebişlerini hayırlısı ile kucaklarına alırlar Rabbimin izni ile

rekor bende.... sadce 3 yumurta bırı küçüktü...dıgerı bos cıktı...sadece bır transfer b kalıte 9 hucre beklemedyım...sabırsız ve umutsuzum

rekor bende.... sadce 3 yumurta bırı küçüktü...dıgerı bos cıktı...sadece bır transfer b kalıte 9 hucre beklemedyım...sabırsız ve umutsuzum

umudunu kaybetme Allah tan umut kesilmez tek yumurta transferi ile hamile kalanları duymuştum üstelik baya kaliteliymiş bölünmeside iyi olmuş. sonuç ne zaman belli olacak canım bende merak ettim haber ver olurmu?? Rabbim yardımcın olsun inşallahhh iyi sonuçlar alırsın

canım saol..allah hepimize nasip etsın..allah old esın olsun insaalah...sonuca daha 8gun var... senın sonucuna kac gun var ya

canım saol..allah hepimize nasip etsın..allah old esın olsun insaalah...sonuca daha 8gun var... senın sonucuna kac gun var ya

amin canım. kendini kasma sakın stres yok sabırla bekle inşallahhh iyi haberler alacaksın. ben sonucumu alalı çok oldu canım Rabbime şükür 7.haftaya girdik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…