Kaçarak evlenmek...

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
merhaba arkadaşlar sizce kaçarak ailesinin rızasının almadan evlenen bi bayanın eşinin duyguları ve zaman içinde davranışları ,normal yollarla aile rızasını alarak evlenen bi bayanın eşinin davranışlarıyla ve hissettikleriyle bi farkı olurmu zamanla...

yazdigini anlamakta zorlandim biraz.... ama olur esin gidicek bir yerinin olmadigini düsünürse sana kolayca resti cekebilir" bu bir olasilik yani"

bu konuyu kendime dayanarak açmadım bu arada yada normal yollarla evlendim ben :) sadece merak fikirlerinizi almak istedimm çevremizde böyle olaylar çok çünkü

olur tabii. eş,zaten kaçarak evlendi,geriye dönecek yüzü yok,aileside istemez diyerek,karısını devamlı ezebilir,şiddet uygulayabilir,üstünde tahakküm kurabilir. yani,,herşeyi yapabilir hatta bir köle olarak eve hapsedebilir sokağa çıkarmayabilir ,devamlı aşağılayabilir,herşeyine karışabilir vs vs vs. tabii eş var ,eş var. hepsi böyle değil.
ama içinde psikopatlık olan yada, hükmetme güdüsü olan ,bencil ve sadece benim dediğim olacak diyen,kadını 2ci sınıf bir yaratık olarak gören ,adamlar bunu yapar.

Adamın kişiliği bozuksa davulla zurna ile evlenip de eşine hayatı zehir edebilir..
Gidecek yeri yokmuş,ailesinin yüzüne bakamazmış vs. vs. bu masallara kendimiz inandığımız sürece semer vuran çok olur..
Herkes önce kendi başına ayakta durmayı bilmeli..
Adam aileme göre değil bana olan saygısından hareketlerine çeki düzen vermeli...

ben kacarak evlendım
eşim benı hıcte ezmedı
savundu aılesıne karsı korudu baş tacı yaptı.
heryere gıderdım tek basıma,calısmadım ama her ıstedıgımı aldım.kısıtlamadı.başımaa kakmadı.bırgun olsun benı utandırmadı,allah razı olsun.baskı yapmadı.gıdecek yerıın yok demedı.
bana hep saygı duydu sevgısınınde gıderek arttıgını soyledı hala da soyler.3yılımız bıtecek yakında.
ve butun aılesını yerı geldı benım ıcın karsısına aldı.arkadas gıbıyız bız hala kalplerımız tıtrer bırbırımızı gorunce.allaha sukur bu 3 yıl ıcınde ne bır tokadını yedım ne bır hakaretını duydum.aksıne hep yuceltır over benı.eksı yanlarımı da soyler tabı.hıc kavga etmedık sukurler olsun.konusarak hallettık herseyı.
1 ay sonra bır oglumuz olacak kısmetse...rabbım daım etsın bu huzurumuzu...
okypete dedıgın dogru.kotu ınsanlarda cok...benım evlılıgımde farklı olabılırdı.evlılık ısı tamamen kumar...
ama kotu davranacak olan ıster davul zurnayla yapsın evlensın gene yapar.
bekarsın sanırım
rabbım hep ıyılerle karsılastırsın,yuzun hep gulsun...
ve lutfen tam tanımadan guvenmeden kımse kacmasın.
sonucu cok can acıtıcı olabılıyor bazen

umarım hep böyle kalır ama çocuk olunca çok şey değişiyor o romantik havadan eser kalmıyor!!

