- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.094
- 108
- 40
Kaçmasaydınız da böyle olacaktı zaten. Ben kaçmadan evlendim, biz de herseyi kendimiz yaptık, evi döşedik, kredi çekip ev aldık vs. Tek fark düğün takıları vardı, bozdurup peşinat yapmış olduk. Demir tavında dövülür. Asıl 9 yıllık iki çocuk anası kadına takı yapılsa komik olur benceEşimle evlendik ev tuttuk evliliğimiz den beri herşeyi kendimiz yaptık kredi çektik ev aldık kredi çekti araba aldık ailesinden destek isteğimiz zaman bize destek eden olmadı diyorlar
Evlilik gibi bi karari almayi, sevismeyi, cocuk yapmayi falan biliyosunuz, bu "her şeyi kendimiz" yaptık tribi nedir Allah aşkına? Kendiniz yapacaksınız zaten? İnsanlar isterse destek olur, bunu bi zorunluluk olarak görmek, yapmadiklari için suçlamak nasıl bi kafanin ürünü?Eşimle evlendik ev tuttuk evliliğimiz den beri herşeyi kendimiz yaptık kredi çektik ev aldık kredi çekti araba aldık ailesinden destek isteğimiz zaman bize destek eden olmadı diyorlar
Cok mu onemli taki.etmezlerse yardim etmesinler cok mu gerekli.ne guzel minnet duygunuz olmayacak herseyi kendiniz gururla yapiyosunuz bizde sana sunu yaptik diyemezler.kacarak evlendin olabilir o zamanki kosulda sartta senin kendine gpre dogru gordugun bisi.esinle mutluysan cocuklarin saglikliysa karninda doyuyosa bence dunyevi zevkler cok bos.ha senin aklinda kaliyor anliyorum.ben degersiz miyim diyosunda bu onlarin kendileri ile alakali bi durum sen degersiz veya kiymetsiz degilsin .Bir oğlan benim Eşim ve eşime hicbir şey yapılmadı ne zaman destek istesek yok dediler olduğu zaman ise kendilerine yaptılar aldığımız ev tamir tadilat istiyo kayınbaba usta yalvara yakara getirdik ama yinede tamir yapılacak yeri var yardım et de yapalım dedik bana annem babam destek yapmadı dedi
Ben kaçmadığım halde düğünümüzü kendimiz yaptık. Kendi gelinliğimi gittim kendim aldım. Amma çok büyütüyorsunuz ya. Kaç sene geçmiş bu neyin hıncı.Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Nedir bu bir oğlan muhabbeti kaç gündür yahu?Bir oğlan benim Eşim ve eşime hicbir şey yapılmadı ne zaman destek istesek yok dediler olduğu zaman ise kendilerine yaptılar aldığımız ev tamir tadilat istiyo kayınbaba usta yalvara yakara getirdik ama yinede tamir yapılacak yeri var yardım et de yapalım dedik bana annem babam destek yapmadı dedi
Kaçalı 9 yıl olmuş. Birşeyler yolunda gitmemiş tabii ki. Nasıl olsa dönecek yeri yok diye kötü davranılmış kaçılan eş kişisi tarafından, şiddetler uygulanmış. Aile de sen istedin kaçtın boşanma demiş belli ki. Hala altın bekleniyor.
Ama sizden şu enerjiyi aldım. İstenmediğiniz bir aileyi bile bile kaçıp pişman olduğunuzda, kendi ailenizden de destek göremediğiniz için şayet düğün yapılıp takı takılsaydı, onları alıp başka bir yere/kişiye kaçabilirdiniz.
Denize düşen yılana sarılır hesabı.
Ay bi altın pipi vakası daha skdlfkfk deliriyorum. Eşi şimdi mi oğlan olmuş, 9 yıl önce neymiş de ailesi kız kaçırıp getirdiğini kâr saymış? Eşi o kadar oğlan olsa o oğlanlığın hatrına 2 bilezik takarlardı, insan ne yapıyorsa evladına yapıyor sonuçta.Nedir bu bir oğlan muhabbeti kaç gündür yahu?
Azıcık gururunuz olsun karı koca, niye insanlara yalvarıyorsunuz?
Kimse size birşey yapmak zorunda değil.
Kaç yıl olmuş evlenmişsiniz, kendiniz anne baba olmuşsunuz hâlâ eşimin ailesi öyle yapmadı, böyle yapmadı. Bunun adı dilenciliğe giriyor artık. Pes yani.
Ah evet aile için bir oğulları kıymetli olsa kaçarak evlenmezlerdi. Erkeğin ailesinden kaçıp evlenmeyi de ilk defa duydumAy bi altın pipi vakası daha skdlfkfk deliriyorum. Eşi şimdi mi oğlan olmuş, 9 yıl önce neymiş de ailesi kız kaçırıp getirdiğini kâr saymış? Eşi o kadar oğlan olsa o oğlanlığın hatrına 2 bilezik takarlardı, insan ne yapıyorsa evladına yapıyor sonuçta.
Yeni nesilde tüm evlerde bir evin bir oğlu olacak. Yandıkkkkk. Donumuza kadar soyacak gelinlerAh evet aile için bir oğulları kıymetli olsa kaçarak evlenmezlerdi. Erkeğin ailesinden kaçıp evlenmeyi de ilk defa duydumbir evin bir ogluymuş,peh yani.
Bir oğlan benim Eşim ve eşime hicbir şey yapılmadı ne zaman destek istesek yok dediler olduğu zaman ise kendilerine yaptılar aldığımız ev tamir tadilat istiyo kayınbaba usta yalvara yakara getirdik ama yinede tamir yapılacak yeri var yardım et de yapalım dedik bana annem babam destek yapmadı dedi
Senin kızın yok muydu? Bir evin bir oğlunu bulsun. Bunu okuyunca iki oğlum olduğuna sevindimYeni nesilde tüm evlerde bir evin bir oğlu olacak. Yandıkkkkk. Donumuza kadar soyacak gelinler
Hiç sorma. Oğlum bir evin bir oğlu şuan. Böyle giderse böbreklerimizi falan satmamız gerekecek, donumuzu kadar soysalar neyse.Yeni nesilde tüm evlerde bir evin bir oğlu olacak. Yandıkkkkk. Donumuza kadar soyacak gelinler
Ailede kaçan bir kişi oldu, değil düğün takı, çöp kovası bile yapılmadı kendisine. Bize yapılanları gördükten sonra çok pişman oldu ama iş işten geçmişti. Sizde pişmansınız belli, 9 sene geçmiş üzerinden hala içinizde kalmış birşeyler.Kaçarak evlenenler var mi size düğün yapıldı mi takı takıldı mı
Eşimin bir akrabası zamanında beğenmediği, kavgalı olduğu hatta o..lar dediği ailenin kızını sırf oğlu istiyor diye tıpış tıpış gitmiş istemiş, bir güzel de düğün yapmış.Ah evet aile için bir oğulları kıymetli olsa kaçarak evlenmezlerdi. Erkeğin ailesinden kaçıp evlenmeyi de ilk defa duydumbir evin bir ogluymuş,peh yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?