- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
kız senin eski konun ben hamileyken çok gündemdeydi ordan hatırladım.. yorum da yapmıştım..
bi kere şans vermiştin.. onu da batırmış sağ olsun bu ilişkinin erkek kişisi...
bence bi daha şans verme.. ailen arkanda bak ne güzel tekrar eski mutlu huzurlu günlerine dönmüşsün..
bence hatta bi daha hiç bulaşma.. yoksa ailenle zıt düşeceksin yine..
onun sana ulaşabileceği yolları tıka... görüşme.. tekrar alma hayatına..
inşallah senin de mutlu huzurlu bi yuvan olur ilerde..
bence kanma ... değişmez kimse.... ben değişeni görmedim.Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
ma bu Bölümün kadınları o kadar kötü duruma rağmen hala "acaba dönsem mi?" diyor. hala "sevgi var" diyor. gerçekten çok garibime gidiyor. Sevgi varsa nasıl o
deliler psikologa gitmez. derslerı kötü olan bir çocuk,eşiyle prbolem yaşayan biri,yakınını kaybetmiş biri,unutkanlığa sahip olan,uyku problemi olan biri vs birçok örnek de psıkolga gidebilirya iyide arkadaşım ben zaten dönmüyorum içimin bi yanı evet üzülüyor ama zaten dönmüyorum destek olun diyorum deliymişim gibi pskoloğa git nedir ki yani . biride yazmış direk pskoloğa git başka bişey demeden . neden yani . zaten yapma diyenlere hak veriyorum ben burda
piti piti seni en son biraktigimda esinle barismistin, kendi kendinize yuvarlanip gidiyodunuz. yinemi ayrilik...uzuldum.
baris yada barisma tarzi bisey soyleyemem. ama su anda 7 ay once evini terketmis ve bosanma islemleri insallah iki ay sonra bitecek olan bir kadin olarak soyleyebilecegim tek sey: hayatimin en saglam karari ondan ayrilma kararimin olmasidir. gayet net bundan emin olabilirsin. tam dengemi saglamis degilim henuz, ama gayet iyiyim. hayat pek bi guzel. ilgi guzel, alaka guzel, ben guzel, hersey guzel :)
kendini bukadar riske atmaya degecek bir adam mi sence gercekten. bunca seyi sineye cekebileceksen, asla gecmisi tekrarlamayacaksan, ailene asla oyle terbiyesizlik yapmayacagindan emin olacaksan, onunla beraber su andaki rahatligindan cok daha rahat ve iyi olacagina emin olacaksan ozaman hic durma baris derim ben.
Bi sonraki sefer bu kadar özgür olmayacaksın, kazandığını yiyip içip gezmeye değil bebeğinin masraflarına vereceksin, biri kaşını eğse o evde çocuğunu da kendini de bir köşeye sığdıramayacaksın. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bunu kendine de ailene de yapma. Kangren olmuş bir parmak bu, kesip atmazsan daha fazlasından hatta canından olursun
deliler psikologa gitmez. derslerı kötü olan bir çocuk,eşiyle prbolem yaşayan biri,yakınını kaybetmiş biri,unutkanlığa sahip olan,uyku problemi olan biri vs birçok örnek de psıkolga gidebilir
neden inemiyodun komşuna bile?ah bebeğim
ne güzel geldi yazdıkların
bende tam heycanlı bi şekilde yarın için arkadaşımla eğlence planları yaparken
gerçekten hayat böyle çok güzel ....
komşuma bile kahve içmeye inemediğim o evliliğe pardon zindana dönmiyceğim ...
hayatının daha da güzel olmasını dilerim
yollamıyorduuuu .neden inemiyodun komşuna bile?
hadi yaaa bu problemde mi vardı evliliğinizde bunu bilmiyodum, ben de bunları yaşadım iyi bilirim çok zor böyle bi hayat. huylu huyundan vazgeçmez malesefyollamıyorduuuu .
evliliğim süresince hiç bi arkadaşımla bile görüşemedim .
hiç biyere yollamazdı
tek bildiği sıkılıyorsan anama git bacıma git .......
konularını okudum, aşılamayacak şeyler değil. Evlilik oturana kadar sorunların olması çok doğal, herkes kendi kurallarını uygulatmaya çalışır, zamanla orta yol bulunur. Sanırım evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz ,ikiniz de yani. Sen şimdi boşansan bu özgürlüğün tadını iyice çıkarınca pişman olacaksın bence, ilerde yine evleneceksin ve emin ol ki yine problemlerle karşılacaksın, evlen boşan değil bunun çözümü. Ben demiyorum ki her sıkıntıyı çek ne yaparsa yapsın fedakar ol, açtığın konulardan gördüğüm kadarıyla kurtarılacak bir evlilik bence.Evlilik terapistine gitseniz keşke
hadi yaaa bu problemde mi vardı evliliğinizde bunu bilmiyodum, ben de bunları yaşadım iyi bilirim çok zor böyle bi hayat. huylu huyundan vazgeçmez malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?