kaçmak

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar şehriniz size dar geliyormu bazen herşeyi geride bırakıp gitmek istediğiniz oldu hiç :a015:

oldu ama yapamadım zamanla düzelirsin hersey sende bitiyor

çookkk istedim...ama yapamadım...hiç bencil olamadım hayatımda...benden önce hep başkalarını düşündüm...çünkü gidersem asla dönmem ve asla izimi bulamazlar..ailemi düşündüm...naparlar ,üzülürlermi,ağlarlarmı,annem babam kardeşlerim gözümün önünden gitmedi...sonuç olarak yapamadım..iyiki de yapmamışım..boşuna üzmüşüm kendimi o kadar...zamanla herşey yoluna giriyor...

Herhangi bir yere kaçmak, neresi olduğunun şu günlerde çokta önemi yok, gitmek istediğim bir yer yok yani, sadece bu şehirden kaçmak istiyorum.

Telefonumu bi süre kapatmak , tanıdık tek bir yüz bile görmek istemiyorum.

Her ne kadar hayatı boyunca benim gibi güvenli sularda yüzmeyi tercih eden biri için bu zor olsa da başaracağımı düşünüyorum yabancı bulduğum yerlere sığınmayı.

Kaçmak ve Sığınmak.

ıkisinide bilmem aslında ne şimdiye kadar kaçtım nede sığındım.

Belkide bundandır bu ruhumun bedenimin içinde depreşmesi.

Yapılmadık şeyleri yapma isteği belki de, başkasının ayakkabılarını giyinmek gibi.

Kaçarken insanın kendi ayakkabıları olmalı ayağında.

Kim istemez ki... Herşeyi bırakıp gitmeyi....ınan zaman zaman herkes düşünür bence.
Ama yalnız değiliz. Ve dertler... ne yazıkki nereye kaçarsan kaç seninle bareber geliyorlar.
En iyisi bulunduğun yerde yüzyüze sorunlarınla hesaplaşmak...

evet cok önceleri daha doğrusu eşimle tanışmadan önce yaşamıştım bu duyguları ama şimdi asla çünkü sevdiğim bi eşim ve en öenmlisi bi oğluşum varrrrr
ihşalalhhh sende bu duygulardan kopacaksınnn.her şeyin hayırlısı canımmm:teselli:

ahh olmazmi,soyle cikip yuriyim,yuriyim,neresi olursa saatlerce,o kadar cok ihtiyacim oluyoki cogu zaman,ama olmuyo,gene bizim ilacimiz bizde,,,:delphin:

ayy..birileri bana mı seslendi..
şu sıralar hep yapmak istediğim şey...
gitmek uzaklaşmak istiyorum
ist.'nin trafiğinden,beton yığınından,işten güçten çokkk sıkıldım..
şirin bir sahil kasabası istiyorum..
ege'de olsun mümkünse..zeytinyağlı yemekler yiyip,basit dostluklarım olsun istiyorum..
hiç üşümemek,kalın giyinmemek...offf
yıllık izne çıkma vaktim gelmiş galiba:roflol::roflol:

ben sevdiğim iki insanı da yanıma alıp kimsenin bizi bilmediği çok uzaklara gidip yeni bir hayata başlamak istiyorum şuan imkansız ama birgün belki diye hayal kuruyorum
kapalı yerler bana baygınlık veriyor içerlere giresim gelmiyor

sıkıya gelınce ,zora gelınce hep kaçmak isterım hatta derımkı sıhırlı bi degnedım olsada kaybolsam derım su dunyadan :):)
emrivakı durumlarda ,mecbursam ozaman off ölüm gibi gelır bana ..
birde bunaldıysam hep yanı rutin işler hiç sevmem bana gore diil hep adrenalin hep adrenalin ;-) :roflol:

çok oldu canım herşeyi bırakıp gitmek istedim.
ama yapamıyorum
yaparsam herşeyi bırakacagım
birçok kişiyi üzecegim.

çok olduğum zaman
gözüm hiç birşey görmüyor.

kaçsam içimdeki sıkıntı benimle gelmiyecek mi..

mekandan yada insandan kurtulmak nereye kadar hafifleticekti sıkıntımı....

kaçmadım yüzleştim. böylesi daha güzel

insanlardan o kadar sıkıldım ki iki günlüğüne bile olsa tek başıma uzaklara gidebilmeyi çok isterdim:( keşke kaçabilseydim bikaç günlüğüne:(

Son düzenleme:
ßénn :s 15 yşndayım ve herkes üstüme cok gelıyoo ölmek kaçmak hep bnLar var akLmdaa hep qüLüyorum ama asLnda hep ağLıyorum ama hepde olumlu bkmaya çalışıyorum :S çnkü hayatımı mahfetmek istemıyorum cahiLLik ypmak istemıyorum bu yaşlarda mutsuzssam mesLeğimi elime alıp kendı başıma kendı hayatmda yaşamk istiyorum. . umarım herşeym düzeLir ..

ßénn :s 15 yşndayım ve herkes üstüme cok gelıyoo ölmek kaçmak hep bnLar var akLmdaa hep qüLüyorum ama asLnda hep ağLıyorum ama hepde olumlu bkmaya çalışıyorum :S çnkü hayatımı mahfetmek istemıyorum cahiLLik ypmak istemıyorum bu yaşlarda mutsuzssam mesLeğimi elime alıp kendı başıma kendı hayatmda yaşamk istiyorum. . umarım herşeym düzeLir ..

Tatlım daha herşeyin başındasın daha 15' desin hepimiz o yaşlardan geçtik bunun adı büyümek oluyor..Bak ne güzel söylüyorsun herşeye olumlu bakmaya çalışıyormussun bu yaptığın çok güzel canım sakın bunalıma girip yalnış şeyler yapma abla tavsiyesi..opuyorumnanaktan

bende çoq isterim şuan herkesten herşeyden uzak kalayımm.kafa dinleyim . . . ama nerde o günlerr-tatlicadiarzu-

Abowww hemde nasil var ya, soyle huzurla rahatca, cocuklarin aglamasini, beni uyutmamasini, tv lerde hic bi sey bakmamak ama olmuyor iste, bi uykum var ki surda iki saatir bebelerimle uyumaya calistim bi yatirmadi sipalar beni, biri aglio meme icin biri gelip habire opup kafami sisiiyor, soyle iki hafta yada en iyisi 2 ay yanliz kalmak benim icin super olcak :D

kaça kaça yine kendime kaçıcam..
oysa ki benim kendimden kaçasım var :çok üzgünüm:

elbette oldu hemde o kadar çok ki..Herseferinde istemekle kaldı hiç gerçekleşmedi.....Kaçıp gitmek kolay olan belkide ondan bu terkedip gitme arzusu ama önemli olan bütün zorluklara rağmen dayanmak gücünü göstermek.........

Zengin olursam sırf bunlar için küçük bir sahil kasabasından ev alacağım.. Çok değil, 2 gün yeter bana..

Back
X