- 27 Şubat 2017
- 367
- 522
- 103
- Konu Sahibi BalYapanSinek
-
O zmn ne diye burda konu aciyorsun. Bize neyi danışıyorsun? Yapacagini yapmissin zaten.Arkadaşlar balayına gitmekten vazgeçtik biz o yüzden Ankara’ya gidiyoruz. Balayına kv de gelmek istediği için gitmekten vazgeçtik. Yani eşim de gelme diyemedi işte. Bu sefer bari günlük tatilimiz boşa gitmesin Ankara’ya gidelim hem 29 Ekim’de Anıtkabir’de oluruz dedik. Ama bu sefer oraya gelmek istedi. Yok onu yapamam yok bunu yapamam demedim ben hiç. Birkaç arkadaşla mesajlaşmalarımız üzerine bu sefer kurtulamayacağım, başka bir zaman asla kabul etmeyeceğim yazmıştım. Şak şak her şeyi söylemeyi ben de biliyorum elbette ama annemle kv uzun yıllardır arkadaştı. Aileme laf gelsin istemiyorum. Arkamdan saygısız diye konuşulsun istemiyorum. Ve kv eşimi manipüle eder diye endişe ediyorum çünkü yapısı öyle. Öncelikle eşime tekrardan bu konuyu açacağım ve bunun ilk ve son olduğunu belirteceğim. Teşekkürler yorumlarınız için.
Çok özür dilerim bir dahakine sizden izin alırım konu açmak için. Burada konuma yazan birkaç arkadaşla ettiğimiz sohbete istinaden karar verdim ne yapacağıma. Konumu açtım paylaştım yorumlar aldım ve karar verdim.O zmn ne diye burda konu aciyorsun. Bize neyi danışıyorsun? Yapacagini yapmissin zaten.
Bilmiyorum son durumları ama bence artık yapacak bişey yok eşin de istemediğini söylüyorsun bence Ankara'ya kadar gidin ablanı görün ertesi hoooop hayalinizdeki yere kaçın gezerek tatil yapmaya karar verdik dersiniz tabii bu haberi yoldayken verin dönüş için sizinle rezervasyon yapmasına fırsat vermedenKızlar daha önce de konu açmıştım balayına gidecektik eşimle ve kv de beni orda bir arkadaşıma bırakın demişti. Yani balayına üçümüz gitmiş olacaktık. Yani kusura bakmasın da ben 6 saat yol boyu onunla olmak istemiyordum. Eşim sağolsun vazgeçtik o şehire gitmekten. Ankara’ya ablamın yanına gidelim dedik. Hem Atam’ı da ziyaret edeceğiz. Ancak bu sefer Ankara’da arkadaşı çıktı kvnin. Yarın yola çıkacağız ve kv de bizimle gelecek. Kendi kendine karar verdi. Nereye gitsek gelmek istiyor delireceğim gerçekten. Bu sefer eşime de yüklenemem çünkü zaten ben kv gelmesin dedim diye güzelim tatilimizden vazgeçmiştik. Öyle bir kadın ki hiçbir şey söylenmiyor. Hemen kendini acındırıyor. Ben anneyim bilmem ne diye. Annesin tabi ki saygım sonsuz ama yahu şunun şurasında 1 aylık evliyiz ya bir rahat bırakmıyor. Geçen akşam birlikte yemek yerken işte vazgeçmişsiniz gitmekten falan dedi. Evet dedim. Ya ben de gelsem mi Ankara’ya işte arkadaşıma giderim falan diye ağzımızı aramaya başladı. Baktım masada ses yok. Eşim ses çıkarmıyor eh gelme diyemiyor annesine. Tabi öyle de denmez ben de ne yapayım “sen bilirsin” dedim. Mecbur bıraktırdı yani. Biliyor o öyle söyleyince hayır gelme diyemeyeceğimizi. Zaten bizden müsade almak için söylemedi onu. Hani ben de gelicem diye haber vermek için dedi belli ki. Eşim de istemiyor ama bir şey diyemedik işte. Çıldırcam gerçekten. Eminim yazın bir yere gidecek olsak hemen o şehirde de arkadaşı türeyecek. Ben ne yapacağım ya. Ve kadına hiçbir şey diyemiyorum şaka gibi. Lafları ağzına tıkıyor. Mutlaka kendini haklı çıkartıyor. Bunun önüne geçmek istiyorum. Biraz daha sert ve mesafeli nasıl olabileceğim? Kimseyi kırmak da istemiyorum ama üzülüyorum çok. Eşim kv gelecek diye tatil planını değiştirdi ama yine kurtulamadık takıldı peşimize.
