Kaderime cok kiziyorum

Resmi nikah yapmadan imam nikahı yaptığınız için herşey ters gitmiş.

Ya da "Kadınlar akllı olun'

Ama sadece beni daha cok sevsin daha cok baglansin. Her istedigi olsun diye yapmistim.
Nerede hata yaptım diye sormuşsunuz; tam olarak burada bence. Her seyi göz ardı edin şu cümleniz kendinize en büyük kötülük. Insanlar birbirine bağlanmak, daha cok sevilmek sevmek icin birlikte olmazlar. Zaten bu hisler çok fazla olduğu içın aradaki tutku ve bağlılıktan gelişir birliktelik.

resmi nikahsız evlilik yaparak büyük bir hata yapmışsın ama olsun şimdi bir de bu adamdan boşanmakla uğraşacaktın
bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorsan nişanlanmaya karar verene kadar bol bool görüş öyle hemen de nişanlanma kimseyle yani tanıma aşamalarını uzun tut.

Yazdığınız hikayenin ayakları yere basmıyor. Adam üst seviye dindarken üç gram kadın organı onu 180 derece değiştirmiş.

Gunu gunune yazmdim herhalde asaga yukari yazdim. Sacmasapan yorumuapma

Sizin yazdığınıza göre 1 yıl 4 ay içinde evlenmiş olmanız gerekirdi ancak 2 yıl önce nişanlandım demişsiniz. E nikah da olmadığına göre ve düğüne birkaç günden daha uzun bir zaman varken ayrıldığınıza göre, 14 aydan kısa bir süre içinde ayrılmışsınız ve bu kısa süreyi yuvarlarsanız 1 yıl yapar.

Ayrıca da istediğim gibi yorum yaparım. Dini içerikli konu açıyorsunuz yasak. Benim yazdığım mesajda kurallara aykırı hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…