- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Alırsınız emanet bir kuyumcu takarlar üstüneKültürleri farklıymış ee dedm tamam araştırın sorun soruşturun nasillardir gidin yerlerinde görün dedim, iki sene boyunca kıllarını kıpırdatmadılar, ara tatilde geleler karşı taraf mevzuya girmeye çalışıyo yok fetö yok abd saçma sapan siyaset haber konuştu gönderdi iki gün, altın yönünden sıkıntı yapacak mesela 10 tane 200 gram değerinde altın isteyeyim de görsünler takı set yüzük bilezik de olacak, erkek tarafı düğünü de benim istediğim gibi olacak gibi şeyler söylüyor amaç vermek değil yıldırmak.
Çok şükür hayattalar canım dışarıdan bakan kardeş der ama dördüz demez:)Ay konudan bagimsiz oarak dorduz olmaniz ne guzel dordunuzde hayatta degilmi benziyormusunuz:)
Konuya gelrirsek ailenin sozlwrini goz ardi etme suan seviyorsun ve buna hayir diyen kim olsa sana ters gelir ama malesef zaman genelde anne babalari hakli cikartjyor
Alırsınız emanet bir kuyumcu takarlar üstünehe diyip geçin başta siz. Yüzük takıldıktan sonra çok sesi çıkamaz, çıksa da siz onu takmazsınız. Rahatlamaya çalışın zor olsa da.. o yola gergin girmemek lazım.
Sanki dördüz olayım, aileme cektirmedigim eziyet kalmasın, lütfen Allahım beni dünyaya öyle getir dedim de ben zevk alıyorum bu olanlardan, 26 yaşımdayım şu yaşıma kadar hayatımin her evresinde her köşesinde dördüz olarak dünyaya gelmenin bedelini ödedim, ödemeye de devam ediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artıkSize sorup yapmamışlar sizi.
Analık-babalık görevi tekte olsa 5 te bakacaklar tabiki.
Yerinizde olsam 5 Kuruş göndermem.
Para musluğu kesilince sizin de onlar için evli veya bekar olmanız farketmeyecek...
başta bağırıp çağırırlar ama taviz vermeyin.
Sonunda yola gelecekler...
4 kardeş birbirinize destek ve aile olun en azından... bu baba elinde yeterince çekmişsiniz zaten...Sanki dördüz olayım, aileme cektirmedigim eziyet kalmasın, lütfen Allahım beni dünyaya öyle getir dedim de ben zevk alıyorum bu olanlardan, 26 yaşımdayım şu yaşıma kadar hayatımin her evresinde her köşesinde dördüz olarak dünyaya gelmenin bedelini ödedim, ödemeye de devam ediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık
bizim bir akrabamız benzer durumdaydı. sevdiği kızı ailesi istemiyordu, kız isteme olayını hiçbir şekilde kabul ettiremedi.Onu da düşünüyorum kaçsam ne olacak sanki diye, millet beni pamuklara sarıp sevmeyecek sonuçta ama çıkış yolu bulamıyorum yaa yok bulamıyorum
Babamin dinleyecegi kimse yok mu demeyim, cidden yok etrafında tek bir insan kalmadı akrabalarin hepsiyle küs bayramda gelen gidenimiz kapımızı çalanımiz olmuyo... Ben nasıl çıkıcam bu isin icinden bi yol gösterin bana.
Ben evlilikte ne anlarmışım, diziler benim kafamı sulandırmıs, babama sormadan nasıl birisiyle evlilik yoluna girmek istermisim, evleneceğim kişiyi kendim seçtim karar verdim diye deliriyo.
Iyi de o zaman hiç kimse evlenmesin herkes ömür boyu ailesine baksın böylece aile kurumu ortadan kalksın.Çok şükür hayattalar canım dışarıdan bakan kardeş der ama dördüz demez:)
Bana mantıklı bir sebep söylese içim yanmayacak aaa babam da haklı bu yönü de düşünmek lazım desem, yok ki. Paranı yiyecekler, sen bize bakmadın sen bencilsin hayirsizsin utanmazsın, nasıl bana sormadan evlenmeye karar verirsin lafları bi dolu hakaretler havada ucusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?