Kaçarak evlenmek...

cnm bnde snnle yaşıtım niye bu kdr erken evlenmek istiosun?çok istiosan nişanlan okulunu bitir ama evlilik niye?sevgilin ne iş yapıo nasıl geçinceksniz?

yazdıklarımından bunu nasıl çıkardınız anlamadım. ben kaçarak evlenen birine saygı duymayacağını söyleyen birine yorum yaptım. şu da bi gerçek sizi ailenizden daha çok sevecek biri de olabilir. hayat o kadar kesin cümlelerden ibaret değil

bi ay sonra 18 oluyorum ablacim seviyoruz napalim baska

sakın böyle bir şey yapma bende sen gibi 18 yaşımı doldurup kaçtım ama şimdiki aklım olsa asla o yaşta evlenmezdim allaha çok şükür evliliğim mükemmel ama o yaş evlenilecek bi yaş değil ya helede psikolojin sağlam değilse kaldıramıyosun sadece sevdiğinle evlenmiyosun çünkü onun anası babası ablası kardeşi herkes senden bişeyler bekliyo kendini ezdirmessen fena gelinsindir yok sessizsen zaten yandın herkes tepene çıkar bence önce kendi ayakların üzerinde dur sonra evliliği düşün allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin

Kimse aksiyon olsun diye kaçarak evlenmek istemez. Eğer ailenizin rızasını alabilmişseniz ne mutlu size. a.s Ama herkes bu kadar şanslı olamayabiliyor. ınsan çok seviyorsa ve başka çaresi yoksa ne yapılabilir ki? Açıkçası sırf aile istemiyor diye insan sevdiği kişiyi bırakamaz ki.

Yanlış anlamayın ben hiç yaşamadım bu tarz bir durum, kaçarak evlenmek çok güzel bir şey değil ama bazen tek çözüm yolu olabiliyor.

Hayırlı olsun umarım mutlu olursunuz

hemen evlenmicem... Kactiktan sonra (ki ins boyle biseye gerek kalmaz, buyuk gun bugun babamla son defa konuscam) ailemi aricaz ya nisanlanmamiza izin verirsiniz yada donmeyiz birdaha diyecez....

hemen evlenmicem... Kactiktan sonra (ki ins boyle biseye gerek kalmaz, buyuk gun bugun babamla son defa konuscam) ailemi aricaz ya nisanlanmamiza izin verirsiniz yada donmeyiz birdaha diyecez....

canim sevmek sevilmek cok guzel bir duygu ama sence evlenmek icin 18 yas erken degil mi?once kendi ayaklarinin uzerinde dur gerisi zaten zamanla gelecektir.neden bu aceleniz?ailende senin ileride uzulmemen icin sana bu sekilde karsi cikiyor..senin kotulugun icin degil.hadi kactin gittin diyelim.ya umdugunu bulamazsan bak o zaman ailende yaninda olmayacak.disarida hersey farkli oluyor ayni evin icinde cok cok farkli..gecinmek o kadar zor ki cok iyi anlassanda.birde aileni gozyasi icinde birakip gitme.sen evden gidince onlarin cani cok yanacak emin ol.isine karismak istemem yanlis anlama..sadece buyugun olarak soylemek istedimm.insallah kimse uzulmeden guzel olur hersey..

Son iki cümlem,size değildi.
Yanlış anlaşılma olmasın.

