- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bunu düşünmek için erken değil mi?Ben o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneli
Bakın kendi torununa 3 kuruşluk kıytırık bir küpe almayan insanlar size bir teneke yonca bile vermezler, boşuna bekliyorsunuz.Kaçtım dan beri takacağız diyolar elimizde yok diyorlardı şimdi ise ellerinde var ama takmıyorlar kızıma kaynana altın küpe sözü verdi üç sene oldu daha takmadı şu an ise sen okula gidiyorsun demiş sürekli bi bahane
İstememişler zaten. İstemedikleri bir şeyi siz zorla yapınca isteyecekler mi sandınız?Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
İstemedikleri düğünde niye takı taksınlar? Ki zaten paran varsa düğün yaparsın kimse senin düğününün parasını ödemek zorunda değil.Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Niye aileden beklenti içindesiniz. 9 yıl olmuş eşinizden isteyin ne istiyorsanız yada çalışın kendiniz alınKaçtım dan beri takacağız diyolar elimizde yok diyorlardı şimdi ise ellerinde var ama takmıyorlar kızıma kaynana altın küpe sözü verdi üç sene oldu daha takmadı şu an ise sen okula gidiyorsun demiş sürekli bi bahane
Eşimle evlendik ev tuttuk evliliğimiz den beri herşeyi kendimiz yaptık kredi çektik ev aldık kredi çekti araba aldık ailesinden destek isteğimiz zaman bize destek eden olmadı diyorlar
İntihar edip baba evine mi döndü?Kacarak evlenen bir tanidigim var. Dugun yapilmadi taki alinmadi. Tam aksine zaten sen kactin diye kaynana eziyeti cekti, gidecek yeri yok diye koca dayavi yedi. 2 sene yatip kalkip dayak yiyip dayanamayinca intihar etti. O noktada allahtan babasi acidi affettide baba evine döndü.
Haa sonra noldu zaten kacti diye babadanda eziyet gordu babasi munasip gordugu biriyle evlendirdi simdi yine mutsuz.
Evet. olumden donunce annesi dayanamadi. Babasi da ikna edildi bir sekilde.İntihar edip baba evine mi döndü?
Sabah sersemliği pardon algılayamadım bi an. İntihar eden herkes ölmüyor sonuçta.Evet. olumden donunce annesi dayanamadi. Babasi da ikna edildi bir sekilde.
Tesebbus deseydim daha mantikli olabilirmis aslinda haklisin. Bende sabah 6 da kalkan bir 4 yas anasi olarak henuz ayamadimSabah sersemliği pardon algılayamadım bi an. İntihar eden herkes ölmüyor sonuçta.
Valla bence artık beklemeyin. Çocuklarınıza takarlar artık.Ben dokuz senedir bekliyorum takıyı kaynanam takacağım aklımda dedi ama yapmıyor düğün de bir gecelik balo gibiydi onu da kendi ailem yaptı eşimin ailesi düğüne misafir gibi geldiler
Kaçalı 9 yıl olmuş. Birşeyler yolunda gitmemiş tabii ki. Nasıl olsa dönecek yeri yok diye kötü davranılmış kaçılan eş kişisi tarafından, şiddetler uygulanmış. Aile de sen istedin kaçtın boşanma demiş belli ki. Hala altın bekleniyor.Ben de kaçtım, kaçtığında 32 yaşındaydım, üç gün üç gece kraliçelere layık düğün yaptılar, hayatta görmediğimiz uzaktan akrabalarımız bile geldi, hele altnlardan yürütemiyordum, oturunca sandalye kırılıyordu ağırlığından.
Deli misiniz siz, ortada istemeyen iki aile var, eş ailesi istemezse huzur vermezler, gerçi çoğu fırsatını bulduktan sonra, çiçek çikolata isteyerek aldığına da huzur vermiyorlar da neyse konumuz o değil, kendi ailenizi yüz üstü bırakıp gitmeyin, birşeyler yolunda gitmezse ki gitmez, dönecek yeriniz, yüzünüz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?