- 13 Ocak 2020
- 46.313
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.010
- 598
- 33
- Konu Sahibi hayalet_39
-
Bohçayı nasıl bağladınız carşaf mı sarkıttınız pencereden diyerekten diyosunnTarifini alıyor ona göre yapacak belki
Tabi otobüs uçakBohçayı nasıl bağladınız carşaf mı sarkıttınız pencereden diyerekten diyosunn
Uzerinde beebk olan a101deki miydi o güzel bakBildiğin A101 sabunun10 tela
Benim kocişim Çingane mi şimdi?Eşim ve ailesi hiçbir zaman yüzüme vurmadılar.bugün olsa aynı şekilde evlenir miydim?tabiki hayır.kaçmamın bir sebebi boşanmış ailem yüzünden birde annemin aşırı sinirli hali.eşim defalarca tanışmak istedi.ama annem kırklarelili olduğunu öğrenince çingene diye önyargılı davradı ki hiç alakası yok.kaçmak isteyen arkadşına tavsiyem sakın ha kaçmasın.nedeni basit örnekle açıklayayım;bir gelin arabası görünce için burkuluyor kaçarak evlendiğin için hep bıynun bükük oluyor.ne bileyim en basitinden çeyizini alamıyorsun.eşinin ailesinde birşey talep edemiyorsun.SAKIN SAKIN KAÇMAYIN.size bir tavsiye daha sakın uzak yere gitmeyin.gitseniz bile en fazla 1 saat uzaklığa gidin.ben 6 saat uzağa gittim.buradaki elinler anneleriyle istediği zaman görüşüyor.en zoru bayramlarda onları anne kız birarada görünce içim burkuluyor memleketimde iş olanağı olsa bi dakika durmam giderim çünkü eşimde razı benimle gelmeye ama yok işte
Keşke ben de çingane olsaydım.Benim kocişim Çingane mi şimdi?
Valla ben Kırklareli gelini olmakla onur duyuyorum.Herhangi jir cingenliklerini görmedim şu ana kadarKeşke ben de çingane olsaydım.
Keşge gorseydin işte daha eğlenceli keşggeeValla ben Kırklareli gelini olmakla onur duyuyorum.Herhangi jir cingenliklerini görmedim şu ana kadar.
Oğlum burası Çorum, gelirsem oraya ........Hem de Çorum’a
Bende trakyalıyım çingeneler ayrı trakyalılar ayrı çingene her yerde var Türkiyenin en modern kısmı kadına şiddet çocuklara hayvanlara tecavüzün olmadığı kadınların gece iç çamaşırıyla bile gezse sağ salim evine gelebileceği yer gurur duyarımBenim kocişim Çingane mi şimdi?
Çanakkale'de çok var,neden Kırklareli onu anlamadımBende trakyalıyım çingeneler ayrı trakyalılar ayrı çingene her yerde var Türkiyenin en modern kısmı kadına şiddet çocuklara hayvanlara tecavüzün olmadığı kadınların gece iç çamaşırıyla bile gezse sağ salim evine gelebileceği yer gurur duyarım
Koca buldum mu aman bırakma kaç git. Üç gün sevişir hevesinizi alırsınız sonra görürsünüz dünyanın kaç bucak olduğunu
Kaçma ablacımBende çanakkaleliyim. Sanırım bende kaçarak evleneceğim Çoruma
Seks?Kaçma ablacım
Bak burada insanlar sana tavsiye vermiş
O kaçtığın adamla ne olacak sanki
Evleneceksin de ne olacak
7/24 sevişen moduKüçüklüğünden beri evlenme hayali ile yanıp tutuşan bir komsu kızı vardı evlendi aradan bikac ay geçti diyor ki pek bi albenisi yokmuş ? Neyin albenisi yokmuş pardon dedim ? O isin işte ne sanıyorlar bazıları acaba
Onu evlenmeden de yapıyorlar artık
Işfe bunlar uzak mecbur kaçıyolarOnu evlenmeden de yapıyorlar artık
Sexting?Işfe bunlar uzak mecbur kaçıyolar
Yeter mi ayol yanıyolarmışSexting?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?