ne güzell canım benim bbi ömür boyu mutlu ol inşşlh yanlış yapıpta kaçan herkezde böyle mutlu huzurlu olsun inşşlhh

erkeğin karekterine bağlı yani resmen ,piyango:ecrin_bebek:

tesekkur ederım ema cnm...bızım askımız yerını coktan sevgıye bıraktı...sevgı daha yucedır.yoksa hayat boyu pomantıklık olmaz kı!arada gulup eglenmek lazım
eeeeessss yanlıs yaptıgıma ınanmıyorum
aılem vermedı benı,
hemde hıc tanımadan muhabbet etmeden
sırf memleketı bızım memleket degıl dıye
ha evet bır yanlıs bulup gorup soyleselerdı dusunurdum
ama tek sorun bızım memleketten olmaması ıdı
ne kısılıgı ne ısı nede baska sey

iş ailelere düşüyor aslında. kızları kaçsada, onları dinlemese de ,yanlış yapsada o ,onların canı,biricik kızları. affetmeliler.
ve artık bu ev sana kapalı dememeliler.
kızım ,sen istedin ama ne olursa olsun,yanlış yapsanda ,yanlışını anlasanda,adam seni mutsuz ederse,bu kapı her zaman sana açık. sen evlenince evlatlıktan çıkmıyorsun kaçsan bile. sen,ölene kadar bizim yavrumuzsun. istediğin an,acı çektiğin an,yaşadığın ne olursa olsun,bize dönmek istersen ,bu ev seninde evin,biz de , senin annen babanız,istediğin an geri dönebilirsin.
eğer böyle yaparlarsa o ,şansız evlilik yaşayan kız,birden değişen o adamı esas yüzünü görtermeyen o adamı,,gönül rahatlığıyla bırakıp, ailesine geri, dönebilir.
ama bunlar ,yoksa dayağada katlanıyorlar ,aşağılanmayada,aldatılmayada.
yada aile hayır derse,bu sefer daha farklı yanlışlar yapıyorlar kocadan kurtulmak için. ya birini bulup kurtuluş diye onla gidiyorlar.,yada dahada kötüsü.yada o acılara ömür boyu katlanıyorlar.
bu nedenle ailelere anne ve babaya bu bilinci vermek gerek. .

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim canım.
sende ömür boyu mutlu ol. evliliğinden mutsuzluk kavramı hiç geçmesin. hep yüzün gülsün inşallah.

canım yanlıs anladınn senin gecerli sebeplerin varmış ben senin için söylemedim bu sözümü günümüzün gençleri en küçük bişeye tanımadıkları insanlara kaçıyorya onlara dedim genel konustum yanlıs anlama canımm

Bence evliliğe 1-0 yenik başlar.
Hele de 18 yaşından hatta 20 yaşından ufaksa büyük aptallık.
bunu savunacak birinin çıkacağını sanmıyorum.
Eşinizle ne kadar büyük bir aşk yaşarsanız yaşayın bir gün bitebilir..
ve o gün kaçarak çıktığınız o eve mahkum kalabilirsiniz.
Düşünüyorum da oğluma bir kız kaçarak gelse,oğlum kız kaçırsa herneyse ..
asla o kıza zerre saygı duymam,ailesini silmiş bir kız benim için kıymetli olmaz.
bir erkeğe bu kadar nasıl güvenilirde kaçılır,büyük cesaret.
aşk demeyin,hepimiz aşık olduk,aşk gider geriye başka şeyler kalır..
kızları kaçan,sonra da kaçtığı yere gelin veren aileleri de boğmak istiyorum.
kızım kaçtıysa bekareti bile bozulsa geri alırım,kızımı kimsenin eline iznim olmadan asla bırakmam.
bekarete vurgum ,gençlerin bunu kullanmasıdır,yanlış anlaşılmasın.
birlikte olup ailelerini evliliğe mecbur bırakıyorlar.
özetle eğitimini yarım bırakıp,ayakları üstünde durmayıp kaçanlara çok üzülüyorum ben..

