- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hiç birşeyMesleginiz ne?
Tamam bakacam sagolunBence çocuklar biraz büyüyene kadar sabredin ve bu arada bir meslek edinin.
Geçen gazetede şöyle bir haber okudum.
Meslek edindirme kursuna devam edenlere ödeme yapıldığına dair.
Projenin adı 'İşte Anne'
Araştırsanız,belki işinize yarar.
samire senin bu sıkıntılar yıllardır sürüyor 2.yi de yapmışsın ya nedenCocuklarımın biri beş diğeri bir yaşında velayetlerını alırım demı
Annem babam ayrı babamın yanına gitsem buradakinden daha mutsuz olacamsamire senin bu sıkıntılar yıllardır sürüyor 2.yi de yapmışsın ya neden
2 çocukla sığınma evlerinde perişan olursun. zaten kime bırakıp da çalışacaksın?
babana kabul ettir ona git. annen varsa küçüğe baksın büyüğünü anaokuluna ver. sen de çalış
eşin de nafaka versin çocuklara
bence çıkış yolun böyle olur
Annen yurtdışına nasıl gitti samire iş mi buldu yoksa 2.evlilik filan mı yaptı annenle tekrar konuşşan bir evet kendiside çok çekmiş ama boşanmış sonunda ve ülke değiştirmiş.Hiç birşey
Bugün hastayım diye cocuklara bakamadım azıcık zoru gördü yA hemen tartışma çıkardı canım çocuklarıma bakamaz o kapasite yok adamda bırakmam çocuklarımıbana kızanlar olur belki ama çocukları bırakıp gitseniz, bir düzen kurduktan sonra dava açar alırsınız ... bencilmiyim bilmiyorum ama ben böyle pis bir adamı böylesine manyakça bir hayat sürmeyi kimse için göze alamam... önce kendi hayatımız demeyi öğrensekmi?
Memleketi orası kardeşim doğum yapacak onun yanına geliyor salı günü Türkiye yeAnnen yurtdışına nasıl gitti samire iş mi buldu yoksa 2.evlilik filan mı yaptı annenle tekrar konuşşan bir evet kendiside çok çekmiş ama boşanmış sonunda ve ülke değiştirmiş.
Memleketi oraysa vatandaşlığı var yani peki senin yok muMemleketi orası kardeşim doğum yapacak onun yanına geliyor salı günü Türkiye ye
Yok maalesef anne baba vatandaşı olunca cocuk kalabilir mı bilmiyorumMemleketi oraysa vatandaşlığı var yani peki senin yok mu
Internette boyle yaziyor:Yok maalesef anne baba vatandaşı olunca cocuk kalabilir mı bilmiyorum
Arkadaşların dediği gibi küçük kreş yaşına gelene kadar yani 2-3 sene daha sabredin.Yok maalesef anne baba vatandaşı olunca cocuk kalabilir mı bilmiyorum
Flört etmediniz mi hc canim esinle daha once bilmiyor muydun oyle oldugunuSlm arkadaşlar, nasıl başlayım bilmiyorum o kadar yoruldum ki kimse yok yanımda yapayalnızım. Eşime artık tahammülüm kalmadı. Allahım ya ben ölüyüm ya o diyorum. Çocuk gibi eşim var öyle saf falanda değil istemediği hiç birşeyi yapmaz. Tembel kişisel temizlikten habersiz diş fırçala desem fırçalamaz banyo yap desem yapmaz tırnaklarını kes derim yapmaz demeyin diyeceksiniz onu öyle görmeye dayanamıyorum. Evlendiğimiz zaman sigara içtiğini dememişti evlendikten sonra ögrendım cok kötü kokuyor. Sayfalarca yazacak şey var aslında ama çok kötü hastayım ateşim var eşim ise ben yorganın altında titrerken telefonu kaybolmuş bulamadım diye kapıları kırdı sadece sizden sormak istediğim evi terk etmek istiyorum çocuklarımı alıp sığınma evinde kalsam sonrada kendi hayatımın düzenini kursam kimseye birşey demek istemiyorum boşanmak istiyorum desem burdan ölüm çıkar babam bile peşimi bırakmaz. Eğer evi terk edersem suçlu olurmu yum izimi bulurlarmır gitmeden adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereyim diyorum ne diyorsunuz kızlar?
Aılem var olmaz olaydı Her zaman önüme engel oldular okumak istedim okutmadılar ağladım günlerce hastasın psikolojin bozuk diye zorla antidepresan hapı kullandırdılar şimdi boşanmak istiyorum desem yine aynı şeyi yapacaklar hastasın sen başka bildikleri yok tek kendi bildikleri doğru. Nişanlılık döneminde sigara kokusu Almıştım ama yemin etti içmiyorum diye o zamanlar temizliğine dikkat ederdi ailesi çok farklı yetiştirmiş ılk evlendiğimız zaman annesi meyvesini soyup eline verirdi benden de aynı şeyi bekledi herhalde çocuklar zor geliyor şunu yap desem çıldırırFlört etmediniz mi hc canim esinle daha once bilmiyor muydun oyle oldugunuzor ama.ofkeyle kalkan zararla oturur bir otur dusun tart bak 2 tane yawrun da varmis bilemedm ya ama bu zamanda kmsen yoksa 2 cocukla nasil calisacaksin km bakacak ailen var mi daha bir suru soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?