kaçan kovalanır ama ne zamana kadar? yok mu bunun bir sonu? hoşlandığım bir insan(diğer topiğimi takip edenler bilir) önce bana bakıp duruyordu, hep benimle ilgileniyordu. ama ben de ona ilgimi gösterdikten sonra o kendini geri çekti. yok mu bunun çaresi, ilgisini çekmenin tek yolu, kendini geri çekmek mi?:26:
kendini azıcık geri çek, arada bi telefonunla birilerinle mesajlaş, ona bakma, konuşmak için yanına geldiğinde başkasıyla ilgilen...
anında tepene gelir
gerçi kelin merhemi olsa başına sürermiş ama, aldatılan birinden tavsiyeler işte....
sana diyeceğim tek şey, hiç bişey olmamış gibi davran
o cep telefonu mesaj olayını ise muhakkak yap
bir gün dayanır anca
ikincii gün yanında biter
ama ilişkiye başladığınız anda da sakın ipleri ona verme
hep kaçan sen ol
sana diyeceğim tek şey, hiç bişey olmamış gibi davran
o cep telefonu mesaj olayını ise muhakkak yap
bir gün dayanır anca
ikincii gün yanında biter
ama ilişkiye başladığınız anda da sakın ipleri ona verme
hep kaçan sen ol
ilgisini gercekten kaybetmisse yaptigin cogu sey onun sadece egosunu tatmin etmekten baska bir ise yaramayacak. Kaldi ki senden hoslaniyor olsa hazir sende ilgi gostermisken ustune gider birseyleri baslatirdi. Hem boyle taktikler vs anca filmlerde ve kitaplarda ise yariyor. Kacan & kovalayan iliskilerde de mutlu son yoktur bunu da unutmayin. Seven insan kacmaz
ah canım benm ya boşver zamana bırak demiştm.üstüne gittikçe işte böyle havalanır kaçar.sıkılmadın mı hala onun peşinden koşmaktan?seven insan onun yaptığı gibi yapmaz.gözlerini aç artık,etrafına bak.kendi kendini üzme boşuna.
ah canım benm ya boşver zamana bırak demiştm.üstüne gittikçe işte böyle havalanır kaçar.sıkılmadın mı hala onun peşinden koşmaktan?seven insan onun yaptığı gibi yapmaz.gözlerini aç artık,etrafına bak.kendi kendini üzme boşuna.
hep öyle diyorsun fakat hala beyninden atamamışsın.belkide sana onun bu kadar ulaşılmaz olması cazip geliyordur.sonuçta herkesin hayatında platonik bir aşkı olmuştur.zaman gerçekten her şeyin ilacı.boşverrr yaa bırakk ne hali varsa görsünnnn.yeni ufuklara yelken aççç şekerimm:)
26 yaşında birini (akıl yaşı da o civar bir şeyse) telefonla uğraşarak etkileyemezsin sadece sevgilisi var dedirtirsin.
yoluna bak hiç ilgilenme ama bunu taktik olsun diye yapma. eğer gönlü sende varsa döner gelir,konuşur. derdini konuşarak anlatır.ilkokul çocukları gibi uzaktan uzağa süzerek değil
26 yaşında birini (akıl yaşı da o civar bir şeyse) telefonla uğraşarak etkileyemezsin sadece sevgilisi var dedirtirsin.
yoluna bak hiç ilgilenme ama bunu taktik olsun diye yapma. eğer gönlü sende varsa döner gelir,konuşur. derdini konuşarak anlatır.ilkokul çocukları gibi uzaktan uzağa süzerek değil
haklısın galiba... hem de çok haklısın.. artık kendimi kasmıycam,, rahat olucam, düşünmiycem.. eğer gönlü varsa zaten benim ilgimin kesildiğini görünce gelicektir.. gelmiyorsa da beni sevmeyenle işim olmaz zaten..