kaçarak evlenen kuzenımın gelın evi:))

birincisi evin gayet güzel canım benim Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin.. tabi herkes sormuş kaçmışın da her şeyin tam olmuş falan filan.. bende sormıyayım felan diyordum ama yine bu konu gözüme takıldı... hadi mobilyayı süs eşyalarını tülü perdeyi halıyı oğlan tarafı aldı diyelim... vitrinin içindeki bardak takımından tut da tezgahın üstündeki baharat takımına varana kadar bu kadar detaylı kız çeyizi döşer gibi mutfak gereçlerini de mi kocana aldırdın yoksa... dantellerini örtlerin bile var .. .. bunlar kızın çeyiziyle gelen şeyler ya genelde.. yani eğer sen kocana dantel felan da aldırmaya ikna ettiysen bravo diyorum başkada bir şey demiyorum erkeklere en saçma gelen şey bu örtüler sonuçta ... yani dünya üzerinde böyle bir koca varmıdır sırf merakımdan soruyorum inan sakın beni yalnış anlama yani aklım almadı da bir türlü..??? :44:

sana çok çook mutluluklar diliyorum canım.. inşaallah hep böyel mutlu olursun...

ben kaçarak evlensem ailem bana asla böyle bi destekte bulunmaz valla.sen iyi insanla evlenmişsin canım maşallah.değerini bil yani.bu devirde kimin kırk günde evi olur ki böyle dörtdörtlük.Allah mesut etsin inşallah huzurla kullanırsın güzel eşyalarını.Mutfağına bayıldım canım

mutfak ile salonuna bayıldım,oturma odası mor rengi biraz göz yoruyor gibime geldi ama kendi zevkin,rabbim utandırmasın,bir ömür boyu mutluluklar tatlım

ee ev işlerini yapabiliyor musun artık alıştın mı:)

Teşekkür ederm :) Benim 1 ayda bi kamyon dolusu çeyizim yapıldı. Annem babannem zaten dantel örüyordu hep. Öyle havlu olsun yastıklar mutfak dantelleri felan olsn hepsi vardı. Ama tabak çanak süsler gibi şeyler yoktu. ANACım sağolsn tek başına heeepsini aldı. Küreğim gırgırım çamaşır ipim mandallarım da dahil olmak üzere. Herşeyden 2şer 3şer var bende yeni yeni :) Allah razı olsun 1 annemden 2 kocamdan.

çok güzel bir ev güle güle otursun,özelllikle mutfak çok hoş,kırmızı mutfaklara bayılıyorum,allh ömür boyu mutlu etsin inşallh

GERÇEKTEN BEĞENDİM EVİNİ... iyiki kaçarak evlenmişsin yoksa bu kadar güzel yapamazdınız herhalde

Mutfak ve mor oda :) çok tatlı olmuş.. Allah bir ömür boyu huzurla oturmayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…