• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçak eşim .

Onun olmadigi zamani kolla, cilingiri al git anahtarimi kaybettim diye.. zaten seni taniyan komsun falan vardir cilingir icin sorun olmaz.. degistir kilidi, esyalarini da koy cop posetine gelirse alir.. eger sikinti cikarirsa polise bildirirsin kesinlikle.. insan karisinin arabasini nasil kacirir ya pes..
Bende anlamıyorum ya bu kadarını beklemezdim Allahından bulsun

Beni yanlış anlamayın dalga geçmek gibi değil ama eşinizi okurken aklıma bizim hikaye dizisindeki baba rolü geldi. Alkol de varsa tıpkısının aynisi dicem geçmiş olsun. İnşallah bi sonuç alırsınız.

Beni yanlış anlamayın dalga geçmek gibi değil ama eşinizi okurken aklıma bizim hikaye dizisindeki baba rolü geldi. Alkol de varsa tıpkısının aynisi dicem geçmiş olsun. İnşallah bi sonuç alırsınız.
Estağfurullah artık hiç bişeyi yanlış anlamam antidepresanlar la zor duruyorum ayakta alkolü yoktu ama lanet olsun ona

Siz sanırım çalışmıyorsunuz, yeni öğrencisiniz değil mi...Araba tamamen bana aitti derken parasını her kuruşuna kadar siz mi ödediniz kendi emeğinizle yoksa eşiniz ödedi de evrakta mı sizin üzerinize yapıldı...Eğer öyleyse kendi ödediği arabayı vermemek için kaçırmıştır...Ama tersi durum söz konusu ise elbet bulunur...Kimin malı kime iyi gelmiş ki.

Nereye kadar kaçabilir? Sırf senden kaçmak için başka ülkede mülteci olacak değil ya.. İhbarı da değerlendiriyorlarmış bekle sadece.
İnşallah arabayı sağlam bulursun ne diyeyim.

araba siz evlenmeden öncemi alındı yoksa evlendikten sonra mi alindi. evlendikten sonra alinan her mal ortak maldir. arabayi istedigi kadar saklasin. mahkeme sirasinda mal paylasimi yapilirken arabanin maddi değerinin odenmesini talep edersiniz . tabi evlendikten sonraysa yarısını talep edebilirsiniz. arabayi ortaya cikarmak zorunda kalir zaten.

Siz sanırım çalışmıyorsunuz, yeni öğrencisiniz değil mi...Araba tamamen bana aitti derken parasını her kuruşuna kadar siz mi ödediniz kendi emeğinizle yoksa eşiniz ödedi de evrakta mı sizin üzerinize yapıldı...Eğer öyleyse kendi ödediği arabayı vermemek için kaçırmıştır...Ama tersi durum söz konusu ise elbet bulunur...Kimin malı kime iyi gelmiş ki.
Söyle söyleyim o arabayı babam almıştı hastalanmadan önce benim adıma ben senin araç kullanmanı çok istiyorum diye ama ben cesaret edememiştim sürmeye

araba siz evlenmeden öncemi alındı yoksa evlendikten sonra mi alindi. evlendikten sonra alinan her mal ortak maldir. arabayi istedigi kadar saklasin. mahkeme sirasinda mal paylasimi yapilirken arabanin maddi değerinin odenmesini talep edersiniz . tabi evlendikten sonraysa yarısını talep edebilirsiniz. arabayi ortaya cikarmak zorunda kalir zaten.
Arabayı babam aldı hatta kendi adınaydı araba benim adıma yapmıştı

Nereye kadar kaçabilir? Sırf senden kaçmak için başka ülkede mülteci olacak değil ya.. İhbarı da değerlendiriyorlarmış bekle sadece.
İnşallah arabayı sağlam bulursun ne diyeyim.
Bu adama şuan kimse ulaşamıyor işi de umrunda değil her şeyi bekliyorum zaten

çalışmıyor m u bu adam devlette?
kaç günlük izin kullanmış, araba için de işinden gücünden olacak kadar da akılsız dğeildir,
elbet çıkacak ortaya

Söyle söyleyim o arabayı babam almıştı hastalanmadan önce benim adıma ben senin araç kullanmanı çok istiyorum diye ama ben cesaret edememiştim sürmeye

Sabredin demekten başka birşey söyleyemeyiz şu durumda...Eşinizde nereye kaçacak, ne zamana kadar kaçacak...Üzmeyin kendinizi..Allah tez zamanda ferahlık versin, işleriniz yoluna girsin inşallah.

çalışmıyor m u bu adam devlette?
kaç günlük izin kullanmış, araba için de işinden gücünden olacak kadar da akılsız dğeildir,
elbet çıkacak ortaya
Çalışıyor ama işi ne hiç umrunda olmaz onun sorun sadece araba değil ben eve nasıl gitcem

Evinde kal demis annen seni korkutmak istemem ama o evin adresini eski esin biliyor sanirim her turlu manyakligi yapabilir lutfen dikkat et mumkunse bir sure ailenden biri senle gelsin Istanbul'a.

Bende anlamıyorum ya bu kadarını beklemezdim Allahından bulsun

Böyle bir şeyi önce avukata danış bir tanıdık şuan boşanma aşamasında ve kendi evine tutanakla girdi mahkemede benim param vardı çaldı demesin o yüzden ilk önce bir avukata danış bizim tanidigi avukatı o şekilde yönlendirdi

Ya bütün eşyalarım da evde , ben bir gömlek bir pantolınla geldim, burada kız kardeşiminkilerle idare ettim bende anahtar yok sadece evin adresini öğrenebildim
çilingir le kapıyı açtır içine de otur bi güzel

Back
X