Allah yardımcınız olsun, bizim de öyle. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. Umutl olun, bol bol dua edinMrb kızlar..benim ıkı taze bi donmuş transferım oldu 3de negatıfsimdi bi donmus tedavısıne daha başladm 5.gün embrıyosu 3tane donmus embrıyomuz var..inşallah hersey yolunda gider...yaklaşık10 gun sonra olur herhalde transfer..
Benim kuzenimde vardi bir ogullari olduktan snra olustu cok ameliyat gecirdi senelerdir ugrasti buyuk oglu 13yasinda hayatta bdaha cocugun olmaz dediler tup bebek dediler yaptrmadi bir oglum yeter bana dedi vee smdi 4aylik oglu var normal yoldan kaldi bizde inanamadik hayatta mucizelere yer varAranızda çikolata kisti olan varmı
Ben de var canım ... 3 tane hem de doktor laparoskopi dedi banaAranızda çikolata kisti olan varmı
Yok canım ya bu deneme yanılma işi biraz. Sakın moralini bozma. Olur inşallah bir dahaki denemenizde.Gercektenmi cok sevindim bende ilkinde negatif gordum diye karalari bagliyorum morel oldunuz saolun :)
benim vardı canım.Aranızda çikolata kisti olan varmı
Laparoskopi oldu mu canımbenim vardı canım.
Insallah bu sefer tutar canim bende ocak adetinde gidicem histereskopi yapilacak subatta transfer allahin izniylebenm 2 deneme negatifşimdi aralık adetiyle inş hayırlısıyla 3. denemeyi yapcaz
Canim adanadasin sanırım. Nereye gidiyorsunInsallah bu sefer tutar canim bende ocak adetinde gidicem histereskopi yapilacak subatta transfer allahin izniyle
Ankadaya canim doktorum gokhan ciragil sendemi adanadasinCanim adanadasin sanırım. Nereye gidiyorsun
Ben mersindeyim canım Adana ya gidiyorum. Başkent hast. Tayfun cokAnkadaya canim doktorum gokhan ciragil sendemi adanadasin
Memnunmusun doktorundan hic dusunmemistm baskentiBen mersindeyim canım Adana ya gidiyorum. Başkent hast. Tayfun cok
maşallah5. denemede
Canim ben daha yeni gidiyorum ama Tayfun beyden çok memnun olan var arkadaşım 8 yıl sonra bebisleri ne kavuştu.Memnunmusun doktorundan hic dusunmemistm baskenti
Insallah bu sefer tutar canim bende ocak adetinde gidicem histereskopi yapilacak subatta transfer allahin izniyle
Hmm gecmis olsun canim insallah bende kotu bisey cikmaz ya embriyomuz 5.gundu cnkuamin inşallah:) ben tüp bebek denemesine başlamadan iki kere histereskopi oldum ben de çok yapışıklık var o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?