Laparoskopi oldu mu canım
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Sordum mu daha önce hatırlamıyorum ama doktorun kimdiEvet canım 4 sene önce 3 cm'lik bir kist için oldum. Operasyon esnasında bir çok yapışıklık olduğu da görüldü. Hemen ardından hamile kalsaydım çok iyi olacaktı ama kısmet olmadı. Sonra kist geri gelmedi fakat bu rahatsızlık kistten ibaret değil. Mikroskopik boyutlardai endo bile bebeğin tutunmasını engelliyor. Ameliyattan sonraki tüp bebek denemelerim de negatif sonuçlandı. 3 aylık bir ilaç tedavisinden sonra yine tüp ile hamile kaldım. Yalnız burada hamile kalmama asıl etki eden ilaç mıydı yoksa çok iyi bir doktor ve merkez bulmuş olmam mıydı bilemiyorum. Doktorum ilaç olduğunu söylüyor... Sonra ikinci kere aynı merkezde bu defa o ilacı kullanmadan hamile kaldım ama o zaman da bir hamilelik ve doğum geçirmiştim. Onun etkisi de ilaç ile aynı.
slm canım ben iki kez aşılama denedim ilki 8 haftalıkken düştü. ikinci tutmadı. şimdi tüp bebek denedik ilk denemede tuttu şimdi 20 haftalık hamileyim. biz dondurulmuş embriyo yöntemi kullandık yani doktor bu yöntemi tavsiye etti sonuç başarılı embiyolar 5 günlükken donduruldu ve biz transfer için 45 gün kadar bekledik hastanenin tedavi yöntemi buymuşIlk denemem hüsranla sonuclandi .. siz kacinci denemenizde pozitifi gordunuz morel olsun bana ve benim gbilere..
Amin canım çok sağol. Birgün Sarıkamış , Kadıköy ŞifaMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Sordum mu daha önce hatırlamıyorum ama doktorun kimdi
benim de ilk denemem dün itibari ile negatifbenm 2 deneme negatifşimdi aralık adetiyle inş hayırlısıyla 3. denemeyi yapcaz
B
benim de ilk denemem dün itibari ile negatifilaçları 9 unda kesicem ondan sonra adet ve 2. Adetimle ben de 2. Ye başlıycam ...dondurulmuşum kalmadığı için taze taze bi tedavi ... Senin de denemen hayırlı olsun inşallah ..
yani o benim düşüncem tabii doktorum belki bana da öyle der :)amin canm inşallah... ben negatiflerden sonra 3 ay bekledim rahimin dinlenmesi için sen erken başlıyomuşsun
Yan
yani o benim düşüncem tabii doktorum belki bana da öyle der :)
Doktora gittiğimde tabiki onun dedikleri de önemli bakalım ne dicek ...beklemeni tavsiye ederim o kadar çok ilaç aldık ki en az 3 ay vücuttan atılıyormuş...tabi yine de karar senn canm:)
Sorununuz neydi canim ilk ikisnde neden olmamis histeroskopi olmusmuydun cok soru sordum ama bilgilendirirsen sevinirim3.deneme Prf dr Bülent Baysal
rahim filmi çekilmişti normal çıkmıştı.Benim FSH hormonum 14 tü,amh 0,86 idi canım ilkinde hormonlar yüksek olduğu halde teksen çamlıbel yapmıştı olmazsa 2.yi deneriz denemsinden anlamalıymışım.2.denememde amh ımın düşük olduğunu gördük tutmadı Bülent baysal da,bn Dr Bülent baysalın tedavisini çok beğendiğimden ve florance nightangale in labratuarının gelişmiş olmasın yine orda yapmayı tercih ettim ,önce 3 ay kimseyle görüşmedim ,tatile çıktım kafamı boşalttım,bi aktardan aldığım karışımları düzenli kullandım ve biter bitmez tedavimi oldum çok şükür başarılı oldu.% tane yumurta vardı son güne 1 çok iyi 2. yumurta orta kaliteliydi.2sini de koydular.Geçmişimde 3 tane de acıbademde aşılamam var.O hep fiyasko zaten hiç hormon testi yapılmadan bnm de bilgisizliğimden 2 yılımı aldılar ve 3 kez aşılama yaptılarSorununuz neydi canim ilk ikisnde neden olmamis histeroskopi olmusmuydun cok soru sordum ama bilgilendirirsen sevinirim
Hmm uzun ve yorucu bir yol canim ama cok skur tutmus bebegin bana umut oldun insallah benimkide tutunur subtta 2.yi denicez allahin izniyle bzde sorun esimde sperm azligirahim filmi çekilmişti normal çıkmıştı.Benim FSH hormonum 14 tü,amh 0,86 idi canım ilkinde hormonlar yüksek olduğu halde teksen çamlıbel yapmıştı olmazsa 2.yi deneriz denemsinden anlamalıymışım.2.denememde amh ımın düşük olduğunu gördük tutmadı Bülent baysal da,bn Dr Bülent baysalın tedavisini çok beğendiğimden ve florance nightangale in labratuarının gelişmiş olmasın yine orda yapmayı tercih ettim ,önce 3 ay kimseyle görüşmedim ,tatile çıktım kafamı boşalttım,bi aktardan aldığım karışımları düzenli kullandım ve biter bitmez tedavimi oldum çok şükür başarılı oldu.% tane yumurta vardı son güne 1 çok iyi 2. yumurta orta kaliteliydi.2sini de koydular.Geçmişimde 3 tane de acıbademde aşılamam var.O hep fiyasko zaten hiç hormon testi yapılmadan bnm de bilgisizliğimden 2 yılımı aldılar ve 3 kez aşılama yaptılar
o önemli değilki tüp bebekteHmm uzun ve yorucu bir yol canim ama cok skur tutmus bebegin bana umut oldun insallah benimkide tutunur subtta 2.yi denicez allahin izniyle bzde sorun esimde sperm azligi
Degilde ama tutmadi bako önemli değilki tüp bebekte
ee bizde 2.de de tutmadı sperm sorunu yokken demekki takdiri ilahiDegilde ama tutmadi bak(
B
benim de ilk denemem dün itibari ile negatifilaçları 9 unda kesicem ondan sonra adet ve 2. Adetimle ben de 2. Ye başlıycam ...dondurulmuşum kalmadığı için taze taze bi tedavi ... Senin de denemen hayırlı olsun inşallah ..
Kader kismet isteee bizde 2.de de tutmadı sperm sorunu yokken demekki takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?