- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Şu kadar söyleyeyim ufacık bir tereddütüm yok, iki yıldır birlikteyiz tek bir kötü sözü tek bir ses yükseltmesi olmamıştır, korur kollar iyi olmam için uğraşın. Bu zor süreçte tek kötü bir söz sarfetmedi, sikma canını ben yanındayım doye diye o teselli eder beni, Rabbim şaşırtmasın ama onun gibi altın yüreklisi yok benim icinadamdan emin misin
Onu da düşünüyorum kaçsam ne olacak sanki diye, millet beni pamuklara sarıp sevmeyecek sonuçta ama çıkış yolu bulamıyorum yaa yok bulamıyorumKocaya kaçma ama ailenden uzak dur. Kaçanın kıymeti olmaz. Hele doğuda sanki davulla zurnayla geldin der kaynana kayınpeder. Ailene gelince sizi yaparken düşünecekmiş onu. Abinde babanda tam bir ölü soyucu. Ne demek biz okuttuk başkası yiyecek. Ben yediğim her lokmanin bana harcadığınız her kuruşu ödedim deyin geçin.Sizde onlara söyleyin okuyup öğretmen olan benim maasimin derdi başkasına düşüyor.
Ah elimde olsa, tehditle yanında tutmaya çalışıyo yok şunu yapmzsan silerim seni, bir daha bu eve gelemezsin bir dsha bu aileden tek bir kisinin yuzunu goremezsin diye diye sindirmeye çalışıyo, evde bir suratın düşsün sen kime surat yapiyosun? oluyoKacma ama para gonderme hatta mumkunse tatilde calistigin yerde kal. Senin bir para kaynagi degil evlat oldugunu anlasinlar once
Yemin ediyorum yaparlar, para para para yani. Biz paraya değer vermeyiz kızım der ama bir para gönderme verme benden hayırsizi yokBaba başlık parası verecekler desen babanla abin seni yüksekovaya kadar sırtında taşırlar.
Yipraniyorum, sinir hastası oldum, ufacık şeyde anı uç tepkiler verir hale geldim, tatil demek benim icin zulüm demek eve geliyorum ama gelmesem daha mutlu olurum.Hayatınızın kalan kısmını artık kendiniz için yaşayın derim .Bu illaki evlenin demek değil.aileniz sizi maddi manevi mutsuz ediyorsa görüşmeyin artık.
Ciddi ciddi yapar hesabını laf arasında soyler hep sizin eğitiminiz için harcadığım parayla milyarder olmuştum coktan diye, sevdiğimin ailesi gelecek oldu kız kardeşlerim yardım ediyo ev işlerinde bırakın kendi yapsın, parasını size mı verecek sanki gidip elin oğluyla yiyecek diyo şaka gibi bir durumNe demek biz büyüttük başkası sefasını sürcek. Oldu paşam bari hesap çıkarsında şimdiye kadarki bakım paralarını öde bu ne demek. anne baba olmak hiçbir karşılık beklememektir. Afedersinde doğurdukları gibi bakmak zorundalar. Resmen seni kullanıyolar. Tamam aileye yardım edilir ama onların istemesi kötü birşey. Bence şimdilik ayıya dayı de mecbursun istesende değişteremezsin aileni. Her istediklerinde para gönderme.
Cidden öyle, ben yıllarca bakıp buyuttuysem aldığınız para da benim diyor kısacası. Bir baba çocuklarına kinle nefretle dolu olur mu bizi düşmanından farkli görmüyor şu anbir sosyal güvenlik yöntemi olarak çocuk yapmak bizim ülkemize özgü birşey herhalde. neler çekmişse çekmiş o getirdi sizi dünyaya. birde olsa bakacak dörtte olsa bakacak. para göndermeyi kesin. burunlarını sürtün. sevdiğimin ailesine kötü davrandınız içimden gelmiyor artık deyin. madem para için sizi kullanıyorlar evlilik süresince parayla siz kullanın onları. evlenirsiniz evlenmezsiniz orası size kalmış ama babanızdan ve abinizden kendinizi kurtarmanız şart. diyetinizi fazlasıyla ödemişsiniz.
Kacma ama para gonderme hatta mumkunse tatilde calistigin yerde kal. Senin bir para kaynagi degil evlat oldugunu anlasinlar once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?