kaçarak evlenen kuzenımın gelın evi:))

ben kadere inanırım,kaderinde o adamla evleneceğin çocukalrının babası olacağı varsa ...
allah bomasın mutluluğunuzu bi ömür boyu..
benim tek diyeceğim kuzenimhabersi koymuş diyorsunya ben çok bozulurdum resimleride senden habersiz çekmiş ozaman?

ne alaka yaa resımlerı ceken kendısı kusura bakma ama bızde oyle bozulma olmaz:)

ozaman neden şaşırıyor ben koymadım haberim yok diyor biri benim evimin en mahrem yeri banyosundan yattığım yatağa kadar çekecek nete koyup paylaşacak insanlar buna bakıp yorum yazacak sonra ben bozulmayacam okadar geniş değilim ben aranızda daha önc konuştuyanız buraya gelip gidiosanız o başka ama kuzenin dediine göre haberi yok vs. ben kaçmasına evlenmesine hiç yorum yapmıyorum allah ayırmasın evindede güle güle otursun herkz kndi hayatını yaşar bize düşmez yargılamak nasihat başkadır

arkadasım anlamak ıstemıyorsun sanırım burda herkes evını banyosunu paylasıyor ben paylasıncamı nahmarem oluyor ....bu arada anlamakta zorluk cektıgınız ıçın tekrarlıyorum resımlerı kendısı cektı ben degıl

nlayışı kıt dediğin için koyuyorum anlayana dediğimi nereye getirdin burda herkez istediğini paylaşır banane mahremden vs. mahrem benimdir ben istediğim sürece paylaşırım paylaşanlarada bakarım evimi değişsem yada fikir almak istediğim birşey olduğunda bende paylaşırım ne alaka? benim demek istediğimi anlayşı kıt olmayanlar anladı bile

sıze cvp verme geregı bıle duymuyorum kapasıte meselesı:)))

Resimleri ben kendim çektim faceye koydum. Kuzenim ordan almış buraya koymuş. Bende buraya eklicektm ama üşeniyordm iyi olmuş o yapıvermiş :)

biz edirneliyiz bizim buralarda da kızlar kaçıyorlar kız kaçtı mı artık önüne gelen konuşur bilen de bilmeyen de bu çok uzun yıllar hep devam eder.evet yıllarca devam eder sürekli laf söyleyen olur.kaçtıysan herşeye laflara katlancaksın söylesinler dursunlar sen bildiğinden şaşma sana kaçmak doğru bir çözüm geldiyse kaç gitsin:)ben 6 seneden beri nişanlımla sevgiliydik ulu orta gezdim karşılarına çıktım herkesin en çok laf söyleyebilecek olanların gözlerinin önünde gezdim kimse laf söylemedi.yani kaçtıkça kovalarlar dır dır dır dedikodu birsürü laf oyüzden bizde bekledik yavaş yavaş hazırlıkları yaptık evleniyoruz ama bence hiç bir kız kaçmak istemez...

maşallah hakıkaten herbısyeı tam olmuş gule gule otursun bızım burda kacan kıza bı ığne bıle almazlarmış eskıden sımdı ole kacan eden yok o yuzden bılemıycemm ama mutluluklar kuzenıne

ev güzelmiş allah güle güle oturmayı nasip etsin ama anlamadığım kızın kaçarak evlendiğini neden vurguladın

allah nazarlardan saklasın harika evi.inş.mutlu olur arkadaşın hep.mutfaga bayıldım.
muftak şıklıgı çok önemli benim için ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…