- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Çok teşekkür ederimToprak önemli olan kendi sağlığın..Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatirsin bu günleri.cok kendini yıpratma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimToprak önemli olan kendi sağlığın..Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatirsin bu günleri.cok kendini yıpratma.
+1Ailen haklı değişyir kilidi kal evinde aracıda çalıntı ihbarı yap bağlat
Kurumunada sor izine çıktığı yeri bildirmek zorunda
Ben dalga gecmedim sizle sadece yorumunuza kızıp öyle demiştim teşekkür ederim.Geçmiş olsun.. üzüldüm adınıza,bir mevzuda benle dalga geçmiştiniz"4 yıldır çekiyorsun gibi". Ama ben aynı şeyi yapmiycam.. gerçekten sizin adınıza üzüldüm ben mutlu bir evliliğiniz var sanıyordum.. hakkınızda hayırlısı olsun. Arabaya gelince de bir şekilde ortaya çıkar..
neden evi terk ettiniz? Ev sizin mı kira mıydı?
Eğer sizin ise çıkmamanız gerekirdi evde durmanız gerekirdi,kendisi gitsin..
Ben dalga gecmedim sizle sadece yorumunuza kızıp öyle demiştim teşekkür ederim.
O ara kesin bişeye kızmıssımdır, Rabbim yardımcımız olsun:) evet hatırlıyorum,üst üste eşimle ilgili üzerime gelmiştn :)
Neyse çok da önemli değil..
O ara kesin bişeye kızmıssımdır, Rabbim yardımcımız olsun![]()
Memleketini yazdırmış ama orda da yokmuş resmen saklanıyor ya ben eve nasıl girebilirim bende anahtar ne yok birde eşyaların çoğunu ben almıştım
Rezil olmam demi apartmandakilere yaÇilingir çağır açtır, kendi evin değil mi?
Rezil olmam demi apartmandakilere yaÇilingir çağır açtır, kendi evin değil mi?
Teşekkür ederim.Bir avukatla gorusmeden kesinlikle çilingir alıp gitmeye falan kalkmayın.
Hanımlar anlıyorum herkes iyi niyetle bir akıl veriyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Ama bunun hukuki bir proseduru var. Sizin kafanıza yatan hersey buna uygun değil. Hakliyken haksız duruma düşer insan. Ne demek çilingiri al git? Icra memuru bile polis olmadan hic bir evin içine girmez, giremez.
Su an adam ortak konutu ele geçirmiş, suçlu durumda. Kadın kilidi degistirirse adam hem içerde param vardı çaldı diyebilir. Hem de, ben ayrı yaşıyorum burasi benim evim, haneye tecavuz etti der.
Lütfen bilmediginiz konular hakkında yorum yapmayin
Ailemde önce olumsuz baktı ama ben ne olursa olsun okuycam dedim, onlarda o zaman evinden başka yere gitme otur dediler, önce benle barısacagını düşündü herhalde bazı şeylerde ortaya çıkınca ayrılcagımı garantiledi çekti gittiAilenize helsl olsun valla git evinde kal okulunu oku demişler.Bazı aileler var bırak evine gondermeyı napcan şimdi bide bosanıyon deyıp okula bıle yollamazlar.
Ama sonradan daha evde hıc kalmamısınız adresı bıle baska yerden ogrenmısınız.Tek basına olacaksanız bıde basına iş almayasınız.basına bela olmasın bu adam oralarda.evı ben tuttum ben tasıdım senın ne ısın var deyıp.iyi bi arastırıp dusunup oyle karar verın.boşanma kesınmı bılmıyorum da karsı tarafın belkıde bosanmak gıbı bı dusuncesı yoktur.sızın okul ıstanbula cıkmıs.oda tayın olmus ama bellı degıldı gıdecegı dıyosunuz.bwlkı sızden dolayı karar verdı eger bılıyosa okul işini