kaçalım mı ? diyen kocam :O

bu çok mantıklı bence de. ailenizi de kırmış güvenlerini sarsmış. önce onları ikna etsin kendini affettirsin.

Donmekle hayatinin hatasini yapmis olursun..yuzune bile bakma..mantiginla hareket et..duygularinin esiri olma..gidersen yuzde yuz kiymetini bilmiycek..tecrubeyle sabit..10 senemi verdim kimse degismez..deli gonlumu dinlesem bir 10 yilimi daha veririm...ama yoruldum pes ettim artik..bende bosaniyorum..bende aci cekiyorum..yanliz degilsin..lutfen donme..sonu yok..birakk..ailenede yazik..brnimkileri cok uzdum..degmez..

Aman aman sakın ha, otur oturduğun yerde, kanma aldanma.
Uzaklaș hatta tatile git, ama asla okuduğun kitabı tekrar okuma derim

Affet! Affet ki eskisinden daha beter tepene ciksin. Ailene edemedigi hakret ya da kufur kalmissa onlari da etsin ki icinde kalmasin. Peki yine olmazsa, aileniz size sahip ciksa bile siz basiniz dik ve hakli olarak donebilecek misiniz. Hatalardan pismanlik duyulabilir ancak tekrarlanan hatalarin bedeli odenmeli bence. Size yaptiklarinin bedelini odesin.

arkadasim seni inan kendi yerime koyarak yaziyorum. donme!
kendine uygun birini bulursun daha sonra belki de.
senin yerinde olmayi cok isterdim.
cocuk olunca artik cok gec oluyor.
hayatina bak.
kocan maximum 3 ay istedigin gibi olur sonra ayni seyleri yasarsiniz.

Yapma. Sonra çok utanıyosun, pişman oluyosun.. Ömrünce aklından çıkmıyor. Hem mutluysan hayatından niye tekrar kabusa çevirmek istiyorsun. Şuan ki mutlu mesut hayatını bitirme..

eşin gerçekten çok uyanık..aklınca seni kandırıp kaçırıp ailenin de sana sırt dönmesini sağlıcak. bilecek ki arkanda ailen de yok ohh meydan hepten onlara kalacak.. bu sefer gidicem boşanıcam da diyemiceksin rahat rahat.. bunların farkındasın değil mi?
bi kabullensin boşanmayı mahkeme sürecine bi geçin bak bakalım şu an yalvarıp yakaran erkek o zaman nasıl bi surete bürünecek. sen bile tanıyamıcaksın

sana piyemses gibi davranan ailen var ama sen onları silip küfürbaz kocana kaçacaksan sanmıyorum mutlu olabileceğini aklını kullan şekerim ailen de kalmadı mı bu adam neler yapacak gayet açık ve net

sana piyemses gibi davranan ailen var ama sen onları silip küfürbaz kocana kaçacaksan sanmıyorum mutlu olabileceğini aklını kullan şekerim ailen de kalmadı mı bu adam neler yapacak gayet açık ve net

aynen öyle :)
yok yok kanmıyorum bu sefer ...

haklısın canım , ben onun her suretini biliyorum zaten ....

pitipiti_ sana biraz sert cikmis olabilirim ama senin iyiligini istedigimden canim

haklısınız efenim haklı haklı
ben zaten bunları diyceğinizi biliyordum
bende kararımdan hiç dönmedim zaten
sadece bikere daha sizden bunları duymak beni rahatlatıyor
dediğim gibi o şuan ' bakın ben evliliğimi kurtarmak için çabalıyorum piti inat ediyor bizi bitiriyor ' kafasında ..

3 aya bile razıyım :))))
asla okadar bile uzun sürmez rolleri

ahhh ahhhh
mantığımın hiç biyerinde ona yer yok zaten..,
bu kez gerçekten hata yapmamalıyım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…