- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
hem ailene sen boylemi deger veriyorsun annene hakaret etmis abine kufur etmis hic mi umrunda degil
bu çok mantıklı bence de. ailenizi de kırmış güvenlerini sarsmış. önce onları ikna etsin kendini affettirsin.Ne güzel her şey ailem sayesinde diyebiliyorsunuz.Beyefendi sonuçta sizin ailenize çok saygısızlık yapmış.En hassas olduğum konudur,benim üzülmem bir yana aileme hakaret eden üzen,yok sayan bir adamı benim içim almazdı üzgünüm şahsi fikrim bu.Ama barışma düşünceniz var,o zaman öncelikle eşinizle konuşun."Madem barışmak istiyorsun değiştin,önce ailemin gönlünü yapmalısın,onları yok sayamam."diyebilirsiniz.
Affet! Affet ki eskisinden daha beter tepene ciksin. Ailene edemedigi hakret ya da kufur kalmissa onlari da etsin ki icinde kalmasin. Peki yine olmazsa, aileniz size sahip ciksa bile siz basiniz dik ve hakli olarak donebilecek misiniz. Hatalardan pismanlik duyulabilir ancak tekrarlanan hatalarin bedeli odenmeli bence. Size yaptiklarinin bedelini odesin.Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
arkadasim seni inan kendi yerime koyarak yaziyorum. donme!Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
sana piyemses gibi davranan ailen var ama sen onları silip küfürbaz kocana kaçacaksan sanmıyorum mutlu olabileceğiniEvet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
sana piyemses gibi davranan ailen var ama sen onları silip küfürbaz kocana kaçacaksan sanmıyorum mutlu olabileceğiniaklını kullan şekerim ailen de kalmadı mı bu adam neler yapacak gayet açık ve net
eşin gerçekten çok uyanık..aklınca seni kandırıp kaçırıp ailenin de sana sırt dönmesini sağlıcak. bilecek ki arkanda ailen de yok ohh meydan hepten onlara kalacak.. bu sefer gidicem boşanıcam da diyemiceksin rahat rahat.. bunların farkındasın değil mi?
bi kabullensin boşanmayı mahkeme sürecine bi geçin bak bakalım şu an yalvarıp yakaran erkek o zaman nasıl bi surete bürünecek. sen bile tanıyamıcaksın
yokAdAm_OLaCaK_KIZ en çok korunurken hamile kalanlara kızıyor :)
en doğrusu oluraynen öyle :)
yok yok kanmıyorum bu sefer ...
pitipiti_ sana biraz sert cikmis olabilirim ama senin iyiligini istedigimden canim
arkadasim seni inan kendi yerime koyarak yaziyorum. donme!
kendine uygun birini bulursun daha sonra belki de.
senin yerinde olmayi cok isterdim.
cocuk olunca artik cok gec oluyor.
hayatina bak.
kocan maximum 3 ay istedigin gibi olur sonra ayni seyleri yasarsiniz.
Donmekle hayatinin hatasini yapmis olursun..yuzune bile bakma..mantiginla hareket et..duygularinin esiri olma..gidersen yuzde yuz kiymetini bilmiycek..tecrubeyle sabit..10 senemi verdim kimse degismez..deli gonlumu dinlesem bir 10 yilimi daha veririm...ama yoruldum pes ettim artik..bende bosaniyorum..bende aci cekiyorum..yanliz degilsin..lutfen donme..sonu yok..birakk..ailenede yazik..brnimkileri cok uzdum..degmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?