Şükür ki müslümanım.Bu konuyu açdıysam farklı bakış açılarını yakalamak istediğim içindir.Müslüman olan herkes imanın altı şartından biri olan kadere inanmak durumundadır.inanmayan zaten Allah korusun dinden çıkar.ama Müslüman olmayanlar için yorum yapamam.
Müslüman olan herkes imanın altı şartından biri olan kadere inanmak durumundadır.inanmayan zaten Allah korusun dinden çıkar.ama Müslüman olmayanlar için yorum yapamam.
yazdığımı yanlış anladınız.sizin inancınıza tepki şeklinde bir yorum değil.bende naçizene kendi düşüncemi yazdım ama sanırım siz hemen savunma moduna geçtiniz.neyse ben daha fazla meşgul etmeyeyim konunuzu.iyi günlerŞükür ki müslümanım.Bu konuyu açdıysam farklı bakış açılarını yakalamak istediğim içindir.
İşte tam kafama takılan çözemediğim nokta.Bazı insanlar kader insanın elinde bazıları sen ne yaparsan yap değişmeyecek.Plansız mı yaşamalıyız?kadere inanırım, ama insanın kaderi kendi elindedir.
kader, yol çizgisinin ismidir
seçimler biz insanlarındır.
İşte tam kafama takılan çözemediğim nokta.Bazı insanlar kader insanın elinde bazıları sen ne yaparsan yap değişmeyecek.Plansız mı yaşamalıyız?
yazdığımı yanlış anladınız.sizin inancınıza tepki şeklinde bir yorum değil.bende naçizene kendi düşüncemi yazdım ama sanırım siz hemen savunma moduna geçtiniz.neyse ben daha fazla meşgul etmeyeyim konunuzu.iyi günler
kadere inanmiyorum sadece sansa inanirim[/QUOTE=
Neden böyle düşünüyorsun.Biraz açar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?