Kaçıp gitmek istiyorum buralardan

Bence çocuklar biraz büyüyene kadar sabredin ve bu arada bir meslek edinin.
Geçen gazetede şöyle bir haber okudum.
Meslek edindirme kursuna devam edenlere ödeme yapıldığına dair.
Projenin adı 'İşte Anne'
Araştırsanız,belki işinize yarar.

Eklentiler

• IMG_1689.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 54
Samire sana yıllardır insanlar yol yordam gösterdi burada.
Dön açtığın konuları oku bir, kim ne yazmış, nasıl yol göstermiş görürsün zaten.
Sil baştan kendini anlatmaya çalışarak yorulma, dön önceki konularına.

Cocuklarımın biri beş diğeri bir yaşında velayetlerını alırım demı
samire senin bu sıkıntılar yıllardır sürüyor 2.yi de yapmışsın ya neden
2 çocukla sığınma evlerinde perişan olursun. zaten kime bırakıp da çalışacaksın?
babana kabul ettir ona git. annen varsa küçüğe baksın büyüğünü anaokuluna ver. sen de çalış
eşin de nafaka versin çocuklara
bence çıkış yolun böyle olur

Annem babam ayrı babamın yanına gitsem buradakinden daha mutsuz olacam

bana kızanlar olur belki ama çocukları bırakıp gitseniz, bir düzen kurduktan sonra dava açar alırsınız ... bencilmiyim bilmiyorum ama ben böyle pis bir adamı böylesine manyakça bir hayat sürmeyi kimse için göze alamam... önce kendi hayatımız demeyi öğrensekmi?

Annen yurtdışına nasıl gitti samire iş mi buldu yoksa 2.evlilik filan mı yaptı annenle tekrar konuşşan bir evet kendiside çok çekmiş ama boşanmış sonunda ve ülke değiştirmiş.

Bugün hastayım diye cocuklara bakamadım azıcık zoru gördü yA hemen tartışma çıkardı canım çocuklarıma bakamaz o kapasite yok adamda bırakmam çocuklarımı

Annen yurtdışına nasıl gitti samire iş mi buldu yoksa 2.evlilik filan mı yaptı annenle tekrar konuşşan bir evet kendiside çok çekmiş ama boşanmış sonunda ve ülke değiştirmiş.
Memleketi orası kardeşim doğum yapacak onun yanına geliyor salı günü Türkiye ye

Yok maalesef anne baba vatandaşı olunca cocuk kalabilir mı bilmiyorum
Internette boyle yaziyor:
Annesi ya da babası Azerbaycan vatandaşı olan herkes vatandaşlık başvurusuna gerek kalmadan Azeri kabul edilmektedir. Her ikisine gerek olmaksızın yalnızca annenin ya da babanın Azerbaycan vatandaşı olması, çocukları için de yeterlidir. Aile yoluyla vatandaşlık verilmesi durumu dil, din, ırk fark etmeksizin herkes için geçerlidir.

Yok maalesef anne baba vatandaşı olunca cocuk kalabilir mı bilmiyorum
Arkadaşların dediği gibi küçük kreş yaşına gelene kadar yani 2-3 sene daha sabredin.
Bu arada İşkur'a üye olun. İşkur'un maaş karşılığı meslek edindirme kurslarına gidin. Birikim yapmaya devam edin.
Hazıra dağ dayanmaz.

Bişey dıyıp gunahına gıremem,
Devlet ne kadar arkanızda olur ne kadar gızler bılemem
Eger canınıza bır kasıt yoksa bosanmayın yasamaya devam edın derım

Flört etmediniz mi hc canim esinle daha once bilmiyor muydun oyle oldugunu zor ama.ofkeyle kalkan zararla oturur bir otur dusun tart bak 2 tane yawrun da varmis bilemedm ya ama bu zamanda kmsen yoksa 2 cocukla nasil calisacaksin km bakacak ailen var mi daha bir suru soru

Aılem var olmaz olaydı Her zaman önüme engel oldular okumak istedim okutmadılar ağladım günlerce hastasın psikolojin bozuk diye zorla antidepresan hapı kullandırdılar şimdi boşanmak istiyorum desem yine aynı şeyi yapacaklar hastasın sen başka bildikleri yok tek kendi bildikleri doğru. Nişanlılık döneminde sigara kokusu Almıştım ama yemin etti içmiyorum diye o zamanlar temizliğine dikkat ederdi ailesi çok farklı yetiştirmiş ılk evlendiğimız zaman annesi meyvesini soyup eline verirdi benden de aynı şeyi bekledi herhalde çocuklar zor geliyor şunu yap desem çıldırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…