Kaçarak evlenen bayanlar buraya :(

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
ben Ç.kaleden Kırklareli'nin bir köyüne kaçarak evlendim.2 sene oldu ama kırgınlıklar var biraz.eşim çok iyi biri.bir tek memleketimden uzaktayım diye zorluk çekiyorum.benim gibi kaçarak evlenenler var mı?varsa ailesiyle arası nasıl?

Allah sizi bundan sonraki hayatınızda mutlu etsin.İnşaallah ailenizle tam anlamıyla barışırsınız.

Onların içindeki bu kırgınlık, evinden kızlarını çıkaramamak v.s Neden yaptınız bilemiyorum ama aileniz için çok zor olsa gerek..

Peki kaçarak evlenmeyi tavsiye ediyor musunuz ?
Size negatif getirileri ne oldu ? Hiç eşiniz ve ailesi tarafından yüzünüze vuruldu mu ?
Arkanızda ailenizin olmadığı bir evlilik zor mu ? Kendinizi yalnız ve sahipsiz hissettiniz mi ? Bugun olsa yine aynı şekilde mi evlenirsiniz ?

Aslında bunlarıda anlatsanız , kaçmayı düşünenenler için belkide bir vazgeçiş olur..

Şuan tam denk geldi konunuz.Yanımda kaçmayı düşünen bir arkadaşımla okuduk başlığınızı.

Eşim ve ailesi hiçbir zaman yüzüme vurmadılar.bugün olsa aynı şekilde evlenir miydim?tabiki hayır.kaçmamın bir sebebi boşanmış ailem yüzünden birde annemin aşırı sinirli hali.eşim defalarca tanışmak istedi.ama annem kırklarelili olduğunu öğrenince çingene diye önyargılı davradı ki hiç alakası yok.kaçmak isteyen arkadşına tavsiyem sakın ha kaçmasın.nedeni basit örnekle açıklayayım;bir gelin arabası görünce için burkuluyor kaçarak evlendiğin için hep bıynun bükük oluyor.ne bileyim en basitinden çeyizini alamıyorsun.eşinin ailesinde birşey talep edemiyorsun.SAKIN SAKIN KAÇMAYIN. size bir tavsiye daha sakın uzak yere gitmeyin.gitseniz bile en fazla 1 saat uzaklığa gidin.ben 6 saat uzağa gittim.buradaki elinler anneleriyle istediği zaman görüşüyor.en zoru bayramlarda onları anne kız birarada görünce içim burkuluyor memleketimde iş olanağı olsa bi dakika durmam giderim çünkü eşimde razı benimle gelmeye ama yok işte

Benim 15 subatta nikahim var kacmak zorunda kaldim kacarak evlenen biri ailesi ile nasil baristi anlatabilir mi

Bende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Bak şimdi, o koşa koşa kaçtığınız kocaların bilinç altında söyle bir şey oluşuyor "Ailesini benim için ezen beni de başkası için ezer.". Zaten normal heriflere kaçsanız böyle bir sorununuz olmaz, ama normal herif de ailenizin ağzından girer burnundan çıkar sizi o kapıdan gelinlik ile çıkarır, aleme rezil etmez.

Bende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Bi erkeğe ailenizi kendinizi rezil rüsva ediyosunuz
Hadi cicim ayları iyi davranıyo olsun
Eni sonu yüzünüze vurulucaktır bu durumu
Yazık

Koca buldum mu aman bırakma kaç git. Üç gün sevişir hevesinizi alırsınız sonra görürsünüz dünyanın kaç bucak olduğunu
Sevişmek için Çanakkaleden Çoruma gitmek
Ben hayırlı bir sebep bulup Çanakkaleye kaçma peşindeyim millet bırakıp kocaya kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…