İnat yapıp kızını sevdigine vermeyenler var peki o durumda ne yapacağız?
Direniyorum.. direniyorum babama karşı.. Bir çıkar yol..
Kaçmak istemiyorum elbet ama bir çıkar yol..
2012 yılının konusu kardeş hortlatmayın şu eski konuları git kendine konu açBenimde yasim 25 univ mdzunuyum o lise ve esnaf diyr vermiyor babam sevgili olayrina karsi bagnaz biri iki senedir vermiyo bes yillik iliskim var kacmayi dusunuyoruz yasim abes mi diyr dusunuyordum bende
Vazgeçme sakın. Baban nefsani konuşuyo anlaşılan. Benm babamda öyleAma bes yillik iliskim var aile yaoilarimiz bile uygun oyleki kafa yaoilarimiz da cok uygun bes yilda daha bi kotu sozunu vebsaygisizligini isitmedim en basiti sabahlari ise giderken uyandiririz birbirimizi sirf lise mezunu esnaf evi vs yok ben univ mezunuyum diye babam esnafa univ mezunu kizini vermis diye kendime guldurtmem demedi yuzunden beni rabbimin hediyeso diye seven sevdigimden vazmi geceyim
kaçarak evlendim, ben kaçmadım gerçi, zaten yalnız yaşıyordum, eşim benim evime geldi.dolayısıyla ben eşimi kaçırmış oluyorum...keşke kaçırmasaydım, ne mutluydum ozamanlar, onun ailesi halen kabullenmedi, benim ailem eşimi seviyo, benim babam tepki vermedi, eşimin babası sinir krizine girdi, biraz saçma bi hikaye...kızlar hep aklıma takılır bu tür sorular
herkese göre degişir elbette ama hani aile rızası olmadan evlenenler mesela su an da mutlu musunuz?
iyi ki de evlendım dıyen var mı?
Çevremde kaçarak evlenen kim varsa sonucu çok mutsuz biten ya da zoraki süren evlilik belisim tabiki istisnası da vardır ama ben daha köşeyi dönmeden ağlamaya başlarım meselakızlar hep aklıma takılır bu tür sorular
herkese göre degişir elbette ama hani aile rızası olmadan evlenenler mesela su an da mutlu musunuz?
iyi ki de evlendım dıyen var mı?
Oyledir tabi kuzum. Allah telli duvakli gelin olmayi nasip etsin herkese. Zordur kesin.Çevremde kaçarak evlenen kim varsa sonucu çok mutsuz biten ya da zoraki süren evlilik belisim tabiki istisnası da vardır ama ben daha köşeyi dönmeden ağlamaya başlarım mesela
Sevgili olayina babam karsi ona seviyorum demek kacmakla es deger o yuzden diyemem sadece gordum begendim bi goruseyim dedim diye beni o oglan icin satti rizan yoksa rizam yok baba demedi vs demis kendime guldurmem esnaf okumamisa kiz verdi diye dediVazgeçme sakın. Baban nefsani konuşuyo anlaşılan. Benm babamda öyle
Napcm bilmiyorumVazgeçme sakın. Baban nefsani konuşuyo anlaşılan. Benm babamda öyle
Ben suan nisanliyim benimle alakali degildi konu.Neden istemıyo babanız
Sevgili olayina babam karsi ona seviyorum demek kacmakla es deger o yuzden diyemem sadece gordum begendim bi goruseyim dedim diye beni o oglan icin satti rizan yoksa rizam yok baba demedi vs demis kendime guldurmem esnaf okumamisa kiz verdi diye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?