kaçalım mı ? diyen kocam :O

Aynı nehirde iki kere yıkanılmaz demiş Heraklitos. Çokda güzel söylemiş nedenmi; Hayatta herşey değişir,hiçbirşey aynı kalmaz,haliyle sizde değiştiniz,eski eşinizde. Değişim süreklidir.
Bir şans vermişsiniz,alınması gereken ders alınmamış ki yine ayrılık yaşamışsınız. Şimdi bile isteye denenmişi denemek neden? Bu isteği kabul etmeniz halinde,alışkanlık olacağınıda unutmayın derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bir yanda emek verenlerin ailen dier yanda seni sürekli üzen elin oğlu kıyaslamak bile yanlış ama gör die yazdım. Elin oğlu çok ama ana baba kardeş bir tane başka yok arkanı dönersen aynılarından bi daha bulamazsın. Ama seni sevecek sayacak adam bulunur bulunmasada pekte lazım deil yani

Seni araya sokmadan ailene kendini affettirme cesareti gosterirse neden olmasin. Artık ayaklarını mı öper, yalvarır mı bilemem. Bence topu ona at. Yaptıklarını affettirebilirsen olabilir de. Kendi sansini birazda kendisi yaratsın. Degismemisse zaten kimsenin gonlunu almaya calismaz. Bunu dene sen dene.

çok çok haklısın canım çok teşkkr ederim :*

yapmaz ki sonra derki ozman sende benim ailemden özür dile hiç bişey yapmadığım halde bunu der bana aman her tarafı boklu değnek :)
böyle kafam rahat kalsın böyle barışmak istemiyorum

çok iyi oldu bu örnekte çok teşekkr ederim
haklısın sonuna kadar ailem i hiç bişeye değişmem
prensesler gibiyim ben baba evindeeee

konuları bilip kanmayan diyenlere ayrı bi seviniyorum
çok tşekkr ederiiiim öpücükler
kanmıycağım :)

annemi evden kovmaktan beter mi etmedi cümlesinden sonrasını okumadım.anneme saygısızlık eden üzen herifin yanımda işi yok.çok pişmansa sizden önce ailenizi ikna etmeli af dilemeli.sen şimdi gidersen ailene saygın yokmuş olursun herkesin gözünde.değer mi? değmez.önce ailemden özür dileyip gönül alman gerek demen gerek.hala gidersen aileni yoksayıp saygısızlıkları yutup sen bilirsin,bu kez döndüğünde ailen severek kucaklamaz bilesin.

Sen bu herife kacsan, ailenle kotu olsan, yine hata yaptiginda arkanda kimi bulacaksin hic dusundun mu?

Sakin unutma yuvasinin bozulmasini istemeyen biri basindan beri oyle davranirdi. Suan cok guzel rol kesiyor.

Düzelse de bir süre düzelir canım. Sonra yine aynı olur. Bak kendin demissin, maasallah guzel bir ailen ve hayatin var. Ailene sırtını dönme. Ona ihtiyacn yok ama ailene her zaman ihtiyacn var, çünkü seni koşulsuz seven sadece ailen.. Can çıkmadıkça huy çıkmaz derler.. Bence hiç şans verme

Ne güzel her şey ailem sayesinde diyebiliyorsunuz.Beyefendi sonuçta sizin ailenize çok saygısızlık yapmış.En hassas olduğum konudur,benim üzülmem bir yana aileme hakaret eden üzen,yok sayan bir adamı benim içim almazdı üzgünüm şahsi fikrim bu.Ama barışma düşünceniz var,o zaman öncelikle eşinizle konuşun."Madem barışmak istiyorsun değiştin,önce ailemin gönlünü yapmalısın,onları yok sayamam."diyebilirsiniz.

Ah canım daha çok gencsin o aşk mask var ya o yaşlarda kalbe çok kan pompalanmaktan mi desem enerjinin farklı tezahür etmesi mi desem hormonların başka çalışması mi desem kimyasal bi durum anlayacagin... Çok değil 6 - 7 yıl sonra o duygular tamamen yok olmuş olacak yerini dingin bi ruh ve sadece evlat aşkı ile yanan bi kalp alacak ki çocuk sahibi bi olmadan içten içe annelik dürtüleri histerik bir biçimde tüm kalbini sarmaya başlayacak. Ayrılma kararından dönme... Aileni asla asla bu saatten sonra uzme... Emin ol annen baban olanları daha reel daha şeffaf görüyor ama senin şu aşık halin var ya ışte durum kafanı dumanlandirdigi için olayları net cizemiyorsun. O aşk denilen kimyasal tepki var ya öyle de böyle de geçecek sen su an onla evli kalsan da on yıl sonra böyle aşık olmayacaksın ama anneci kaba ve yol yordam bilmeyen üstelik ailenin hiç istemediği bi adamla olacaksın... Ayrıldığında on yıl sonra bu melankoliden kurtulmuş hormonlar durulduğu için aşk duygusu ini ne çekilmiş, o zamana kadar belkide hiç tatmadigin harika güven dolu bi ilişkinin göbeğinde huzurla bebeginle olacaksın... O sakalı yüzü elleri dediğin şeyler var ya onlar da bi yerden sonra kellenmis ya da kirlasmis kafaya , önde balkonlu bir göbeğgöbeğe ve miskin bir adama dönecek... Hiç bi şekilde kusur görmüyorum sende, eğer varsa bir tek hatan var o da duygularının en deli yerinde çok erken yaşta evlenmiş olman...

Diğer konukonuna yazdım ama burası güncel olduğu için buraya da kopyaliyorum

Ben olsam kesinlikle ailemden özür dilemesini ve kendini affettirmesini isterdim. Zora gelemiyor beyefendi kaçalım nasıl olsa affederler. İnanın böyle birşey yapsam ben kendimi affetmem. Ailenize bu kötülüğü yapmayın. Geri dönmek istiyorsanız eşinize önce onların gönlünü alsın..

Ask dedıyın senı uzuyorsa vaz gececeksın.Madem hayatını duzene sokmushsun bence yazık etme kendıne o zaman burda daha buyuk dertlerle konu acacagına daha mutlu seyler paylasırsın

ne düzelmesi daha da yamulur

ailene gelince eli öpülesi insanlar

şimdi ne tarafı kaybetmek daha korkunç sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…