- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
ben kadere inanırım,kaderinde o adamla evleneceğin çocukalrının babası olacağı varsa ...
allah bomasın mutluluğunuzu bi ömür boyu..
benim tek diyeceğim kuzenimhabersi koymuş diyorsunya ben çok bozulurdum resimleride senden habersiz çekmiş ozaman?
ozaman neden şaşırıyor ben koymadım haberim yok diyor biri benim evimin en mahrem yeri banyosundan yattığım yatağa kadar çekecek nete koyup paylaşacak insanlar buna bakıp yorum yazacak sonra ben bozulmayacam okadar geniş değilim ben aranızda daha önc konuştuyanız buraya gelip gidiosanız o başka ama kuzenin dediine göre haberi yok vs. ben kaçmasına evlenmesine hiç yorum yapmıyorum allah ayırmasın evindede güle güle otursun herkz kndi hayatını yaşar bize düşmez yargılamak nasihat başkadır
Bakmıyordum buraya konuyu ben açmadığım için unutmuştum açıkçası. Öncelikle bu konunun açıldığından haberim dahi yoktu birden karşıma evim çıktı kuzenim koymuş. Yani başlıkla da herhangi bi alakam yok :) Annemde kocamda destekti evet. Benim kaçma sebebimi bende bilmiyorum. Eşim okumamı istemiyordu sanırım. Yani gitme demiyordu ama ben biliyordum düşündüklerini. Annemde kesinlikle taviz vermiyordu gideceksn diyordu. ben sevgili olduktan sonra ders çalışmamıştım hiç ve LYSden düşük alıcaktım sonra annem kıyameti koparcaktı fln fln bende kaçtm :)
nlayışı kıt dediğin için koyuyorum anlayana dediğimi nereye getirdin burda herkez istediğini paylaşır banane mahremden vs. mahrem benimdir ben istediğim sürece paylaşırım paylaşanlarada bakarım evimi değişsem yada fikir almak istediğim birşey olduğunda bende paylaşırım ne alaka? benim demek istediğimi anlayşı kıt olmayanlar anladı bile
hayırlı olsun .
acaba mutfak halınızın markası nedir?
mutfagını güzel olmuş
ben kadere inanırım,kaderinde o adamla evleneceğin çocukalrının babası olacağı varsa ...
allah bomasın mutluluğunuzu bi ömür boyu..
benim tek diyeceğim kuzenimhabersi koymuş diyorsunya ben çok bozulurdum resimleride senden habersiz çekmiş ozaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?