Eşimle evlendik ev tuttuk evliliğimiz den beri herşeyi kendimiz yaptık kredi çektik ev aldık kredi çekti araba aldık ailesinden destek isteğimiz zaman bize destek eden olmadı diyorlarEşimle başta çok kavgalar ettik boşanmak istedim ama eşim istemedi kendi ailem de karşı cıktı şimdi mutluyuz iyiyiz şükür çocuklar da gayet sağlıklı
Eşimle başta çok kavgalar ettik boşanmak istedim ama eşim istemedi kendi ailem de karşı cıktı şimdi mutluyuz iyiyiz şükür çocuklar da gayet sağlıklı
Arada aklıma geliyorAllah mutlulugunuzu daim etsin. Olanla ölene care yok denir olan olmus artik 9 sene onceki takiyi dusunmeyin.
Benim eşim altı kardeş diğerleri kızAllah mutlulugunuzu daim etsin. Olanla ölene care yok denir olan olmus artik 9 sene onceki takiyi dusunmeyin.
Bir oğlan benim Eşim ve eşime hicbir şey yapılmadı ne zaman destek istesek yok dediler olduğu zaman ise kendilerine yaptılar aldığımız ev tamir tadilat istiyo kayınbaba usta yalvara yakara getirdik ama yinede tamir yapılacak yeri var yardım et de yapalım dedik bana annem babam destek yapmadı dediBenim eşim altı kardeş diğerleri kız
Kaçtım dan beri takacağız diyolar elimizde yok diyorlardı şimdi ise ellerinde var ama takmıyorlar kızıma kaynana altın küpe sözü verdi üç sene oldu daha takmadı şu an ise sen okula gidiyorsun demiş sürekli bi bahaneBazi yerlerde kacan kizlara taki takmiyorlar layik görmedikleri icin. 9 sene icinde takilmayan bundan sonra da takilmaz. Kendinizi bunlari düsünüp üzmeyin.
Bize yapmadıkları destek bir yerlerden cıktı ama anlamıyorlarBazi yerlerde kacan kizlara taki takmiyorlar layik görmedikleri icin. 9 sene icinde takilmayan bundan sonra da takilmaz. Kendinizi bunlari düsünüp üzmeyin.
Niye sözünü veriyorlar madem yapacağız deyip niye yapmıyorlar9 sene önce takılması gereken (size göre) takı artık takılmaz beklentiyi 0 a düşürün madem eşinizle mutluysanız. İkinci olarak da ana ata dinlemeyen insana takı filan takılmaz. Örfi olarak kaçana takı takılmıyor. Kaçan akrabamın düğününde çoğu kişi gitmedi. Gidenler de takı takmadı. Misafirler bile takmamışken ana baba saçma olurdu zaten. Ayrıca kabul görmüş bir gelin değilmişsiniz şimdi iyi olsanız bile bunu unutmazlar. Kızınıza da küpe almalarını beklemeyin. Başkalarından birşey bekleyerek kendinize gününüzü zehir etmeyin.
9 senede anlamış olmanız lazım diye düşünüyorum ama hâlâ anlamamışsınız. Kayın aile tarafının vaatleri %98 laf kalabalığından ibarettir. Cici görünme çabasıdır eşinize. Bu tarz vaatler başta yapılmaz ise sonra asla yapılmaz. Benim kayınvalidem de takımı söz verdiği gibi takmadı eksik taktı sonra yaparım dedi yapılmadı. Ben de beklemiyorum artık yapmasını. Kayın aile tarafı sadece vaat verir. İcraata geçmez. 3 senede anladım bunu bence siz 9 senede ezberlemiş olmalıydınız.Niye sözünü veriyorlar madem yapacağız deyip niye yapmıyorlar
Oha. Dokuz sene sonra nerden aklınıza geldi?Ben o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneli
Kesinlikle katiliyorum konu sahibi. 9 senedir yapmayan daha da yapmaz. Beklemeyin. Dusunmeyin. Uzulmeyin.Bazi yerlerde kacan kizlara taki takmiyorlar layik görmedikleri icin. 9 sene icinde takilmayan bundan sonra da takilmaz. Kendinizi bunlari düsünüp üzmeyin.
Ailesi doğru demiş. Biz istene istene evlendik, biz de herseyimizi kendimiz yaptık. Ben dün yedigimi hatırlamıyorum siz 9 sene öncenin derdine düşmüşsunuzEşimle evlendik ev tuttuk evliliğimiz den beri herşeyi kendimiz yaptık kredi çektik ev aldık kredi çekti araba aldık ailesinden destek isteğimiz zaman bize destek eden olmadı diyorlar
Benim bi arkadasim yapma etme dememize ragmen aldi bavulunu kacti. Ille de dugun ille de dugun dediler yapildi. Ama alinan gelinlik icin gidilen kuafor icin taklan taki icin hersey icin bi ton laf cekti. Neden? Cunkj artk kiz zaten kendi aile destegine sirt cevirip gelmisti. En ucuz salonu en ucuz gelinligi ayarladilar. Altinlari kayannasinin gorumcesinin eltisinin altinlarini toplayip gostermelik taktilar dugun sonrasi geri aldilar. 2 yil evli kaldi. Anne babasiyla gorusturmediler. En son bi bayram cok ozledm nolur yarim saat anneme gotur deyip ikna edip gidince donmedi. Bi cop almadi o evden cunku gitse geri donemicekti. Yani bizim toplumuzda kiymetsizligin alameti kacarak evlenmek. Kacmadiysan sakin yapma. Kactiysan da allah yardim etsin. Gonulsuz pisen as ya karin agritir ya bas demisler.Kaçarak evlenenler var mi size düğün yapıldı mi takı takıldı mı
Hanımefendi neyi bekliyorsunuz sizi istemeyen insanlardan? Altın salkım verecek olan zaten baba evinizin kapısına gelirdi, istememişler ki vermemişler. Şimdi ne yaptıklarının bir önemi yok, zamanında istememişler vermemişler. Şimdi de vereceklerini sanmam, bu kadar gözünüz kalacaksa kaçmasaydınız, istediğinizi verecek birini elbet bulurdunuz.Şu an aramız iyi ailesiyle ama insan yinede bekliyor
Sizi istemeyen erkek tarafıyken neden size takı alsın ya da yardım yapsınlarBenim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?