İyice okumamışsınız belli ki hanımefendi. Balayından vazgeçtik kv geleceği için. Normal bir gezi yapalım dedik. Ama ona da dahil etti kendisini. Balayına gitmek yerine anlarada ablamla oturmayı ben de tercih etmezdim elbette ancak durum bunu gerektirdi. Gerçi diğerinden bir farkı olmadı yine kv daldı araya.Balayında ablanızın evindeolmak dert değil de “sadece” yolculukta arabada Kv bulunması mı problem ???? Böyle konularda hep Kv kızarım. Ancak burada sizi anlamak imkansız yani
Teşekkürler. Ancak ablama gitme fikri benden çıkmadı zaten. Eşim de bir yerlere gidelim bari o zaman ablana gidelim dedi. Onu suçlu hissettirecek hiçbir şey söylemedim elbette. Kendisi de memnun değil annesinin bu tavrından. Tabi anlıyorum burada yazdığım kadarını biliyor herkes ama kvnin bir eli bir gözü daima bizim yuvamızda. Beni kullanarak eşimi kontrol etmeye kalktı defalarca. Yapamadığı için deliriyor. Evde olup biteni öğrenmek için çıldırıyor adeta. Ben mesafeliyim zaten. O nedenle yuvamdan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ancak bazı durumlarda engel olamıyorum gördüğünüz gibi.Sirf esinizin annesi ilk yolculugunuza zeval getirecek diye balayinizi iptal edip, ablaniza gitmek istemeniz karsisinda esiniz ne dusunuyor acaba? Kadin sadece yolculukta yaninizda olacakti, kocanizin annesi sonucta ya adam ne diyebilir ki o durumda. Bunu bile ilk yolculugumuz olacakti ama diye reddedip, esinizide kendisine suclu hissettirip ablaniza gitmeye ikna etmissiniz. Cok prensesce davranislar gercekten. Istemiyor alabilirsiniz, kesinlikle saygi duyuyorum ama bunuda siz kibar bir sekilde soyleyebilirdiniz. En ufak konuda esinizi annesiyle yuzyuze getirirseniz, kadin zaten size karsi tavir takinir, istediginiz kadar ama ben kirmak istemiyorum deyin. Gercekten kotuluk gormedikce bastan tavrimi takinayim dusuncesiyle sert olmayin bence. Belki irrite edici ama buyutulecek bir sey degil zaten daha cok yenisiniz evliliginizde. Bastan kayinvalidenizi kabullenin, esinizin annesi saygi duyun. Gercekten ciddi anlamda can sikici olmadikca cok problem etmeyin, evliliginize yansir hic geregi yok.Allah baska dert vermesin, mutluluklar dilerim.
Teşekkürler. Ancak ablama gitme fikri benden çıkmadı zaten. Eşim de bir yerlere gidelim bari o zaman ablana gidelim dedi. Onu suçlu hissettirecek hiçbir şey söylemedim elbette. Kendisi de memnun değil annesinin bu tavrından. Tabi anlıyorum burada yazdığım kadarını biliyor herkes ama kvnin bir eli bir gözü daima bizim yuvamızda. Beni kullanarak eşimi kontrol etmeye kalktı defalarca. Yapamadığı için deliriyor. Evde olup biteni öğrenmek için çıldırıyor adeta. Ben mesafeliyim zaten. O nedenle yuvamdan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ancak bazı durumlarda engel olamıyorum gördüğünüz gibi.
Okuduğunuzu anlamakta problem çekiyorsunuz sanırım. Kalbiniz çok kötü demek sizin haddinize mi acaba hanımefendi? Benim içim de kalbim de tertemiz. Evet ben de anne olacağım ancak çocuğumun benden ayrı bir birey olduğunu unutmayacağım.Sırf balayınızı sadece yol arkadaslığı yapıcak kayınvalide için erteliyorsunuz ama ablanıza gidip kalabilşyorsunuz kalbiniz çok kötü ne olur arabada gitse sizinlemi kalcaktı sanki basbasa olmak isitıyorsunuz ama ablanıza gidebiliyorsunuz eşiniz şimdi he hı der üç gün sonra basınıza vurur bu yaptıklarınız kalbinizi temiz tutun yarın sizde anne olcaksınız
Sirf esinizin annesi ilk yolculugunuza zeval getirecek diye balayinizi iptal edip, ablaniza gitmek istemeniz karsisinda esiniz ne dusunuyor acaba? Kadin sadece yolculukta yaninizda olacakti, kocanizin annesi sonucta ya adam ne diyebilir ki o durumda. Bunu bile ilk yolculugumuz olacakti ama diye reddedip, esinizide kendisine suclu hissettirip ablaniza gitmeye ikna etmissiniz. Cok prensesce davranislar gercekten. Istemiyor alabilirsiniz, kesinlikle saygi duyuyorum ama bunuda siz kibar bir sekilde soyleyebilirdiniz. En ufak konuda esinizi annesiyle yuzyuze getirirseniz, kadin zaten size karsi tavir takinir, istediginiz kadar ama ben kirmak istemiyorum deyin. Gercekten kotuluk gormedikce bastan tavrimi takinayim dusuncesiyle sert olmayin bence. Belki irrite edici ama buyutulecek bir sey degil zaten daha cok yenisiniz evliliginizde. Bastan kayinvalidenizi kabullenin, esinizin annesi saygi duyun. Gercekten ciddi anlamda can sikici olmadikca cok problem etmeyin, evliliginize yansir hic geregi yok.Allah baska dert vermesin, mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?