kaçalım mı ? diyen kocam :O

Asla asla sana aileni sildirecek farkında eğer değişseydi sana bişey kaybettirmeden seni kazanmak isterdi. Biliyor ki ailenin seni silecek bu sefer daha kötüsünü de yapsa artık ailenin destek olmayacak ve buda ona cesaret verecek.

Ne güzel bi hayatın varmış bak ne kaynana dırdırı ne koca kahrı bunları yaşadın ve akıllan daha güçlü ol hayatına bak aynı hata uç kez yapılmaz...

seni çok iyi anlıyorum. madem sen de bi öyle bi böyle dayanamıyosun.
o zaman ailene eşinin tüm olumsuz taraflarını anlatıp, karşılıklı düşman etmeyecektin birbirlerine.

kız senin eski konun ben hamileyken çok gündemdeydi ordan hatırladım.. yorum da yapmıştım..
bi kere şans vermiştin.. onu da batırmış sağ olsun bu ilişkinin erkek kişisi...
bence bi daha şans verme.. ailen arkanda bak ne güzel tekrar eski mutlu huzurlu günlerine dönmüşsün..
bence hatta bi daha hiç bulaşma.. yoksa ailenle zıt düşeceksin yine..
onun sana ulaşabileceği yolları tıka... görüşme.. tekrar alma hayatına..
inşallah senin de mutlu huzurlu bi yuvan olur ilerde..

zaten şu rahatlık bırakılıp dönülmez

bence kanma ... değişmez kimse.... ben değişeni görmedim.

piti piti seni en son biraktigimda esinle barismistin, kendi kendinize yuvarlanip gidiyodunuz. yinemi ayrilik...uzuldum.

baris yada barisma tarzi bisey soyleyemem. ama su anda 7 ay once evini terketmis ve bosanma islemleri insallah iki ay sonra bitecek olan bir kadin olarak soyleyebilecegim tek sey: hayatimin en saglam karari ondan ayrilma kararimin olmasidir. gayet net bundan emin olabilirsin. tam dengemi saglamis degilim henuz, ama gayet iyiyim. hayat pek bi guzel. ilgi guzel, alaka guzel, ben guzel, hersey guzel :)
kendini bukadar riske atmaya degecek bir adam mi sence gercekten. bunca seyi sineye cekebileceksen, asla gecmisi tekrarlamayacaksan, ailene asla oyle terbiyesizlik yapmayacagindan emin olacaksan, onunla beraber su andaki rahatligindan cok daha rahat ve iyi olacagina emin olacaksan ozaman hic durma baris derim ben.

Bi sonraki sefer bu kadar özgür olmayacaksın, kazandığını yiyip içip gezmeye değil bebeğinin masraflarına vereceksin, biri kaşını eğse o evde çocuğunu da kendini de bir köşeye sığdıramayacaksın. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bunu kendine de ailene de yapma. Kangren olmuş bir parmak bu, kesip atmazsan daha fazlasından hatta canından olursun

ma bu Bölümün kadınları o kadar kötü duruma rağmen hala "acaba dönsem mi?" diyor. hala "sevgi var" diyor. gerçekten çok garibime gidiyor. Sevgi varsa nasıl o
deliler psikologa gitmez. derslerı kötü olan bir çocuk,eşiyle prbolem yaşayan biri,yakınını kaybetmiş biri,unutkanlığa sahip olan,uyku problemi olan biri vs birçok örnek de psıkolga gidebilir

ah bebeğim
ne güzel geldi yazdıkların
bende tam heycanlı bi şekilde yarın için arkadaşımla eğlence planları yaparken
gerçekten hayat böyle çok güzel ....
komşuma bile kahve içmeye inemediğim o evliliğe pardon zindana dönmiyceğim ...
hayatının daha da güzel olmasını dilerim

kesinlikle size katılıyorummmmm

deliler psikologa gitmez. derslerı kötü olan bir çocuk,eşiyle prbolem yaşayan biri,yakınını kaybetmiş biri,unutkanlığa sahip olan,uyku problemi olan biri vs birçok örnek de psıkolga gidebilir

ozaman gidersem unutkanlığım için bi gideyim :))))
sahi unutkanlık için işe yarıyor mu yahu ?

konularını okudum, aşılamayacak şeyler değil. Evlilik oturana kadar sorunların olması çok doğal, herkes kendi kurallarını uygulatmaya çalışır, zamanla orta yol bulunur. Sanırım evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz ,ikiniz de yani. Sen şimdi boşansan bu özgürlüğün tadını iyice çıkarınca pişman olacaksın bence, ilerde yine evleneceksin ve emin ol ki yine problemlerle karşılacaksın, evlen boşan değil bunun çözümü. Ben demiyorum ki her sıkıntıyı çek ne yaparsa yapsın fedakar ol, açtığın konulardan gördüğüm kadarıyla kurtarılacak bir evlilik bence.Evlilik terapistine gitseniz keşke

neden inemiyodun komşuna bile?

yollamıyorduuuu .
evliliğim süresince hiç bi arkadaşımla bile görüşemedim .
hiç biyere yollamazdı
tek bildiği sıkılıyorsan anama git bacıma git .......
hadi yaaa bu problemde mi vardı evliliğinizde bunu bilmiyodum, ben de bunları yaşadım iyi bilirim çok zor böyle bi hayat. huylu huyundan vazgeçmez malesef

son ayrılışımıza kadar bende böyle düşünüyordum . zamanla düzelir oturur ..
ama son yaptığı yenilir yutulur cinseten değil.
ailemi karşıma alamam ..
asla affetmiyorlar sileriz diyorlar
bende evlenip boşanmaya çok meraklı deilim ama
hiç mi kimse iyiliğimi istemiyor ozaman diyorum
halam dayım teyzem kuzenlerim abim annem babam ????
15 yaşındaki kardeşim bile abla geri barışırsan senle konuşmam diyor .
artık kurtarılcak hiç bi dal bırakmadı ki bana
eğer öyle olsa ben zaten çok isterdim evlilim sürsün ....

hadi yaaa bu problemde mi vardı evliliğinizde bunu bilmiyodum, ben de bunları yaşadım iyi bilirim çok zor böyle bi hayat. huylu huyundan vazgeçmez malesef

malesef öyle ...
olmaz mı problemm
problemlerin doğrultusunda bu noktaya geldik ...
herşey üst üste eklene eklene artık çıkmaz yola soktu bizi ...
yani velhasıl kelam bu evlilik bitmeye mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…