bende kaçarak evlendim 19 yaşındaydım kaçtığımda ama hiç pişman olmadım bu şans meselesi nasip kısmet çok istedik güzellikle olsun diye eşim aileside aradılar geldiler ama babam istemedi banada sormadı istermisin diye biz söz nişan olsun 3 sene bekleyelim dedim en azından 20mi bitirmiş olurum dedim ama yok dediler bi tanışın aileler görüşsün vermezsen gene verme dediler babm bunuda kabul etmedi yaşımdan dolayı yapamam geri gelirim diye ama şuan çoook mutluyum iyiki evlenmişim hiç evlendim ama evlilik gibi yaşamadık 2 sene dolu dolu yaşadık çocuğumuz oldu o büyüyene kadar kendi isteklerimizi kısıtladık ama bölede mutluyuz güzellikle olsa başka birisiyle evlenseydim bu kadar mutlu olamazdım hem kaynanam hem görümcelerim hem eltilerim çok iyiler kimse kimseye karışmaz kaçtın diyede sen mutsuz olucaksın diye bi kanun yok normal evlenen boşanan çok insan var bunu kaçmakla genellemek yanlış olur yani bunu birazda aileler tetikliyo aile olumlu yaklaşsa bana çok diyen oldu ha kaçtında mutsuz olursun felan filan diyen oldu ha ben şimdi çook mutluyum ama yarın ne getirir bilemem tabiki hep böle olucamında garantisi yok bence bu nasip işi nasıl ne olucanı bilemezsin normallede gitsen eşin eşse adamsa mutlu olursun kaçarakda gitsen bu aynı ben hiç 1-0 yenik başlamadım hatt 2-0 başladım hayata bekarken bu kadr rahat değildim evlendim ama kaçtım diye eşim beni ezmiyo şiddet uygulamıyo hatta el üstünde tutuyo kimsenin beni ezmesine izin vermiyo çocuğumuz oldu sevgimiz dahada arttı dün akşam bana iyiki senle evlenmişim aşkım bidaha gelsem dünyaya gene evlenirdim senle iyi varsın hayatımda bana çocuk verdin dahada çok sevdim seni sevgim dahada arttı dedi ben normal yolla evlenipte mutsuz olan insanlardan dahada mutluyum böle genelleme yapmayın

büyük konuşma ben aptalım evet severek evlendim ve çook mutluyum bi evlilik kurumu kurucam için kaçtım bu yüzden aptalım çok ön yargılısın ben hayata yenik başlamadım kaçarak evlenenler yenikmi başlıyo bunu genelleme normal yolla gidipte eşinden çeken mutsuz olan yokmu onlar hayata yenik başlamış olmuyomu çok yanlış düşünüyosun büyük konuşuyosun bak başına gelir o zamanda gıkın çıkmaz oğlun kız kaçırır sende kabullenmek zorunda kalırsın oğlun sevdi kızın ailesi vermedi ve evlenecem diyo sen karşı çıkarsan ne olucak o sevgisinden vazgeçecekmi sen öle yaparak oğlunun hırsını arttıracaksın mutlu olduktan sonra hayırlı biriyse iyi biriyse neden evlenmezsin sırf kaçtı diyemi bu kız başka bişi gelmemiş ya evlenmek için çook yanlış düşünüyosun :1no2:ben aşk demiyorum sevgi diyorum buna severek evlenmek diyorum bende kaçanlara çok karşıyıdm büyük konuştum başıma geldi ve hep böle büyük konuşsamda başıma gelsekaydirigubbakcemile3o yüzden hiçbizaman asla deme herzamn hayırlısı demek en doğrusu

vereliniortak

evet aslında hiçbi zaman büyük konuşmayacaksın bu bi gereçk ben arkadasın şu bekaret konusunda ailelerin tutumu kısmına hak verdim gerçekten ama aileler cocukları bi yanlıs yapmışş belki pişman bekaret gitti diye namus meselesi yapıp kücücük kızları evlendirmeleri gerçekten mantıksız....kaçma işine gelin tabiki hersey kadre kimi çok güzell bi düğünle evlnirr mutsuz olur kimideee kaçar el üstünde tutulurr bu değişir tabiki...benim demek istediğim eşin gözündekiii değeri değişirmi.hani kimi erkek kolay elde ettim mantıgıyla biliçsizce davranabilirde allah hepinizi dahada mutlu etsin inşşlh

valla tamamen eşin karakterine, kişilik özelliklerine bağlı, olabilirde olmayabilirde....
eşini tanımadığım için bişey diyemem yani, her erkek aynı değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…