Kaçan kovalanır mı ben çok yoruldum..

Daha çok başındasınız ben biraz bekle derim
Ha bi ilişkiye başlamıssınızdır aradan zaman geçmiştir tabi o zaman bişeyler yaparsın onun için yapmalısında bende suan aynı sorunları yaşıyorum.
Ama daha tam bir ilişki olmadan bi kere hoşlandıgını belli etmen yeterli bence

Yeni tanıştığım biri var iki kez görüştük yine şehirdışına gitti.tamam iyi hoş güzel şeyler yazıyo arkadaştan öte ama son günlerde yoğunmuş yazmıyo.ben yeteri kadar ilgi gösterdim.ama artık kimsenin Bu halini çekemeyecek kadar Yorgunum.siz olsanız ne yaparsınız?bir de onu gözümde o kadar büyütüyorum ki..sürekli sosyal medyada takip ediyorum.bir arkadaş dedi ki ilgi göster yoksa kaparlar bu çocuğu..bu mudur yani? Çok bunaldım sürekli düşünmekten...
Kaparlarsa kapsınlar.Kendi değerini bu kadar düşürme.İlgiyi o göstersin.Çok üstüne düşmenin anlamı yok

bir insan bir şeyi istese mutlaka ama mutlaka yapar yani eğer isteseydi yazardı bunlar hep bahane. bırakın kim kapıyorsa kapsın.

Aşk itelemekle olmuyor maalesef. Benimde öyle bir olayım oldu. O kadar çok yorulmuştum ki... onunla buluştuğum zamanlar da bile hemen ayrıldığımızda kendimi evde bulup hemen yorgunluktan uyuyordum kendim gibi olamıyorsunuz onun yanındayken nasıl daha mutlu edebilirim diyip duruyordum

Back
X