Arkadaslar ya ne yapayim Cok bekledik cok dayandik ama artik yapamiyoruz...

iyi de canım nişanlanınca ne değişecek hayatında madem evlenmeyeceksin bir süre daha böyle devam edemiyor musunuz ailen belki de yaşın büyüyünce izin verecek şu an için yan çiziyor niye acele edip aileni üzeceksin ki

kaçmak ancak ailen haksız yere uzun süre oyalar vermez vs..vs..hiç bi sorun yoktur ona bişey diyemem ama kaçmanın her türlüsü iyi değil bence..kaçıyosunn hayatın garantisi yok karşındaki insanı deli gibi sevsende insan oğlu cook değişebiliyor.yarın birgün yuvan yıkılsa döneceğin yer ailenn onlarda kabul ederse...günümüzde böyle seyler cokk var.kaçarak evlenince boynu bükük döner insan ama aile rızasıyla evlenince öyle olmaz.
kaçıyosun ailen olmadan bi nikah bi düğünn için hep buruk sevdiklerini göremiyorsun yanında olamıyorlar
kaçıyorsun anneye babaya yaşatılan o acı o üzüntü..
düşünsenize yıllarca büyüktüğünüz gözünüzden sakındıgınız evladınızın sizi terkedip gittiği ne kadar kötü ben düşünüyorumda kahrolurdum heralde..
ha tabiki hersey düzelirr torun olur vs..barışır 2 tarafta amaa mutlaka bir gün içini burkacak bi konu açılır biyerde
varmı anneye babaya sarılarak ellerinden öpreke evden ayrılmak kadar güzeli
ne bileyim bana kötü geliyor allah kimseye yaşatmasın bence çünki böyle durumlarda en cok anne babanın canı yanıyor...

rahmetli büyüklerimizden hep duymuşumdur,kaçarak evlenenin yüzü gülmezmiş diye,ama umarım mutlu olurlar...hepimiz mutlu olalım inş....

bence aile yıkılır sende ailene karşı hep boynu bükük kalırsın bizler böyle duyduk gördük kendimizden önce hep ailemizi onların mutluluğunu istedik yanlış yapmaktan onları incitmekten çekindik yaşamak istediğmizi bazen yaşamadık sonuçta neden onlar mutlu olsun diye...ama düşünüyorumda ne heyecanlı olur bu işler tabi sonrası bo. düşünmek bile kötü

şunu söylebilirm ki hiç heyecanlı olmuyo içinde sadece öfke kırgınlık ve isyan niye böyle oldu böyle olmak zorunda mıydı die. en büyük isyan da ailene oluyo sevdiklerine beni yalnız bıraktılar anlamadılar die. allah hiç bi genç kıza yaşatmasın dilerim. herkes hayallerindeki gibi gelin olsun sevdikleriyle.

bu konu tamamen şans meselesi ama insanın ailesini karşısına almasını doğru bulmuyorum sonuçta onlar büyüttü baktı o kadar emekleri var bi şekilde ikna etmek araya hatırlı kişileri sokmak en iyisi

bende 20 yaşımdayken kaçarak evlendim....bende böle olmasını istemezdim bence bütün kızlar anne bba rızasıyla telli duvaklı gelin olmak ister....
ben niye kaçtım meselesine gelince.
1- annemden hiç sevgi görmemen sürekli kötü ve onur kırıcı davranışlara maruz kalmam
2- annem ve babamın sorunlu evlilikleri
3-ailemin beni düşünmemeleri-dinlememleri-anlamamaları-
4-aileme karşı duyduğum güvensizlik ve değersizlik sonucu bi arayış içindeyken şu an eşim olan insandan aradığım sevgi ve ilgiyi bulup yeni bi hayat kurma arzusu

5-ailemi bi nevi cezalandırma
daha başka maddelerde sıralayabilirim...eşimi sevdim aşık oldum vs vs ama insan ne kadar aşık olursa olsun.kişi ailesinde problemeler yaşamıyorsa kaçmayı düşünmez asla...

şimdi mutlumuyum
hayır şu anda mutsuzum
çünkü benim eşim evlendikten sonra değişti aradığım sevgi ve ilgiyi eşimdende göremedim bi takım kötü davranışlarada maruz kaldım
ben eşimi hayatımın merkezi yaptım herşeyim olmasını istedim ama hiçbişeyim olamadı
şimdi oğlum var 2 yaşında mutluluğu ve sevgiyi onunla yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…