- Konu Sahibi hayalet_39
-
Allah sizi bundan sonraki hayatınızda mutlu etsin.İnşaallah ailenizle tam anlamıyla barışırsınız.
Onların içindeki bu kırgınlık, evinden kızlarını çıkaramamak v.s Neden yaptınız bilemiyorum ama aileniz için çok zor olsa gerek..
Peki kaçarak evlenmeyi tavsiye ediyor musunuz ?
Size negatif getirileri ne oldu ? Hiç eşiniz ve ailesi tarafından yüzünüze vuruldu mu ?
Arkanızda ailenizin olmadığı bir evlilik zor mu ? Kendinizi yalnız ve sahipsiz hissettiniz mi ? Bugun olsa yine aynı şekilde mi evlenirsiniz ?
Aslında bunlarıda anlatsanız , kaçmayı düşünenenler için belkide bir vazgeçiş olur..
Şuan tam denk geldi konunuz.Yanımda kaçmayı düşünen bir arkadaşımla okuduk başlığınızı.
Ya sabırBende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Bak şimdi, o koşa koşa kaçtığınız kocaların bilinç altında söyle bir şey oluşuyor "Ailesini benim için ezen beni de başkası için ezer.". Zaten normal heriflere kaçsanız böyle bir sorununuz olmaz, ama normal herif de ailenizin ağzından girer burnundan çıkar sizi o kapıdan gelinlik ile çıkarır, aleme rezil etmez.Bende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Bi erkeğe ailenizi kendinizi rezil rüsva ediyosunuzBende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Diyo ki bana da tavsiye eder misiniz? Sanki arap sabunu tavsiyesi veriyolar.Ya sabır
Çanakkalelilerde adet böyle galibaBende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Koca buldum mu aman bırakma kaç git. Üç gün sevişir hevesinizi alırsınız sonra görürsünüz dünyanın kaç bucak olduğunuBende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Tutamıyoruz gençleriYa sabır
Tarifini alıyor ona göre yapacak belkiDiyo ki bana da tavsiye eder misiniz? Sanki arap sabunu tavsiyesi veriyolar.
Sevişmek için Çanakkaleden Çoruma gitmekKoca buldum mu aman bırakma kaç git. Üç gün sevişir hevesinizi alırsınız sonra görürsünüz dünyanın kaç bucak olduğunu
Kaçmanın tavsiyesi ilk defa görecemBarıştığım mi? Bana da tavsiye verir misiniz
Hem de Çorum’aÇanakkalelilerde adet böyle galiba
Ulen insan o güzelim memleketi bırakıp kaçar mı
Bildiğin A101 sabunun10 telaDiyo ki bana da tavsiye eder misiniz? Sanki arap sabunu tavsiyesi veriyolar.
Bari kaçıyosun Muğlaya falan kaç yaHem de Çorum’a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?