Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tabii. eş,zaten kaçarak evlendi,geriye dönecek yüzü yok,aileside istemez diyerek,karısını devamlı ezebilir,şiddet uygulayabilir,üstünde tahakküm kurabilir. yani,,herşeyi yapabilir hatta bir köle olarak eve hapsedebilir sokağa çıkarmayabilir ,devamlı aşağılayabilir,herşeyine karışabilir vs vs vs. tabii eş var ,eş var. hepsi böyle değil.
ama içinde psikopatlık olan yada, hükmetme güdüsü olan ,bencil ve sadece benim dediğim olacak diyen,kadını 2ci sınıf bir yaratık olarak gören ,adamlar bunu yapar.
bende 20 yaşımdayken kaçarak evlendim....bende böle olmasını istemezdim bence bütün kızlar anne bba rızasıyla telli duvaklı gelin olmak ister....
ben niye kaçtım meselesine gelince.
1- annemden hiç sevgi görmemen sürekli kötü ve onur kırıcı davranışlara maruz kalmam
2- annem ve babamın sorunlu evlilikleri
3-ailemin beni düşünmemeleri-dinlememleri-anlamamaları-
4-aileme karşı duyduğum güvensizlik ve değersizlik sonucu bi arayış içindeyken şu an eşim olan insandan aradığım sevgi ve ilgiyi bulup yeni bi hayat kurma arzusu
5-ailemi bi nevi cezalandırma
daha başka maddelerde sıralayabilirim...eşimi sevdim aşık oldum vs vs ama insan ne kadar aşık olursa olsun.kişi ailesinde problemeler yaşamıyorsa kaçmayı düşünmez asla...
şimdi mutlumuyum
hayır şu anda mutsuzum
çünkü benim eşim evlendikten sonra değişti aradığım sevgi ve ilgiyi eşimdende göremedim bi takım kötü davranışlarada maruz kaldım
ben eşimi hayatımın merkezi yaptım herşeyim olmasını istedim ama hiçbişeyim olamadı
şimdi oğlum var 2 yaşında mutluluğu ve sevgiyi onunla yaşıyorum.
rahmetli büyüklerimizden hep duymuşumdur,kaçarak evlenenin yüzü gülmezmiş diye,ama umarım mutlu olurlar...hepimiz mutlu olalım inş....
:gitme:Ben bir anneyim yapma bence kaçma neden dersen benim 2 ay önce kızım kaçtı gerçi kaçtıda denilmez görüşmeye gitti bir daha gelmedi üstelik görüşmeye benden izin aldıda gitti.senağlama çok üzgünüm üstelik biz aile olarak ona her zaman anlayışlı davrandık.gelip isterler vermeyiz o zaman tamam ama arkadaşını tanımıyorduk bile.bilmiyorumkismile senin ailenede zor geliyordur ayrılmak gerçekten anne içinde baba içinde çok zor.senin için hayırlısı neyse o olur inşallah:teselli:Bence bu kaçma durumuna biraz da aileler sebep oluyor... Çünkü herşeyi bildiklerini düşünüyorlar..Tabi ki tecrübeleri fazla olabilir ama onlar da yanlış yapıyorlar...herşeyden önemlisi çocuklarına güvenmeleri gerekiyo, artık onların büyüdüğünü kabullenmeleri ve hata yapsalar da destek olmaları...
Ben de kaçma konusuna soğuk bakanlardandım ta ki sevdiğim kişiyle evlenmek istediğimi babama söylediğimizde bana kendince bahaneler üretip (sırf ben buldum diye bunun nedeni de), hiç tanıma yoluna bile gitmeden kestirip atmasına kadar... Hatta beni tehdit bile etti çok istiyorsan gelsinler veriyim bi daha bu eve ayak basma diye alsanaalsanasmile Şu anda nerdeyse bir ay oldu ve ben konuşmuyorum babamla, onlar da hiç olmamış gibi davranıyorlar...Sanki ben evlenmek istediğimi söylememişim gibi... Baştan beri sevgilimle evlenmem konusunda hiçbi sorun çıkarmayan, hatta istekli olan annemse babamın tavrı karşısında tabiri caizse çark edip beni yapayalnız bıraktı... En azından bi tanımaya çalışmalıydılar değil mi?Benim duygularıma saygı göstermeliydiler...
zaten hiçbir zaman destek görmediğim ailem mi evlendiğimde bana destek olacak?Yaşamım boyunca fazlalık muamelesi gördüm,aynı evde kendi yalnız hayatımı yaşadım...Kendi bulduklarıyla evlenip bi sorun çıktığında boşanırsam çok iyi biliyorum ki suçlu yine ben olucam..Geçinmedi diyecekler.. O yüzden ailem istemese de sevdiğim ve güvendiğim kişiyle evlenip suçlu olmak daha kabul edilir geliyo bana... En azından yanlışsa bile benim yanlışım olacak, onları suçlamayacağım...
Sevgilim polis olduğu için ( babam da emekli polis bu arada kaydirigubbakcemile3 ) evlenmeden önce benim hakkımda tahkikat yapılması gerekiyo. Tahkikat tamamlanınca da yolcudur abbas bağlasan durmaz durumları, nikah yolu gözükecek.. Ama biliyorum ki içim buruk, öfkeli, eksik bi şekilde...
Çünkü bence en güzeli telli duvaklı hep birlikte mutlu bir şekilde adım atılan evlilik...Son seçenek kaçmak olmalı...
:gitme:Ben bir anneyim yapma bence kaçma neden dersen benim 2 ay önce kızım kaçtı gerçi kaçtıda denilmez görüşmeye gitti bir daha gelmedi üstelik görüşmeye benden izin aldıda gitti.senağlama çok üzgünüm üstelik biz aile olarak ona her zaman anlayışlı davrandık.gelip isterler vermeyiz o zaman tamam ama arkadaşını tanımıyorduk bile.bilmiyorumkismile senin ailenede zor geliyordur ayrılmak gerçekten anne içinde baba içinde çok zor.senin için hayırlısı neyse o olur inşallah:teselli:
kızımı vermeme gibi bir durum olmadığı için bu konuda vicdanım rahat. dedimya istemeye bile gelmediler tanımıyorduk :gitme: Ama senin söylediğin gibi bizim düğün yaptılar allaha şükür ama gelinliği yeni almadılar akrabalarının kızı evlenmiş onun gelinliğini giydirdiler kızıma.. senağlama Oysa kızımın gelinlik hayalleri bir başkaydı.Kızım benden sakladı yeni almadıklarını üzülmeyeyim diye kıyamam. senağlama düğünde görünce anladım şok oldum belliydi onun istediği gelinlik öyle değildi çünkü tam tersiydiAllah Hani derler ya telli duvaklı, işte Allah herkese usulüyle telli duvaklı evlenmeyi nasip etsin, benim kuzeniminde sevgilisi vardı çocuğun ailesi gelip defalarca istediler amcam yengem vermedi ama kuzenim çok istiyordu evlenmeyi ailesini herkesi karşısına aldı yinede ailesi kabul etmedi, sonra bir akşam kuzenim sevdiği adama kaçmış aile mahvoldu, kuzenimi affettiler mi affettiler ama yazık kızcağızın düğünü olmadı doğru düzgün bir gelinlik giymedi 8 yıllık evli ama hala bir ezikliği var sülalede , kaçmada ailenin çok büyük rolü var bence aileler çocukları için en iyisini istemekle birlikte onların nkararına saygı duymalılar