evet bende o konuda katılıyorum ona diğer dediği hiçbişeye katılmıyorum evet hala öle cahil geri kafalı kişiler var namus iki bacak ararsında değil kafada olur ama bunu anlamayan hala bekaret muhabettş yapan kişileride anlamıyorum ama kaçma işine gelirsek bu nasip kısmet işi ben kaçtım diye aptalmıyım yani bi yuva kurmak için evlilij kötü bişi olsa hergün milyonlarca kişi evlenmez ha hergün milyonlarca kişide boşanıyo ama bu evliliği önemsemedikleri için eften püften yere boşanan insanlarda çok yok canım benim eşimin gözünde değerim hiç azalmadı arttı hatta hayır bazi adamlar imzayı attım artık benim oldu mantığıyla davranabiliyolar ezikleeye çalışıyolar ama ben kaçtım diye hiçbi zaman eşim sen kaçtın diyerek beni ezmedi sen benimsin artık diyipte kötü davranmadı o adamdan adama değişir bi adam var bide adam gibi adam var ikisinin arasında çok fark var bide nasıl yetiştirilmiş oda çok önemli bide allah korkusu olan insan kötülükten kaçınır hele bu eşiyse kıyamaz ona eşimde allah korkusu var o yüzden bana kötü davranamaz şimdi namazada başladı dahada bi iyi oldu evliliklerde inançda çok önemli yani demek istediğim hayırlı biri çıktıys karşına bunla ha normal yolla ha kaçarak evlensende hayırlıysa mutlu olursunevet aslında hiçbi zaman büyük konuşmayacaksın bu bi gereçk ben arkadasın şu bekaret konusunda ailelerin tutumu kısmına hak verdim gerçekten ama aileler cocukları bi yanlıs yapmışş belki pişman bekaret gitti diye namus meselesi yapıp kücücük kızları evlendirmeleri gerçekten mantıksız....kaçma işine gelin tabiki hersey kadre kimi çok güzell bi düğünle evlnirr mutsuz olur kimideee kaçar el üstünde tutulurr bu değişir tabiki...benim demek istediğim eşin gözündekiii değeri değişirmi.hani kimi erkek kolay elde ettim mantıgıyla biliçsizce davranabilirde allah hepinizi dahada mutlu etsin inşşlh
yazdigini anlamakta zorlandim biraz.... ama olur esin gidicek bir yerinin olmadigini düsünürse sana kolayca resti cekebilir" bu bir olasilik yani"
bende kaçarak evlendim 19 yaşındaydım kaçtığımda ama hiç pişman olmadım bu şans meselesi nasip kısmet çok istedik güzellikle olsun diye eşim aileside aradılar geldiler ama babam istemedi banada sormadı istermisin diye biz söz nişan olsun 3 sene bekleyelim dedim en azından 20mi bitirmiş olurum dedim ama yok dediler bi tanışın aileler görüşsün vermezsen gene verme dediler babm bunuda kabul etmedi yaşımdan dolayı yapamam geri gelirim diye ama şuan çoook mutluyum iyiki evlenmişim hiç evlendim ama evlilik gibi yaşamadık 2 sene dolu dolu yaşadık çocuğumuz oldu o büyüyene kadar kendi isteklerimizi kısıtladık ama bölede mutluyuz güzellikle olsa başka birisiyle evlenseydim bu kadar mutlu olamazdım hem kaynanam hem görümcelerim hem eltilerim çok iyiler kimse kimseye karışmaz kaçtın diyede sen mutsuz olucaksın diye bi kanun yok normal evlenen boşanan çok insan var bunu kaçmakla genellemek yanlış olur yani bunu birazda aileler tetikliyo aile olumlu yaklaşsa bana çok diyen oldu ha kaçtında mutsuz olursun felan filan diyen oldu ha ben şimdi çook mutluyum ama yarın ne getirir bilemem tabiki hep böle olucamında garantisi yok bence bu nasip işi nasıl ne olucanı bilemezsin normallede gitsen eşin eşse adamsa mutlu olursun kaçarakda gitsen bu aynı ben hiç 1-0 yenik başlamadım hatt 2-0 başladım hayata bekarken bu kadr rahat değildim evlendim ama kaçtım diye eşim beni ezmiyo şiddet uygulamıyo hatta el üstünde tutuyo kimsenin beni ezmesine izin vermiyo çocuğumuz oldu sevgimiz dahada arttı dün akşam bana iyiki senle evlenmişim aşkım bidaha gelsem dünyaya gene evlenirdim senle iyi varsın hayatımda bana çocuk verdin dahada çok sevdim seni sevgim dahada arttı dedi ben normal yolla evlenipte mutsuz olan insanlardan dahada mutluyum böle genelleme yapmayın
arkadaslar benimde buna benzer bi sorunnum var... Babam beni sevdigim kisiye vermiyor.. Once cocugu tanimiyoruz dediler.. Tanistilar, meslegi yok dediler, okula basladi gene olmadi ikinizde kucuksunuz dediler...
Bikac kez istediler ama vermiyorlar...
Kacmak tek cozum gibi geliyor....
bi ay sonra 18 oluyorum ablacimseviyoruz napalim baska
ben de kaçarak evlendim. ama hayat bana büyük konuşmamayı öğretti o çok büyük konuşanlar kimseyi kınamasınlar kınadıkları şey başına gelmeden öğrenemezler. kaçan gelin ezik olur ezilir ben olsam saymam değer vermem diyen arkadaşı kınıyorum sevdiğinle evlenmek insanlıktan bi kayıp değil ama bi insanı böyle değerlendirmek sığ bi kafa yapısına sahip olduğunun resmi. evleneli 7 ay oldu ve eşimle ilgili tek bi sıkıntı tasa yaşamadım. beni sahipsiz de görmiyo çünkü benim bi kadın olarak zaten bi sahibe ihtiyacım yok herşeyden önce ben bi eşya değilim. kaçtım çünkü 2 yıl flört ve 1 yıllık nişan geçmişimden sonra sırf ailelerin egosunu tatmin etmek için o çok değerli eşimden vazgeçmedim ortada bizle ilgili bi sorun yokken bize bu haksızlığı etmedim bu haksızlığa da direndim onların rızasıyla veya değil zaten evleneceğimiz gün bile belliyken ben yapmam gerekeni yaptım. ailem sonra çok pişman oldu affettiler bizi. ki affetmesi gereken kim tartışılır...şimdi çok iyiherşey. damatlarına yaptıkları haksızlığı telafi etmeye çalışıyolar. ama bu benim şansm herkes benim kadar şanslı olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?